Online cykelhandler
Klar til aktiviteter | Vi ruster dig til en sporty sommer

Segway

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
null
Segway - Simply Moving
Segway har sat sig for at oversætte det menneskelige bevægelses- og balancesystem til en electromobil enhed. Deres historie begyndte med en selvbalancerende kørestol, der gjorde det muligt for deres brugere at flytte sig jævnt på ujævne overflader. Kort tid efter var den første Personal Transporter i salg, og siden da har Segway fortsat udviklet nye løsninger, der gør det muligt for alle at komme videre, flytte sig hurtigere og opleve mere.
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Segway Drift W1 Hoverboard, sort sort
Segway
Drift W1 Hoverboard, sort
2.589 DKK 2.289 DKK
- 12 %
gratis forsendelse
Segway Drift W1 Hoverboard, sort

Innovative transportmidler fra Segway

Teknologiske fremskridt har skabt nye former for transportmidler på verdensplan. USA er kendt for at være førende inden for design og udvikling. Segway er da også startet ’over there’ i 1999 af den verdenskendte entreprenør og ingeniør, Dean Kamen. Han har altid været interesseret i at hjælpe andre til at få et bedre liv, og derfor blev den første opfindelse en selvbalancerende kørestol, der gjorde det nemmere for kørestolsbrugere at komme rundt på forskellige underlag. Det blev startskuddet til endnu en personal transporter i form af den velkendte x2 og i2 model med to hjul og en stang med display i midten. Det er modeller, som i dag ses i rigtig mange lande. De bruges af alt fra turister til politi og andre inden for ordensmagten, da segways er så nemme at navigere rundt på – også i større menneskemængder samtidig med, at man er lidt højt placeret og dermed har et godt overblik. Hos Bikester er vi tilhængere af innovative transportformer, der bringer køretøjer ind i en ny tidsalder. Segway Drift W1Derfor finder du også forskellige designs fra Segway her i udvalget, så du kan komme ud og have det sjovt på futuristisk vis.

Segway – alt går op i en højre enhed

Hvis du gerne vil glide lydløst og miljøvenligt derudad, skal du vælge et transportmiddel fra Segway. Fælles for alle de innovative maskiner er, at de kommer frem via batteridrevne motorer. Dermed er det slut med flydende brændstof og i stedet skal du blot tilslutte opladeren. Elektriske løbehjul er også en del af sortimentet, så du slipper for at bruge ben-kraft, men blot kan placere dig på trinbrættet og fokusere på at styre. En opladning rækker til en strækning på ca. 25 km mens maksimumhastigheden er på ca. 25 km/t. Derudover vejer løbehjulet kun 12,5 kg og det kan desuden foldes sammen, så du kan have det med i bilen eller i offentlige transportmidler. De såkaldte hoverboards er også at finde i sortimentet fra Segway. Før i tiden var brædderne designet i ét stykke, mens de i dag også findes delt i to – et under hver fod. Gokarts og airwheels er også nogle af mærkets populære produkter. Alle produkter er nærmest som menneskelige maskiner, hvor ben er udskiftet med hjul, muskler med motor og hjerne med mikroprocessorer. Sofistikerede sensorer sørger tilmed for, at maskinerne ved, hvornår du læner dig forover, så balancen kan opretholdes og hjulene finder præcis den fart der skal til, for at du kan bevæge dig fremad.