Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR

Schwalbe One

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
SCHWALBE One Performance foldedæk 700x32C Addix RaceGuard TLE, sort
SCHWALBE One Performance foldedæk 700x32C Addix RaceGuard TLE, sort sort
SCHWALBE
One Performance foldedæk 700x32C Addix RaceGuard TLE, sort
Vejl. udsalgspris 459 DKK 289 DKK
  • Versioner: 32-622 | 700x32C
Hurtig levering
- 37 %

Fornyet køreglæde med Schwalbe One-dæk fra Bikester

Nye dæk til din cykel kan være den ultimative opgradering. En udskiftning af dækkene er til tider alt, hvad der skal til for at give din cykel nyt liv. Med serien af Schwalbe One fra Bikester har det aldrig været lettere at bringe ny køreglæde til dine ture i sadlen. Den tyske specialist i dæk imponerer med sit store sortiment af robuste, smidige og holdbare dæk til alle cykelmodeller. Med dæk fra Schwalbe vil du opleve at glide problemfrit gennem landskabet og med langt større fart, kontrol og glæde. Schwalbe One PerformancePunkteringer er en saga blot med de nyeste teknologier og et skarpt fokus på materialer.

En af markedets absolut førende dækspecialister

Dine dæk er afgørende for den gode oplevelse i sadlen. Schwalbe One er serien af dæk fra den anerkendte tyske virksomhed, der siden sin opstart i 1973 har formået at gøre sig til en af markedets absolut førende dækspecialister. Her er der kælet for de enkelte detaljer for at give dig det rette greb og den rette følelse, når du glider henover underlaget og finder vej gennem hverdag og landskab. Schwalbe har specialiseret sig i dæk til alle typer cykler. Der er altså rig mulighed for at finde et par matchende dæk, uanset om du foretrækker citybikes, MTB, gravel bikes, turcykler eller landevejscykler. Hos Schwalbe står udviklingen aldrig stille. Den tyske virksomhed er drevet af ønsket om at forbedre din oplevelse og anvender de nyeste teknologier i produktionen af sine dæk.

Mere fart og kontrol – færre punkteringer

Med det store udvalg af Schwalbe One dæk fra Bikester kommer du aldrig til at mangle hurtige, pålidelige og smidige dæk til din cykel. Fra det slangeløse design til det klassiske. Valget er dit, når du ønsker at opgradere din cykel med et par skelsættende dæk, som uden tvivl vil bringe stor køreglæde, næste gang du planlægger at lægge kilometerne bag dig. Schwalbe One er serien af holdbare og lette dæk til alle cykelmodeller, som giver dig særdeles gode rulleegenskaber, et sublimt greb om vejen og stor beskyttelse mod punkteringer. Med dæk fra Schwalbe får du øget fart og mere kontrol, så du kan rykke hurtigt og selvsikkert gennem landskabet. Samtidig skal du ikke frygte, at kedelige punkteringer sætter en stopper for alt det sjove. Schwalbe sætter en ære i deres arbejde med at forhindre punkteringer. Det kommer til udtryk i det skarpe materialevalg og detaljer som blandt andet forstærkede og dobbelte lag. Så er der blot tilbage at ønske god tur!