Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
Schwalbe X-ONE
Schwalbe X-ONE

Schwalbe X-ONE

2 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
SCHWALBE X-One R Foldedæk 700x33C Evolution Super Race V-Guard TLE Addix Race, sort
SCHWALBE X-One R Foldedæk 700x33C Evolution Super Race V-Guard TLE Addix Race, sort sort
SCHWALBE
X-One R Foldedæk 700x33C Evolution Super Race V-Guard TLE Addix Race, sort
Vejl. udsalgspris 549 DKK 449 DKK
  • Versioner: 33-622 | 700x33c
- 18 %
SCHWALBE X-One RS Foldedæk 700x33C Evolution Super Race V-Guard TLE Addix Race, sort
SCHWALBE X-One RS Foldedæk 700x33C Evolution Super Race V-Guard TLE Addix Race, sort sort
SCHWALBE
X-One RS Foldedæk 700x33C Evolution Super Race V-Guard TLE Addix Race, sort
Vejl. udsalgspris 549 DKK 399 DKK
  • Versioner: 33-622 | 700x33c
- 27 %

Dæk til enhver cykeltur

 

Kvalitetssikre dæk er uundværlige, hvad end du foretrækker de lange ture på asfaltvejene, eller drømmer om at give den gas på alverdens naturstier.SCHWALBE X-One Allround Performance Det er her, at det tyske mærke Schwalbe kommer ind i billedet. Det innovative firma har igennem årtier fokuseret på at skabe moderne dæk, der kan benyttes i al terræn og i forskellige vejrforhold. Den fremragende serie Schwalbe X-ONE er blot endnu et eksempel på mærkets evne til at kombinere lette materialer med et stærkt design. Hos Bikester.dk har vi samlet et godt udvalg af seriens holdbare dæk der, takket være en suveræn ydeevne, leverer en utrolig stabilitet i ethvert tempo.

 

I kamp mod punkteringer

 

Schwalbe blev grundlagt i 1973, og har lige siden haft et urokkeligt mål om at skabe de perfekte dæk. Denne ambition blev hurtigt reflekteret i deres førsteklasses produkter, som på sikker vis forenede en lav vægt med en utrolig styrke. Det er blandt andet denne egenskab, der i løbet af årene har gjort et stort indtryk på cykelryttere overalt i verden, og fortsat bliver ved med at gøre det. Det er serien Schwalbe X-ONE et glimrende bevis på, da de forskellige dæk blandt andet gør det muligt at køre uden slange på grund af mærkets innovative Tubeless Easy-teknologi. De populære dæk er modstandsdygtige overfor punkteringer, som et resultat af slidstærke materialer og en gennemtestet konstruktion. Hos Bikester.dk kan du finde de mange funktionelle dæk, som frem for alt vil gøre din cykeltur mere sikker.

 

Hårdt terræn og høj fart

 

De mange dæk i serien Schwalbe X-ONE kan benyttes til lange ture på landevejen, såvel som på løse underlag. Det er nemlig dæk, der er blevet testet på kryds og tværs for at sikre, at de kan holde til selv de mest udfordrende cykelture. Du kan dermed trygt vælge iblandt seriens forskellige dæktyper hos Bikester.dk, da enhver model er designet til at fungere i al slags vejr og i ethvert terræn.