Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Sealskinz

11 Produkter
Kategorier
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Vandtætte handsker og strømper fra Sealskinz

Sealskinz har specialiseret sig i vand- og vindtætte produkter tiltænkt anvendelse inden for flere forskellige sportsgrene heriblandt cykling og forskellige vandsportsgrene. Virksomheden har patent på flere forskellige teknikker, som anvendes i deres produkter. De er også et af verdens førende varemærker, når det gælder tøj og tilbehør som både tåler alle typer af vejr, samtidigt med at have en meget høj brugsværdig og dejlige at have på. Deres trelagsteknik for optimal vandtæthed og åndbarhed opnås ved, at det første lag er bygget ind i et system, der effektivt leder fugten væk fra kroppen, og som gør, at man forbliver så varm og tør som muligt, og som øger komforten og reducerer irritation. Det andet lag indeholder en membran indsat med patenteret teknologi, der frigiver fugt samtidigt med, at ingen fugt lukkes ind. Det er disse aspekter, der gør Sealskinz til et mærke af den højeste kvalitet, og som gør, at åndbarheden virker så effektivt. Det tredje lag integreres godt med de andre lag, og er fremstillet af et meget slidstærkt materiale og god pasform selv ved regelmæssig brug i barske klimaer, idet det følger kroppens bevægelser og giver total frihed for brugeren. Sealskinz Online Shop

Handsker fra Sealskinz her på Bikester.dk

Blandt handskerne specielt lavet til cykling, findes blandt andet Winter Cycle Gloves, som isolerer godt, selv når det er rigtigt koldt udenfor. Med silikonetryk på specifikke punkter og afrundede fingre forbedres grebet, og handsken er helt vand- og vindtæt. Til ekstremt kolde forhold findes også Ekstra Cold Weather Handsker, der tilbyder greb og komfortable handsker med fremragende termiske egenskaber. Disse kan bruges selv i arktiske forhold, og man behøver ikke at ofre kontrol og manøvredygtighed. For cykling under mere normale omstændigheder er der også de klassiske Ultra Grip handsker her på Bikester.dk. Disse handsker tilbyder fremragende åndbarhed og er helt vandtætte. Ultra Grip kan bruges til mange forskellige former for cykling, og er et meget populært valg, især på grund af dens tæthed på huden og designet, som giver stor trækkraft, selv når det er vådt udenfor. Et andet valg kunne være All Weather handsker, som er lidt varmere, til at arbejde udendørs i efteråret og vinteren, de er åndbare og ligesom alle Sealskinz produkter også beregnet til normale temperaturer. Med silikonetryk og prespunkt polstring fås et stabilt greb og stor fleksibilitet for brugeren. All Weather Gloves findes i både dame og herreudgaver. I deres sortiment kan du finde forskellige typer af handsker:
  • Winter Cycle
  • Cold Weather
  • Extra Cold Weather
  • Ultra Grips
  • All Weather

Strømper fra Sealskinz

Deres strømper er af den tyndeste og letteste variant findes her på Bikester.dk. Den kaldes Lightweight Socklet og når op til anklen, hvilket gør den ideel for lette cykel- og løbesko. Strømpen er blandt andet lavet af merinould og holder godt på varmen, samtidig med at den også transporterer fugt væk. Eftersom den er elastisk, formes den godt efter foden og har en god pasform.

Hvordan fungerer Sealskinz’ teknik?

Den membran, der er indsat i det andet lag i de fleste af produkterne, er fremstillet af polyurethan, som er et fast stof, der ikke tillader væske at trænge igennem. Dette, kombineret med to ekstra lag, er med til at sætte dem i verdensklasse i forbindelse med vandtæthed. Tests har vist, at membranen er med til at gøre produkterne tre gange bedre, end hvad der kræves for at opfylde EU krav om tilstrækkelig imprægnering for at kunne kalde det vandtæt. Membranen gør også handsker og sokker helt vindtætte. I tilfælde af at et hul opstår på membranen, for eksempel fra en skarp genstand såsom en torn eller lignende, kan det naturligvis gå i stykker og være med til at gøre produktet mindre vandtæt. Sealskinz´ produkter kan modstå selv meget barske forhold og anvendes i både militæret samt flere forskellige sportsgrene. Anvendelsesområdet inden for sportsverdenen ud over cykling er særligt vandsport såsom sejlads. Den ekstremt høje vandtæthed kombineret med et stærkt greb har gjort handsker og andet tøj fra Sealskinz populært blandt sejlere. Alle der er ude i naturen, kan have brug for rigtig gode handsker, især nogle, der er både vand- og vindtætte, samtidig med at isolere varmen, der produceres af kroppen uden, at det føles klistret. Dette er hvad du normalt kalder åndbarhed og dette forsøger de at inkorporere i alle deres produkter, bortset fra dem, der vil skal modstå ekstrem kulde, hvor der i stedet er investeret i yderligere termiske egenskaber.

Hvordan passer man på sit tøj?

I forbindelse med vaskning kan de fleste af produkterne modstå op til 40 grader, selv om dette dog kan variere. Læs altid vaskevejledningen omhyggeligt for at finde ud af, hvad der gælder for den specifikke tøjgenstand. Tørretiden for de fleste handsker er omkring 8 timer, og den bedste måde at tørre produktet på er at lægge dem på et tørt og varmt sted natten over, eller hænge dem op i et par timer i et tørreskab. Nogle af de tykkere produkter kan tage længere tid at tørre. Du skal huske, at du ikke må vride handskerne, eftersom det i værste fald kan beskadige membranen og reducere vandafvisningen. Sealskinz tilbyder garanti på alle deres produkter i imprægneringen, og er du utilfreds med et produkt, kan man sende varen tilbage og lade firmaet teste det. Hvis der er tale om en fabrikationsfejl, bliver man kompenseret med en ny vare.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!