Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
Selle Royal: Sadler til den kræsne kender
Selle Royal har i mere end 50 år været en af de førende producenter af højkvalitets sadler til cykler af alle afstøbninger. Dette skyldes virksomhedens vilje til altid at innovere og forske i den allernyeste teknologi. Selle Royal har i dag fundet vej ind i mere end 70 forskellige lande, hvilket må siges at understrege både deres høje kvalitet og pålidelighed samt deres tilpasningsevne og alsidighed.

Selle Royal

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Selle Royal gør din cykeltur ekstra god

Selle Royal er en af verdens førende producenter i cykelsadler. I halvtreds år har de udviklet banebrydende teknologi og produktdesign, som har gjort deres varemærke eftertragtet hos alle, der elsker at cykle på en komfortabel sadel.

Selle Royal Respiro – cykelsadlen som ånder

Respiro er produktlinjen, som er udviklet til den krævende cyklist. Sadlerne er skabt med Selle Royals innovative ”Cool Cover”, og de har en ventilationskanal i midten. Ventilationskanalen reducerer trykket på underlivet og beskytter mod sved, som kan opstå. Respiro er en produktlinje, som byder på noget for både racercyklisten og den, der vil sidde mere afslappet på sadlen. Racersadler er ofte smallere og lidt hårdere, mens sadlerne til hverdagsbrug og afslappende cykelture er bredere og blødere.

Sadler til alle former og anvendelsesmåder

Du kan finde sadler til alle mulige anvendelsesområder og til alle typer kroppe og former.Selle Royal Slide Plugin Erogel er en model, som er specialdesignet til at give ekstra komfort for både mænd og kvinder. I stedet for at cykelsadlen har en åben ventilationskanal i midten, så har de RoyalGel, som er deres patenterede twin-flex base. Denne komponent består af et gelelag og er lavet i to varianter. En af udgaverne er udformet til at passe kvindens og den anden til at passe mandens anatomi. Selle Royal Plugin Erogel tilbyder cykelsadler til både racer- og bycyklister. Becoz, som siden da er kommet til, er en innovativ sadel, hvor virksomheden har kombineret sin miljøbevidsthed med banebrydende teknologi. Becoz sadlerne er miljøvenlige og vil i løbet af deres levetid have mindre indvirkning på miljøet sammenlignet med andre sadler. For cyklisten, som er ekstra miljøbevidst, er Becoz et godt valg. Sadlen revolutionerer industrien både ved at være lavet i miljøvenlige materialer og ved at have en miljøvenlig produktionsproces. Lookin er derudover en anden type sadel, som kombinerer to innovative funktioner med henblik på at give en ultimativ komfort for cyklisten. Cykelsadlen har Selle Royals Cool Cover og RoyalGel, som tilsammen giver en blødere sadel der passer til alt vejr. Firmaet har også siden da udviklet en model, de kalder Premium, som er lavet med Selle Royal innovative Royal Vacuum Light System. Denne patentbeskyttede produktionsteknologi giver en sadel, som er 100% forseglet og 20 % lettere end andre sadler. Disse sadler fås til racercykler, terræncykler og almindelige bycykler. Sidst men ikke mindst bør også nævnes deres Classic model. Dette er en populær produktlinje, som byder på mange klassiske sadelformer. De fleste er udrustede med RoyalGel og fås til både den atletiske cyklist såvel som til hverdagscyklisten. Produktlinjen byder på sadler, som er tilpassede både damer og herrer. Selle Royal BecozNogle sadler har oven i købet en ekstra affjedring, som giver endnu mere komfort.

Selle Royal Mano – cykelhåndtag designet til forskellige typer af cykler

Selle Royal Mano er veludviklede cykelhåndtag, som er designet til forskellige typer af cyklister og kropsholdninger. Modellen Mano Athletic er designet til den sporty rytter. Disse cyklister cykler ofte i en foroverbøjet stilling, med en kropsholdning på 30 grader og armene bøjet i en 90-graders vinkel. Modellen Mano Moderate er derimod designet til cyklister, som sidder lidt mere opret i en 60-graders vinkel og med en bøjning på armen på 105 grader. Siden hen har man designet Mano Relaxed Grip til cyklister, som sidder med næsten helt rank ryg i en 90-graders vinkel og armene i en 120-graders vinkel. Disse cykelhåndtag kan til og med fås i tre forskellige størrelser. Alt i alt tilbyder Selle Royal alle cyklister sadler såvel som håndtag i højeste tænkbare kvalitet. Deres permanente fokus på innovation og på at forbedre deres produkter, gør dem til en af de førende sadelproducenter og en af de mest værdsatte af både professionelle ryttere såvel som rekreative cyklister. Respiro er produktlinjen, som er udviklet til den krævende cyklist. Sadlerne er skabt med den innovative ”Cool Cover”, og de har en ventilationskanal i midten. Ventilationskanalen reducerer trykket på underlivet og beskytter mod sved, som kan opstå. Respiro er en produktlinje, som byder på noget for både racercyklisten og den, der vil sidde mere afslappet på sadlen. Racersadler er ofte smallere og lidt hårdere, mens sadlerne til hverdagsbrug og afslappende cykelture er bredere og blødere. Selle Royal tilbyder et bredt sortiment af sadler og et par eksempler er:

  • Mano Relaxed Cykelhåndtag længde 100/110 mm sort
  • Mano Moderate Cykelhåndtag sort
  • Mano Gel Moderate Cykelhåndtag sort
  • Mano Gel Athletic Cykelhåndtag sort
  • Mano Athletic Cykelhåndtag sort