Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

CUBE SOMMERUDSALG | OP TIL 20% RABAT
Serious

Serious Bear Rock, grey matt (2019)

ID: 901011
18.589 kr.
12.995 kr.
- 30%
Inkl. moms, Gratis levering
Beregn størrelse
Vælg venligst stelstørrelse

Klik på "størrelsestabellen" for at finde din rigtige størrelse

Flyt til ønskeliste
  • 40.000 produkter 500 mærker
  • Kundeservice: 78 77 40 68, Mandag-fredag: 10-17
  • 100 dages Gratis retur
Produktbeskrivelse

Bemærk: Cyklen har et unikt serienummer indgraveret i stellet, som godkendes af de fleste forsikringsselskaber. Vi anbefaler dog at forsyne cyklen med et dansk stelnummer.

Med Serious Bear Rock træder du stærkt ind i en ny verden af e-mountainbiking. Den sporty og stabile aluminium-hardtail med Bosch Performance-drevet giver kraftfuld støtte på stigninger og overbeviser med ægte mountainbikekarakter på alle trails. Kombinationen af en Suntour XCT DS-fjedergaffel og robuste hjul gør det nemt at rulle over forhindringer på stien, giver afbalancerede, klare køreegenskaber og sikrer i sammen med det kraftfulde elektriske drev fremragende køredynamik. Hydrauliske Shimano-skivebremser garanterer rigelig kontrol af cyklen ved alle hastigheder. Ni gear og en Bosch-motor integreret i krankboksen er nok til at erobre stejle stigninger. Det store 400 Wh Li-Ion batteri giver ekstra support og rækkevidde. Serious Bear Rock e-mountainbike er den rette partner til afslappet eller hurtig kørsel på uasfalterede veje.

Detaljer

10 års garanti

Ramme

10 års rammegaranti

På cyklen og dens dele og overflade gælder en garanti på 2 år. Typiske sliddele er undtaget fra denne garanti. Desuden yder Bikester frivilligt en ekstra 10-års garanti fra købsdatoen til den oprindelige ejer af en VOTEC, Serious, Vermont, Fixie eller Ortler cykel (undtagen VOTEC VRC, der har en garanti på 6 år på ramme og gaffel). Denne garanti omfatter rammen og gælder en reperation eller en ombytning med en efterfølger, og omfatter ikke eventuelle følgeomkostninger såsom fragtomkostninger og installation. Undtaget er skader på grund af forkert brug som f.eks. hop, spring, fald, overbelastning og forsømmelse. Garantien er ugyldig, hvis der er sket uautoriserede ændringer af rammen og ændring/tilføjelse af yderligere komponenter.

Range

Hvor langt rækker mit batteri? 
Kan jeg køre 50 eller 120 kilometer på en fuld ladning? For en elcyklist er dette vigtig information og fabrikanterne gør deres bedste for at estimere og angive de faktiske intervaller for, hvor langt du kan køre på et fuldt opladet batteri. I praksis afhænger den maksimale rækkevidde af flere faktorer. Udover selve motoren spiller energitæthed en rolle (400 eller 500 Wh). Derefter håndtering og batteriets alder, men også førerens vægt, siddeposition, kørestil (startfrekvens, kadence) og valgt hjælpeniveau (Eco, Tour, Sport, Turbo). Sidst men ikke mindst har terræn (op ad bakke eller fladt), underlag (asfalt eller sti), vindmodstand og dækmønster indvirkning på rækkevidden. Derfor er det yderst vanskeligt at levere nøjagtige og pålidelige oplysninger. 

Specifikationer
Type
E-Bike 25km/h  
Tilsigtet brug
E-Mountainbike Hardtail  
Hjulstørrelse
27,5 / 29  tommer
Samlet antal gear
9  
'Vægt (ca.)'
21.78  kg
totalvægt
120  kg
Leveringsomfang
Pedaler medfølger: Yes  
Ramme
dæmpermærke: uden dæmper
Design: MTB Hardtail Ramme
Materialetype: Aluminium
Motor
Mærke: Bosch
Model: Performance
Type: Centermotor
Ydelse: 250 Watt
Batteri
Model: Bosch Performance Line
Type: Lithium-ion
Energitæthed: 400 Wh
Ydelse: 36 / 11,1 Volt/Ah
Batteriplacering: Rammebatteri
Display
Bosch Purion  
Ladeapparat
Type: Bosch-hurtiglader 2A
Spænding (volt): 230 Volt
Rækkevidde
Rækkevidde (km): 40 -90 km
Gaffel
Design: Suspension fork
Mærke: Suntour
Type: XCT DS
Fjedergaffel
Fjedervej (mm): 100 mm
Gear
Drevtype: Derailleur
Antal gear: 9
Mærke: Shimano
Type: Acera
Geargreb
Model: Shimano Altus  
Kranksæt
Model: FSA 170 mm
Gearhjul 1: 16 tænder
Kæde
Model: KMC  
Kassette
Kombination (tænder): 11-32 tænder
Model: Shimano Acera
Forbremse
Mærke: Tektro
Type: HDM285
Bremsesystem: Hydraulisk skivebremse
Bagbremse
Mærke: Tektro
Type: HDM285
Bremsesystem: Hydraulisk skivebremse
Bremsegreb
Model: Shimano HDM285  
Styr
Design: Riser
Model: Kalloy
Materiale: Aluminium
Håndtag
Herrmans Click  
Frempind
Design: A-Head
Model: Kalloy ASDC1
Materiale: Aluminium
Sadelpind
Design: Patent post
Diameter: 27.2 mm
Materiale: Aluminium
Fælge
Model: Schürmann
Materiale: Aluminium
Design: Hollow chamber
Eger
Niro 2.0 sort  
Fordæk
Dækbredde: 53 mm
Model: Impac
Bagdæk
Dækbredde: 53 mm
Model: Impac
Pedaler
VP VPE-890  
Køn
Unisex
Modelår
2019
Varenummer
901011
Bedømmelse
4.8
20 bedømmelser
5 stjerner
15
4 stjerner
5
3 stjerner
0
2 stjerner
0
1 stjerne
0
17.08.2019
TheT
Velegnet til begyndere
Für Anfänger geeignet
Automatisk oversat fra tysk Tilbage til originalen

Cyklen ankom direkte med et fladt dæk. Indtil nu skulle jeg selv betale for omkostningerne, fordi kundeservicen simpelthen ikke svarer. Men god, den egentlige cykel er allerede meget for prisen. Det kører sikkert og stabilt (også på stier). Og motoren understøtter stærkt op til 25 km / t. Derefter skal du gøre mere. Desværre sker det meget pludseligt, så du skal vænne dig til det lidt. Hvis den første inspektion med bedre pris og kundeservice ville jeg sandsynligvis have givet de fulde 5 stjerner.

Das Fahrrad kam direkt mit einem platten Reifen an. Bis jetzt musste ich selber für die Kosten aufkommen, da der Kundenservice sich einfach nicht meldet. Aber gut, das eigentliche Fahrrad gibt schon einiges her für den Preis. Es fährt sich sicher und stabil (auch auf Trails). Und der Motor unterstützt stark bis 25km/h. Danach muss man selber mehr leisten. Leider kommt das sehr plötzlich man muss sich also schon etwas dran gewöhnen. Wäre die 1. Inspektion mit im Preis und der Kundenservice besser hätte ich vermutlich die vollen 5 Sterne gegeben.

02.08.2019
Jørn
En relativt dyre cykel i norsk skala
En relativt dyr sykkel i norsk målestokk
Automatisk oversat fra norsk Tilbage til originalen

Cyklen er god at køre, et par gear, og så hjælper den lidt, som min har brug for at justere, da den ikke bruger alle gearene. Dette burde have været justeret fra fabrikken, siger annoncen. Uanset en relativt dyre cykel, $ 16.995 / 24.595. Flaskeholderen holder ikke flasken, da batteriet er i vejen for flasken at gå helt ind i holderen. Ellers er Bosch hjælpemotor lige så god som på den gamle el-cykel, så her kommer du dit sted, du vil gå i stier og ellers i naturen. Dækene er store og gode i stier og skove, og frontdæmpningen er den samme som på Scotts almindelige cykler.

Sykkelen er god å sykle på, litt få gir, og da hjelper det lite at min må inn for justering da den ikke bruker alle girnavene. Dette skulle vært justert fra fabrikk står det i annonsen. Uansett en relativt dyr sykkel, kr.16.995/24.595. Flaskeholderen holder ikke på flasken da batteriet er i veien for at flasken skal gå helt ned i holderen. Ellers er Bosch hjelpemotoren like god som på den gamle elsykkelen så her kommer man frem der man selv vil i løyper og ellers i naturen. Dekkene er store og gode i løyper og skog og dempingen foran er den samme som på Scott sine vanlige sykler.

01.08.2019
Knut
Indtil videre den bedste el-cykel for penge.
Beste Elsykkel så langt for penger.
Automatisk oversat fra norsk Tilbage til originalen

Fik min elektriske cykel i dag og gik til bjerget. Meget hurtigt op i turbotilstand, og det føles meget stabilt! Jeg gik ned på grusvejen over 40 km / t som en første test, og bremser og gear var helt fantastisk. Jeg vil anbefale at tage et par ekstra minutter, før du justerer cyklen, inden du går mod bjerget. Mit dæksel var uden luft, og jeg kunne ikke fylde luft, fordi jeg ikke havde en adapter. Hvordan kommer man ikke med normal luftventil? Tip: køb en adapter og værktøjer. Cykeljusteringen til at gå til 40 km / t er et udyr !!

Fått min elsykkel i dag og gikk til fjellet. Veldig rask opp på turbo modus og det føles veldig stabilt! Jeg gikk ned på grus vei over 40km/h som en først test og bremser og gir var helt fantastisk. Jeg vil anbefale å ta noen extra minutter før å adjusterer sykkel før drar til fjellet. Min dekker var uten luft, og jeg kunne ikke fyller luft pga hadde ikke en adapter. Hvordan ikke kommer med normalt luft valve? Tip: kjøp en adaptor og verktøy. Den sykkel adjuster for å gå til 40km/h er en beast!!


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes