Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Selle San Marco

(4 Produkter)
Valgt:
  KATEGORIER

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend
SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Selle San Marco er sadlen til cykelryttere

En cykelrytter skal sidde godt i sadlen! Det gælder både de professionelle og amatører, for hvis man ikke sidder godt på cyklen, så bliver der ikke kørt mange sejre hjem. Man kan faktisk også få nogle meget ømme minder, hvis man har cyklet for længe på en dårlig sadel. Det ved de alt om i det italienske firma Selle San Marco, som leverer cykelsadler til nogle af verdens førende cykelryttere. En sadel skal nemlig passe til cyklistens bags anatomi, den skal være tilpas affjedret, og den skal sørge for en ligelig vægtfordeling over hele siddefladen. Derfor skal man ikke altid stille sig tilfreds med den standardsadel, som automatisk følger med en ny cykel, men spørge en professionel cykelhandler om råd, eller kigge på internetbutikken Bikester.dk, som har et udvalg af disse sadler. Selle San Marco Recreational

Selle San Marco har 80 år på bagen

Italien er cykelsportens hjemland nummer 1, måske i konkurrence med Frankrig, men uanset hvad, så er Italien et land fuld af cykelentusiaster. Det var også cykelentusiaster, der grundlage firmaet for 80 år siden, og det blev hurtigt kendt for især dets håndsyede cykelsadler. Håndsyet kvalitet får man heller ikke med standardproducerede cykelsadler, og da sadlen nok er en af de nemmeste dele at udskifte på en cykel, så kan man hurtigt og nemt få en Selle San Marco sadel, især hvis man køber den på Bikester.dk. Udvalget omfatter blandt andet:
  • REGA racercykelsadel til herrer i brun
  • ERA Dynamic racercykelsadel til damer i hvid
  • CONCOR Carbon FX racercykelsadel til herrer i sort
  • ASPIDE Carbon FX open racercykelsadel til herrer, sort
Men cykeludstyr består jo af meget andet end sadler – der skal cykler, tøj, reservedele, sikkerhedsudstyr og meget andet til, og det hele finder man på Bikester.dk.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling