Online cykelhandler
Bliv i sadlen | Kør ind i efteråret med et smil

Ultralight Termounderlag Regulær, orange

ID: 1137470

1.200 DKK DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse
    • orange
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Standardlevering inden for 5-7 arbejdsdage

Beskrivelse af

Sea to Summit Ultralight Termounderlag Regulær, orange (orange)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Ultra Light Range består af en enkelt lagskonstruktion af medium opløsning (hvilket gør den til den letteste Sea to Summit-sovemåtte med den mindste pakkevolumen og alligevel komforten fra Sea to Summit Air Sprung Cells).

Exkin Platinum
Exkin Platinum er et superlet, lydløst materiale med en tynd metallisk overflade. Exkin Platinum Thermal Technology reflekterer varmestrålingen tilbage til brugeren.

Thermolite
Thermolite-isolering, der er designet til ultimativ ydeevne, er fremstillet af specielle fibre, der giver en høj CLO-værdi ved lav vægt. Thermolite HL-1 High Loft-isolering er en tekstilfiberfyldning af unikke 3D-krave med faste og hule kernefibre, der kombinerer fremragende, let varme med fremragende holdbarhed. Thermolite-isoleringen spredes i Air Jump Cells for at forhindre konvektionsvarmetab fra den varme krop til gulvet. For at opnå den bedst mulige effekt anvendes en kombination af Exkin Platinum og Thermolite i alle versioner af de isolerede liggeunderlag.

Ekstrudering TPU laminering
TPU-belægningen påføres på en særlig måde, som tidligere udelukkende blev anvendt i medicinal- og luftfartsindustrien. Desuden blev der integreret en antimikrobiel behandling i TPU'en for at forhindre skimmelsvamp i måtten.

40D Nylon
Der er udviklet et 40D ripstop-nylonmateriale til overfladerne på måtterne, som giver den ideelle blanding af vægt og holdbarhed. Let, hvid TPU er fastgjort på indersiden, hvilket gør materialet lufttæt og svejsbart. Der er påført en tynd PU-folie på ydersiden for at gøre overfladen skridsikker, beskytte den mod klemmer og gøre reparationer med selvklæbende plastre nemmere.

Detaljer

  • inklusive pumpepose

Funktioner

Tilsigtet brug
Trekking, Camping, Ultralight
Vigtigste oplysninger
Design: LuftmadrasType: Ekstra let'R-værdi': 3.3
Dimensioner
tykkelse: 50 mmMåttetykkelse: LightVægt: 480 g'Længde (cm)': 183 cm'Bredde (cm)': 55 cm
Funktion
Rulbar, Inkl. pak- og transportpose
Modelår
2021
Produktnummer
1137470

Kundeanmeldelser

5.0
1 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
1
Ryd alle filtre
Sea to Summit Ultralight Termounderlag Regulær, orange orange
Carolin
bedste lette mad til cykelpakning
Oversat fra Svensk Til originalen
jeg havde havet til at møde ultralet isoleret luftmåtte med mig, mens jeg cyklede pakning fra Stockholm til Nordkapp, og jeg rejste med minimal vægt på cyklen (7 kg i 4 uger inkl. campingudstyr), så måtten var den bedste beslutning, jeg har taget for denne rejse. let, super let at pakke, ikke for meget plads, men stadig behagelig og vigtigst af alt var isoleringen rigtig god også i kolde nætter. Den matte er lidt støjende, når han vender sig om, men jeg blev ikke generet af det, da ydelsen var så god, og selv når jeg sov på siden, sank jeg ikke.
18.08.2021