Online cykel shop – Bikester
Helt nye cykler på vej nu
Selle Royal Comfort
Selle Royal tilbyder en bred vifte af COMFORT-sæder, hvis teknologi er specielt tilpasset Radfahrer's krav. Auf diese Weise findet jeder Fahrer für seine Art zu fahren den passende Sattel. Die Fahrposition hat natürlich den größten Einfluss darauf, wie die Sitzknochen die Satteloberfläche berühren, daher ist es wichtig, zuerst zwischen Athletic, Moderate und Relaxed zu unterscheiden.

Selle Royal Comfort

3 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
  • 2
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Selle Royal Froggy Sadel Børn, sort
Selle Royal Froggy Sadel Børn, sort sort
Selle Royal
Froggy Sadel Børn, sort
RRP 103 DKK 89 DKK
  • Versioner: 150mm
- 14 %
Selle Royal Look IN Sadel Moderat Damer, sort
Selle Royal Look IN Sadel Moderat Damer, sort sort
Selle Royal
Look IN Sadel Moderat Damer, sort
RRP 479 DKK 389 DKK
- 19 %
Selle Royal Respiro Soft Sadel Moderat Herrer, sort
Selle Royal Respiro Soft Sadel Moderat Herrer, sort sort
Selle Royal
Respiro Soft Sadel Moderat Herrer, sort
RRP 589 DKK 529 DKK
- 10 %

Selle Royal Comfort garanterer komfort i verdensklasse

Som cykelrytter har du altid dit fokus rettet fremad. Ingen vej er for lang, ingen sti for kringlet. Selle Royal Comfort-serien lever op til dens navn. Den giver dig en helt unik komfort og positionering i sadlen. Takket være den tredimensionelle gelstruktur, den såkaldte Royalgel™, reduceres presset og du får en optimal position i sadlen. Selle Royal overrasker os gang på gang. Vores cykeleksperter her hos Bikester glæder sig altid til at se, hvad de finder på næste gang. Selle Royal RespiroDenne serie er kulminationen af virksomhedens årelange erfaring indenfor produktion og design af cykeldele til professionelle og hverdagscyklister. I Comfort-serien er deres sadler på til  25° C køligere end en standardversion. Det unikke materiale reflekterer sollyset, hvilket giver en langt mere komfortabel tur. Især når solen bager ned på den lange landevej.

Absorberer stød, så du kan glide uforstyrret afsted

At bruge mange timer i sadlen er lig med mange bump og stød. Selle Royal Comforts unikke system absorberer stød ved hjælp af de smarte elastomer, der arbejder både horisontalt og vertikalt. Deres serie spænder bredt og er lavet til alle typer cyklister. Til dig, som har ekstra fart over feltet, får du tre zoner med specifikke former og dimensioner. Med fleksible vinger for optimeret balance og kontrol vil du opleve øget sikkerhed, når du accelererer.

Plads til livet og alle dets nødvendigheder

Er du en hurtig hverdagscyklist? Har du som mange andre forelsket dig i elcyklens fart og komfort? Sadler med Egrip i Selle Royal Comfort-serien giver med dets integrerede håndtag i fiberglas ekstra plads bagved sadlen. Så kan du nemt komme til din bagage, tasker og cyklens batteri. Alle sadlerne i serien er vandafvisende. Takket være Royal Vacuum Light, der er en patenteret teknologi fra Selle Royal, er de 100 procent forseglet, så intet vander kommer ind. Det unikke vacuum gør også sadlen op til 20 procent lettere end andre i samme kategori. For endnu mindre besvær og mere frihed i hverdagen er sadlerne med integreret clip-system utroligt lette at montere. De ergonomiske designs vil med sikkerhed give dig helt ny komfort i sadlen. Hos Bikester elsker vi det stilrene design, der oser af kvalitet og aerodynamik. Versioner med Strengtex Cover i Comfort-serien har forstærket elasticitet og slidstyrke. Disse sadler er seriens mest robuste og holder til det meste. Vil du have en saddel, som kan følge med på de mange eventyr i de kommende år, så har du fundet dit match her.