Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.


Serious

(64 Produkter)

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Cykel fra Serious
Serious

Serious: Seriøse cykler

Når cykelentusiasmen først har bidt sig fast, er den ikke så let at slippe af med igen. Hvad end det er i terrænet, på landevejen eller til hverdag - samspillet mellem teknik, fart og frihed er enestående. For at give alle muligheden for at opnå denne fascinerende følelse bygger Serious cykler, der både efterkommer begynderes og øvedes krav - og dette oven i købet til fordelagtige priser. De er lette, udstyret med holdbare komponenter og udtænkt af mennesker, der ved, hvad det handler om. Serious Cycles udvikler bevidst ingen syndigt dyre luksusprodukter, men i stedet sporty cykler, der er særligt tilpasset deres indsatsområde og altid til at betale.

SORTER EFTER
Side1af
2
 
SORTER EFTER
Side1af
2

Billige mountainbikes fra Serious for begyndere

Den tyske cykelproducent Serious har etableret sig som et kvalitetsbrand inden for cykling, i både mountainbike, racing eller indenfor rekreativ ridning. Vi tilbyder en bred vifte af cykler, til dig som er på udkig efter en bestemt type mountainbike, en racercykel eller en børnecykel. At købe en cykel er en investering, der kan koste en masse penge og kræver en hel masse tid, når det handler om at tjekke, hvilket mærke og hvilken model, der er bedst. Først og fremmest er du nødt til at vide, hvad du skal bruge din cykel til. Bruger du den mest som en måde at tage til og fra arbejde? Ønsker du at tage på en cykelferie til sommer? Måske virker det med mountainbiking spændende, og det er det, du ønsker at teste? Det kan selvfølgelig også være, at du har stor erfaring med en cykel af et bestemt mærke, men ønsker at prøve noget nyt. Serious RockvilleDer er en masse spørgsmål at overveje, før du køber en ny cykel, men heldigvis kan Bikester.dk give dig en masse svar. Fra den tyske cykelproducent kommer flere af de mest pålidelige mountainbikes, og det er også en kendt producent af børnecykler. I den brede vifte af Serious cykler kan du blandt andet finde:
  • Shoreline
  • Rockville
  • Tenaya
  • Athabasca
  • Eightball

Hvilken type cyklist er du?

For dem der gerne vil køre mountainbike, byder Serious på flere muligheder. Deres Shoreline er blevet en moderne klassiker, der er perfekt for dem, der elsker den hårde mountainbike. Med en affjedret gaffel, der dæmper selv de hårdeste stød, kan du være i konstant kontrol over cyklen, selv når underlaget er knoldet, og man kører i høj hastighed. Den har hydrauliske skivebremser, der effektivt bremser cyklen uden at opbremsningen bliver for stor og et stel af aluminium. Hjulene er robuste og konstrueret til at modstå langvarig og regelmæssig cykling, og komponenterne i cyklen er af meget høj kvalitet med gear fra Shimano. Dette er en rigtig mountainbike, der fås til en favorabel pris, hvilket gør den til et perfekt valg for dem, der lige er begyndt at lære de forskellige afgreninger af mountainbiking, og som nu har brug for at bevæge sig fra en begyndercykel til en bedre variant, mens man stadig ikke ønsker at slippe med alt for mange penge. Serious Shoreline findes i både hvid og sort og kan bestilles her på Bikester.dk. For dem der ikke er klar til en cykel, der er så professionel som Serious Shoreline er der flere andre muligheder. Serious Rockville er en god nybegyndercykel, fordi den er billig men et meget sikkert valg. Med denne cykel er man måske ikke helt klar til det hårdeste mountainbiking, men et der en solid fritidscykel til dem, der ønsker at køre på byens veje til og fra arbejde eller skole og samtidig være i stand til at klare de snoede skovveje. Serious Dirt 200Selvom cyklen ikke er nær så holdbar og robust, som mountainbikes af højere kvalitet, klarer den jobbet for den glade amatør. Mens vi ser på cykler i begynderniveau, må vi også nævne Serious Eightball, som er opkaldt efter det populære rejsemål i Californien, hvor mange cykelentusiaster valfarter til for at cykle nær et vidunderligt naturreservat. Denne cykel har V-bremser og en forgaffel med god affjedring, der virker fantastisk til cykling på ujævne veje i landdistrikterne, samt ture på asfalten i den store by. Eightball er en komfortabel cykel, der virkelig er en fornøjelse at køre på. En lidt dyrere løsning end Rockville, men den også giver et godt glimt af, hvad ægte mountainbiking er. Efter at have startet ud med Serious Eightball, er du klar til de rigtige professionelle cykler!

Crossbikes fra Serious – overkommelige cykler, som selv de professionelle bruger

Når det gælder crossbikes, finder der flere forskellige modeller, der både er økonomisk overkommelige og tilbyder høj ydeevne. Tenaya er et godt eksempel på en relativt billig crossbike, som selv de professionelle ville sætte pris på. En rigtig god crossbike skal kunne klare alle typer terræn, og Tenaya er ingen undtagelse fra denne regel. Skivebremser er meget stabile, men vejer samtidig usædvanligt lidt, hvilket betyder, at du ikke mister det vigtige momentum og kontrol, når det begynder at gå ned ad bakke. God affjedring og komponenter af høj kvalitet fra Shimano gør, at denne cykel virker fint i ujævn og hårdt bjergterræn, samtidig med at det går djævelsk hurtig på asfalt. Det er en cykel, der er egnet til træning, konkurrence og fritidskørsel. En rigtig god crossbike til en meget god pris. Apropos crossbikes, er der også Serious Athabasca her på Bikester.dk. Den kommer med de nyeste hydrauliske skivebremser fra Magura og har fremragende bremseevne, mens den er let nok at styre og have fuld kontrol over. Som alle rigtige crossbikes, så virker den på både terræn og på asfalt. Med en Serious Athabasca, er du godt forberedt til alt, der kan ske på turen, det er en perfekt feriecykel, når du har fået lidt erfaring. Serious Athabasca er en crossbike, som du er sikker på at have det sjovt med!


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling