Online cykel shop – Bikester
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS RETUR
GRATIS LEVERING FRA 699 KR.6
Der kan forekomme midlertidige restriktioner på reklamationer og forsinkede tilbagebetalinger. Vi arbejder på at kunne tilbyde dig disse tjenester igen som normalt.
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Sea to Summit Comfort Plus Liggeunderlag Wezen, rød

ID: 1531145

1.259 DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS RETUR
GRATIS LEVERING FRA 699 KR.6

Beskrivelse af

Sea to Summit Comfort Plus Liggeunderlag Wezen, rød (crimson)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Campingluksus har fået et nyt udseende og en ny fornemmelse med Comfort Plus Self Inflating Sleeping Mat. Dette er en plys, 3-inch tommer tyk, let og nem at bruge mulighed for alle, der leder efter maksimal komfort. Delta Core-teknologien reducerer vægt og volumen uden at gå på kompromis med komforten. Den øverste overflade er lavet af et let, men luksuriøst 30D stretchstrik, og hvert liggeunderlag er præget med et skridsikkert greb, som holder soveposen på liggeunderlaget. Vi har bogstaveligt talt lavet et twist på vores multifunktionsventil for at sikre superhurtig tømning uden at skulle kæmpe for at få den pustet op igen, når du ruller den sammen.

Delta Core
Delta Core-systemet maksimerer madrassens komfort og tykkelse og minimerer samtidig vægt og volumen. Den patentanmeldte udkerningsproces fjerner 40 % af PU-skummets oprindelige volumen, hvilket giver os en minimal pakkevægt og -størrelse. Det er vigtigt at bemærke, at denne udkerningsteknik har den ekstra fordel, at PU'ens over- og underside forbliver helt intakt. Det sikrer en ensartet varme i hele madrassens længde, og man undgår de lodrette huller eller rammelignende mellemrum, der traditionelt har ladet varmen sive nedad. Den fulde skumoverflade giver også en betydeligt bedre binding af skummet til madrassens skalstof, hvilket i høj grad reducerer risikoen for delaminering. Delta-kernernes form og størrelse er tilpasset de forskellige tykkelser af vores madrasser for at sikre styrke og holdbarhed, samtidig med at de giver brugeren fremragende støtte og selvoppustelig ydeevne. Den vandrette Delta Core-teknik bruges i modellerne Comfort Light SI, Comfort Plus SI og Comfort Deluxe SI.

Multi-funktion S.I. Ventil
Når du pakker dit liggeunderlag, bliver skummet ved med at forsøge at puste sig op. Derfor har Sea to Summit specialdesignet "envejs"-opblæsningsventilen, så den er reversibel og forhindrer måtten i at suge luft ind igen. Det gør det muligt at rulle måtten så lille ud som muligt uden at skulle kæmpe mod genopblæsning. Denne kompakte ventil med lav profil giver hurtigere oppumpning end traditionelle skrueventiler, nem finjustering af trykket og superhurtig tømningshastighed.

Detaljer

  • kompakt og let 30D polyester
  • Multifunktionel ventil
  • Skridsikkert tryk på undersiden
  • PillowLock fastgør Aeros-puden til din måtte, så du ikke glider, når du sover
Vis alle modeller fra Sea to Summit Comfort plus-serien

Specialfunktioner

R-værdi

R-værdien (= varmeoverførselskoefficient) angiver, hvor godt måtten leder varmen, og bruges til at angive dens isoleringsegenskaber. Jo højere R-værdi, jo bedre isolerer måtten med hensyn til, hvor meget varme der går tabt gennem den. Derfor kan R-værdien bruges til at vurdere isoleringsmåtternes temperaturegenskaber.

Funktioner

Tilsigtet brug
Camping, Camping på taget, Bilcamping, Familiecamping
Køn
Herrer, Damer
Vigtigste oplysninger
Design:
Termomadras
Type:
Komfort
Selvoppustelig:
ja
'R-værdi':
4,10
Materiale
Top:
100% nylon
'Underkant':
100% polyester
Skumtype materiale:
100 % Polyurethan
Ude materiale:
100 % polyester
Belægning ude:
100% termoplastisk polyurethan
Dimensioner
tykkelse:
80 mm
Måttetykkelse:
Komfort (>70 mm)
Pakningsstørrelse (cm):
17 x 28
Vægt:
970,00 g
Længde:
183,00 cm
'Bredde (cm)':
51,00 cm
Funktioner
Funktion:
Selvoppustelig, Rulbar
Modelår
2023
Produktnummer
1531145
EAN
9327868139552

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.