Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Selle Italia

(82 Produkter)
Valgt:
  KATEGORIER

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Selle Italia

Selle Italia

Selle Italia er formentlig et af de bedst kendte brands på det europæiske markedet for cykelsadler. Især på racing-området fremstiller Selle Italia produkter af fremragende kvalitet og er med til at sætte en høj standard i forhold til sportsudstyr. Er du vild med cykling, kan du uden tøven og ekstra overvejelse erhverve dig produkter fra Selle Italia.

Selle Italia dele
Sorter efter
Side 1 af
2
 
Sorter efter
Side 1 af
2

Selle Italia - Professionelle sadler til cyklen

Dette mærke er et brand, der bliver lagt mærke til i branchen. Deres evne til at skabe helt nye og smarte løsninger har gjort dem til førende indenfor deres felt, og med viljen til hele tiden at være på forkant med udviklingen, er Selle Italia et mærke, der er med til at sætte en høj standard for sportsudstyr. Er du vild med cykling, kan du med held erhverve dig produkter fra dette mærke igennem os. Det er den høje kvalitet der gør, at vi samarbejder med dette mærke, og da det er vores udsagte ambition, at det skal kunne betale sig for vores kunder at handle med os, er vi villige til at tilbyde de meget fordelagtige løsninger og priser, vi tilbyder.

Sadler der gør det til fornøjelse at cykle

Det betyder enormt meget, om man sidder godt på cyklen, hvis man lever et aktivt liv. Med en sadel fra Selle Italia, der er skabt af specialister på området, er du godt kørende. Deres mange forskellige produkter betyder, at du kan vælge meget frit indenfor dette mærke, og da alle deres produkter kommer i højeste kvalitetsniveau, er det et mærke, vi ofte tilbyder vores kunder. Da vi er villige til at yde det ekstra der skal til, for at vi kan tilbyde branchens bedste priser på markedets højeste kvalitetsniveau, er vi hos Bikester.dk den forhandler, du har ledt efter.

En sadel, der holder til den aktive livsstil

Med disse sadler er du sikret et produkt, der holder i mange, mange, år. Hos Bikester.dk lægge vi stor vægt på kvaliteten, af de produkter vi forhandler, for vores erfaring har vist os, at det er kvalitet, der bedst betaler sig for vores kunder. Vi ser gerne, at du betragter os som en sparringspartner på din cykel, der kan hjælpe dig til, at du får mest muligt ud af din motion, og at du får mest muligt ud af din investering. Selle ItaliaIgennem ihærdighed og omhu har vi skabt det rette kendskab til markedet, og med gode personlige kontakter i branchen, kan vi tilbyde markedets højeste kvalitetsniveau til meget fordelagtige priser.

Til cykler af alle slags

Mærket er det som rigtig mange professionelle ryttere vælger, men det betyder naturligvis ikke, at du ikke kan nyde godt af deres produkter, hvis cykling blot er en hobby. Deres fede designs er stilsikre, og kombineret med den høje kvalitet er det produkter, der skaber glæde og tilfredshed hos vores kunder. Vi bygger vores succes på denne tilfredshed, og det er også derfor, vi er villige til at tilbyde de meget fordelagtige priser, vi tilbyder. På den måde kan du se os som en samarbejdspartner, der kan holde din cykel godt kørende til en pris der er til at betale. Det er den høje kvalitet der kendetegner dette mærke, men deres stilsikre designs er også dejlige at se på, og dermed er dette et produkt, der kombinerer både æstetik og kvalitet, på en flot og stilsikker måde.

Selle Italia viser vejen frem

Med produkter fra dette mærke er du godt kørende. Det er et mærke, som andre producenter hele tiden holder øje med, for det er dem, der sætter standarden for, hvad en sadel skal kunne og være i dag. Med deres evne til hele tiden at være på forkant med udviklingen og skabe den høje kvalitet til priser, der giver deres konkurrenter baghjul, er det et mærke, vi meget gerne vil anbefale til vores kunder. På vores hjemmeside kan du nemt og enkelt danne dig et overblik over dine muligheder. Vi har igennem årene skabt en enkel og overskuelig hjemmeside, der gør det let at klikke rundt imellem de mange spændende produkter, der er på markedet.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling