Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Juridiske informations- og oplysningspligt

1. Information om os
For detaljeret information om os, se her.

2. Hovedtrækkene i vores produkter og tjenester
Alle relevante varespecifikationer kan findes direkte under de respektive produkter i vores onlinebutik. Hvis du har spørgsmål til et produkt, kan du kontakte vores kundeservice til enhver tid via e-mail på  service(at)bikester.dk eller telefonisk på 78 77 40 68.

3. Indgåelse af kontrakt mellem dig og os
Præsentationen af vores produkter i vores onlinebutik svarer ikke til et bindende tilbud, og kontrakten mellem dig og os vil afhænge af den valgte betalingsmetode:

Bankoverførsel: Vi vil senest inden 2 hverdage sende dig en seperat e-mail, hvor vi udtrykkeligt accepterer din ordre. I denne e-mail vil vi informere dig om vores bankoplysninger. Overfør venligst det samlede beløb til denne konto.

Kreditkort: Hvis du vælger at betale med kreditkort, vil du i næste trin blive bedt om at indtaste dit kreditkortnummer, kortets gyldighedsdato samt dets kontrolcifre. Når du klikker videre, kontrolleres de indtastede informationer, hvorefter du ledes videre til trin 3 ”Overblik”.

Når du har afsluttet dit køb med et klik på ”køb nu”, bliver du ledt videre til Verified by VISA / MasterCard SecureCode, såfremt dit betalingskort er registreret der. Bekræftelse af ordren sker allerede ved klik på knappen ”køb nu”. Beløbet opkræves først ved forsendelse af varen.

PayPal:Når du har afsluttet din bestilling med "Køb nu" vil du blive omdirigeret til PayPal. Der skal du logge ind og bekræfte betaling ved at klikke "Betal nu". Herefter er købsaftalen mellem dig og os afsluttet. Købssummen vil blive krediteret med det samme.

4. Forbehold
Er et produkt, som du har bestilt, for en gangs skyld ikke på lager, forbeholder vi os retten til ikke at acceptere dit tilbud eller træde tilbage fra kontrakten.

5. Pris og levering
Priserne i vores onlinebutik er bruttopriser inklusiv moms. Hertil kommer eventuelle forsendelsesomkostninger. Du kan finde en oversigt over forsendelsesomkostningerne her. Ved bestilling i vores onlinebutik leveres kun til Danmark.

6. Information om reklamationsret og garanti
Såfremt vi yder en garanti udover de almindelige garantibetingelser, for varer leveret af os, vil dette være specifikt anført produktet.

7. Fortrydelsesret

Standardvejledning om fortrydelsesret

De har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesretten gælder 14 dage fra datoen, hvor De eller en af Dem angiven tredjemand, dog ikke befragteren, får den sidste vare i fysisk besiddelse.

For at udøve fortrydelsesretten skal De meddele os, internetstores GmbH, Fritz-Müller-Str. 106-108, D-73730 Esslingen, Tyskland, Telefon: 78 77 40 68, E-Mail: service(at)bikester.dk, Deres beslutning om at gøre fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesørget brev, fax eller e-mail). De kan benytte den vedhæftede standardfortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis De sender Deres meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Følger af fortrydelse

Hvis De udøver Deres fortrydelsesret i denne aftale, refunderer vi Dem alle betalinger modtaget fra Dem, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af Deres eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder) uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om Deres beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som De benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre De udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges De ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller indtil du har vist, at du har returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.

Du er nødt til at returnere varene strakts og under alle omstændigheder senest fjorten dage fra den dato, hvor du meddeler os omkring annullering af kontrakten. Fristen er overholdt, hvis du sender varene tilbage inden fristen på fjorten dage. Vi afholder omkostningerne ved returneringen af varene.

De hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

Fortrydelsesretten udløber før tid i følgende tilfælde:

Ved levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.
Ved levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computer-software, som forbrugeren har brudt plomberingen på

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende):

— Til internetstores GmbH, Fritz-Müller-Str. 106-108, D-73730 Esslingen, Tyskland, E-Mail: service(at)bikester.dk:
— Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)
— Bestilt den (*)/modtaget den (*)
— Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)
— Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)
— Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
— Dato (*) Det ikke-relevante udstreges

 

100 dages gratis returforsendelse
Ved siden af din lovbundne returret kan du indenfor 100 dage, med begyndelse fra den dato, hvor du har modtaget varen, og under forudsætning af, at følgende betingelser er opfyldt, gratis returnere din ordre til os, internetstores GmbH, Fritz-Müller-Str. 106-108, 73730 Esslingen, Tyskland:

  • Varen tilbagesendes indenfor de føromtalte 100 dage
  • Varen er forsvaligt indpakket i den originale indpakning
  • Varen er forsvaligt indpakket i den originale indpakning

Såfremt du har printet en returseddel fra vores onlineshop www.bikester.dk under ”returlabel” og påhæftet denne, afholder vi portoomkostningerne i forbindelse med returen.

Din 14 dages lovpligtige returret og garanti berøres ikke heraf. Fra denne returrets udløb er det udelukkende de førnævnte betingelser for returer, der gør sig gældende.

8. Tekniske foranstaltninger ved bestilling og ændring af bestilling
Se venligst vores detaljerede beskrivelse af, hvordan bestillingsprocessen fungerer i vores online butik, og hvordan du kan foretage rettelser, hvis dette er nødvendigt. Denne information kan findes  service(at)bikester.dk

9. Lagring af information og data
Vi gemmer dine ordredata og sender dem sammen med vores vilkår og betingelser via e-mail. Du kan til enhver tid se vilkår og betingelser her. Du kan til enhver tid se din ordredata under „Min konto".

10. Reklamationer / Online konfliktløsning
Skulle du af den ene eller anden årsag have grund til at reklamere, kan du gøre brug af den hjemmeside, som Europa-Kommissionen har stillet til rådighed til samme formål. Din reklamation videresendes herefter til os. Anvend derfor følgende link og de anvisninger, som du finder der:

https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Du kan naturligvis også henvende dig direkte til vores Customer-Care kundeservice:

E-Mail: service@bikester.dk
Telefon: 78 77 40 68
Mandag til fredag: 09:00 - 18:00


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!