Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

SDG

1 Produkt
Kategorier
Pris i kr.
Sorter efter
Side 1 af
1

En sadel fra SDG giver dig perfekt pasform og komfort

SDG USA er en virksomhed, som har eksisteret siden starten af 90’erne. På den tid arbejdede firmaet med komponenter til både motorcykler og almindelige cykler , men i dag er det opdelt i forskellige kategorier. Altså kalder den virksomhed, som i dag kun producerer til cykler, sig for SDG Components. Men for at gøre det enkelt anvendes kun navnet SDG i denne varemærkebeskrivelse. De har specialiseret sig indenfor netop cykelområdet, eller sadler, kan man være sikker på at al kraft, energi og kundskab, som virksomheden ligger inde med, lægges på netop dette område. Derfor kan du som kunde føle dig tryg i dit valg, hvis du vælger at købe en sadel fra netop dette firma. Når der lægges så meget fokus på et og samme område, findes der kun et mål, som man forsøger at nå, og det er at være bedst på markedet. Dette er en ambition som de konstant stræber mod at opnå, hvilket de allerede har gjort ifølge mange mennesker. Eftersom virksomheden sørger for at samarbejde med mange professionelle atleter ved de, at deres produkter testes af de allerbedste, og de ved, hvad der kræves inden for cykelsporten. På denne måde får de umiddelbar respons, om hvorledes produkterne er gode eller ej, og hvordan de skal komme videre for at gøre dem endnu bedre. Denne fremgangsmåde er der flere producenter, der benytter sig af, som man kan forstå er en effektiv måde at få at vide, hvad der virker, og hvad der ikke gør. SDG startede i USA, men er siden da ekspanderet og sælger nu sine produkter i mere end 30 lande verden over. Produktionen sker fortrinsvist i Asien, som firmaet gennem årene er kommet til at føle sig som en del af. Det er et passioneret team, der lægger sin sjæl i det de allermest kan lide.

Sadler til alle typer terræn

SDG har et bredt udvalg, når det gælder cykelsadler. Med den nye I-Beam-teknologi er det let at finjustere sadlen, så den sidder rigtigt helt ned til millimeteren, og dette nye sadelsystem gør det endnu lettere at tage sadlen af og på. SDG Formula FXInden for denne nye teknologi findes der mange forskellige sadler at vælge mellem. Foruden de forskellige modeller er farve- og designudvalget blandt disse ofte bredt, hvilket indebærer, at du kan gøre din cykel lidt mere personlig. Nogle af de modeller, som er tilpassede til I-Beam-teknologien er:
  • Duster
  • Bel Air
  • Formula FX
  • Formula MT
  • Formula TT
  • I-Fly
  • Apollo
  • Skylite
  • Patriot
Duster-modellen er den sadelmodel, som du kan få i flest farvekombinationer. Denne sadel er også fremstillet til alle typer af terræn, hvilket gør den meget tilpasningsdygtig. Bel Air-sadlen er også tilpasset til alle typer terræn og har flere forskellige farvekombinationer at vælge imellem. Forskellen i designet er, at Bel Air er mere klassisk i sin farvesammensætning, og den model har for eksempel brunt læder, som fås som et alternativ, mens Duster-modellen tilbyder stærkere farver. Begge sadelmodeller er lette, men Bel Air er alligevel en smule lettere. En cykel, som ikke vejer meget, er på alle måder lettere at håndtere, og derfor er det vigtigt, at de cykeldele, som kan skiftes ud og byttes, er så lette som muligt. Er du mere interesseret i triathlon og andre cykelkonkurrencer end for eksempel terrænkørsel, tilbydes også sadler til konkurrencecykler. Når det skal gå hurtigt og farten skal holdes længe, gælder det om at sidde så bekvemt som muligt. Med en Formula TT-sadel fra SDG kan du cykle både hurtigt og længe uden at føle ubehag af at sidde. Den er nemlig ergonomisk udformet for at kunne tilvejebringe den bedste komfort. For den, som er mere interesseret i kørsel i bakker og hårdt terræn, har de en model, de kalder for Patriot. Denne sadel passer udmærket til mountainbikes og BMX cykler, som er den type cykel, der er bedst egnet for denne slags kørsel. Da man generelt ikke sidder på sadlen lige så meget ved denne form for kørsel, har denne type sadel andre egenskaber end de ovennævnte. Patriot-sadlen er fremstillet af et materiale, som er slidstærkt og som giver et godt greb. Da komforten ikke ligger lige højt på listen hos denne type af cyklister, er sadler til dette formål sparsomt forede.

SDGs I-Beam-system

For at gøre det enkelt at sidde og let at tage sadlen af, har SDG opfundet det ultimative system. I stedet for at anvende den ældre teknik med ledstænger til at fæstne sadlen, fandt man på idéen med et sadelstød, som havde en eneste indbygget skinne, hvor forskellige sadler let kunne sættes fast. Med denne teknik blev det lettere at tilpasse sadlens position, således at den passede perfekt til cyklisten. Da prototyperne kom ud prøvede flere kendte cyklister dem og gav sidenhen feedback om, hvad de havde syntes om I-Beam. Tydeligvis gik denne teknik hjem hos de fleste, eftersom virksomheden nu satser helhjertet på idéen. For den, som er ude efter et sadelsystem, som er let at bytte ud og tilpasse efter behov er I-Beam det, man bør anskaffe sig.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!