Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
Schwalbe Road Cruiser
Urban, individuel og dynamisk. Den nyligt reviderede Road Cruiser imponerer med sit tiltalende slidbanedesign og et stort udvalg af farvemuligheder, der fås til 12" til 28" tommer hjul. Det mest bemærkelsesværdige ved den nye Road Cruiser er dog dens Green Compound-profil - en gummi fremstillet af vedvarende og genanvendte råmaterialer, der er så god, at vi for første gang kan bruge den i et konventionelt cykeldæk.

Schwalbe Road Cruiser

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • beige
  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
SCHWALBE Road Cruiser Active Klinker dæk 27x1 1/4" KvlrGuard Green Compound, beige/sort
SCHWALBE Road Cruiser Active Klinker dæk 27x1 1/4" KvlrGuard Green Compound, beige/sort beige/sort
SCHWALBE
Road Cruiser Active Klinker dæk 27x1 1/4" KvlrGuard Green Compound, beige/sort
Vejl. udsalgspris 149 DKK 59 DKK
  • Versioner: 32-630 | 27x1 1/4"
Hurtig levering
- 60 %

Schwalbe Road Cruiser - Højkvalitets standarddæk til alle begivenheder

Schwalbe har siden 1983 revolutioneret cykelverdenen. Det begyndte med deres ikoniske Schwalbe Marathon dæk og har siden udviklet sig til, at blive den brede kollektion af højkvalitetsdæk, elsket af cyklister verden rundt.

Mange års erfaring bærer dig ud på nye eventyr

Det populære standarddæk er for dig, som er aktiv og elsker de lange ture ud i naturen. SCHWALBE Road Cruiser Plus Dækket passer perfekt til både bykørsel og på de lange landeveje. Disse dæk har sublimt greb, de larmer ikke og støtter din kørsel hele vejen. Dette alsidige dæk sørger for, at du ikke skal bekymre dig om hvorvidt, du kan blive bragt fra A til B - du skal bare nyde turen. Dækkene er prisvenlige og kan bruges på både asfalt og de mere ujævne underlag væk fra den slagne vej. De har punkteringssikring og er nemme at montere. Schwalbe er et anderkendt mærke og har været på markedet i flere årtier. De er nu i toppen af det europæiske cykelmarked og er kendt for, at skabe dæk i høj kvalitet som holder længe. Schwalbe Road Cruiser kommer i tre forskellige former: Active - som kommer i to forskellige størrelser og Trekking dækkene. Active 12 x 2.00 er dæk, som passer til byture og de lidt længere ture ud i naturen med ujævnt underlag. Dækkene er stille og hurtige. Punkteringssikringen giver ro i maven, så du kun skal have øje for veje forude. Active 24 x 1.75 er den støttende version. De har solidt greb og får dig stille gennem byen. De passer også fint til den længere landevejstur eller weekendturen ud i naturen. Selvfølgelig, kommer det også med punkteringssikring. Den sidste version er Trekking dækkene. De er perfekte for dig, som dagligt lufter jernhesten på det urbane underlag. De kan også tages med på landevej eller skovssti. De hurtige og stille dæk er punkteringssikrede. Dækkene kommer i forskellige version, med og uden reflex og i både sort og brun.

Årtiers erfaring støtter op om dit næste cykeleventyr

Schwalbes populære dæk sælges kun i anerkendte butikker, hvor du kan modtage al den kyndige ekspertise, en passioneret cykelentusiast har brug for. Active og Trekking kommer nemlig i forskellige versioner og rådgivning kan være nødvendigt for at træffe det bedste valg. Hos Bikester er vi stolte af, at kunne præsentere dig for Schwalbe's innovative design, sublime performance og stærke punkterings sikring. Det er bare tre ud af mange grunde til, at vi elsker deres dæk.