Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
Uanset om det er til asfalt, grus eller skovveje, kan Schwalbes G-ONE-dæk klare det!
Med G-ONE grusdækkene præsenterer Schwalbe en serie af pålidelige allroundere med de ideelle egenskaber til kørsel på en lang række forskellige underlag. Takket være en sofistikeret profil, deres lette vægt og innovative materialesammensætning giver disse dæk stor støtte og fås endda som e-bike-kompatible varianter. Hvis du er på udkig efter et pålideligt dæk, der giver en fantastisk ydeevne både på asfalt og langt ud over det, så tag et kig på Schwalbes G-ONE-serie.

Schwalbe G-One

3 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • beige
  • brun
  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
SCHWALBE G-One Speed Foldedæk 700x30C Evolution Super Ground E-25 TLE Addix Speedgrip, sort
SCHWALBE G-One Speed Foldedæk 700x30C Evolution Super Ground E-25 TLE Addix Speedgrip, sort sort
SCHWALBE
G-One Speed Foldedæk 700x30C Evolution Super Ground E-25 TLE Addix Speedgrip, sort
Vejl. udsalgspris 479 DKK 349 DKK
  • Versioner: 30-622 | 700x30C
Hurtig levering
- 27 %
SCHWALBE G-One R Foldedæk 28x1,70" Evolution Super Race V-Guard TLE Addix Race, sort/beige
SCHWALBE G-One R Foldedæk 28x1,70" Evolution Super Race V-Guard TLE Addix Race, sort/beige sort/beige
SCHWALBE
G-One R Foldedæk 28x1,70" Evolution Super Race V-Guard TLE Addix Race, sort/beige
Vejl. udsalgspris 549 DKK 379 DKK
  • Versioner: 45-622 | 28x1,70"
Hurtig levering
- 30 %
SCHWALBE G-One Bite Performance foldedæk 700x45C Addix RaceGuard E-25 TLE
SCHWALBE G-One Bite Performance foldedæk 700x45C Addix RaceGuard E-25 TLE
SCHWALBE
G-One Bite Performance foldedæk 700x45C Addix RaceGuard E-25 TLE
Vejl. udsalgspris 329 DKK 189 DKK
  • Versioner: 45-622 | 700x45C
Hurtig levering
- 42 %

Ralf Bohle GmbH siger nok ikke mange noget, men deres produktbrand, Schwalbe gør

Nogle gange er produktnavnet mere kendt end producenten og det er netop tilfældet her, og i øvrigt noget producenten har tilstræbt uden dog ligefrem at gemme sig heller. Mærket har specialiseret sig i at fremstille cykel- og kørestolsdæk og på at blive blandt de bedste til disse to, nogle gange lidt oversete områder.SCHWALBE G-One Men de producerer også dæk til nogle af de ofte oversete cykeltyper, som for eksempel BMX, et område som er overset af flere af de større fabrikanter. At det måske er et lidt smalt marked, holder dog ikke Schwalbe fra at udvikle og producere til området, og til flere andre områder af cykelsporten og fremstille produkter som holder en meget høj kvalitet. Både til hverdagsbrug og til mere udfordrende brug som Schwalbe G-One dækkene her.

Dæk som kan klare de ekstra udfordringer og både faste og læse underlag

Schwalbe har i mange år været kendt for dæk til citybikes og andre, relativt rolige og hverdagsagtige formål. Men de fremstiller også dæk til betydeligt mere udfordrende brug og med stor succes. De har udviklet en række forskellige konstruktioner af dæk, som passer i forskellige situationer, men med gode allround egenskaber også da man sjældent kører helt offroad hele tiden. De har også udviklet slidmønstre på dækkene, som passer i forskellige situationer og endda forskellige kørestile. Schwalbe G-One dækkene her er skabt til at kunne klare de fleste udfordringer. Alsidige og alligevel tilpassede så de ikke hindrer dine resultater. Dækkene du finder her, er dog primært skabt med offroad kørsel i tankerne.

Vælg det rigtige dæk, og mønster, til den rigtige situation

Med det rigtige dækvalg fra Schwalbes brede sortiment står du allerede godt. Schwalbe G-One Ultrabite dæk er for eksempel helt perfekt, hvis du skal køre i mudder og lignende underlag, men er betydeligt mindre vellykkede hvis du kører på asfalt. Kører du mere på asfalt og andet, og en smule løsere underlag, som grus, ja så vil du være bedre stillet med Speed eller måske Allround dækkene. Her er endda også et tubeless dæk, du kan vælge, hvis det er noget du kører med. Her ville du også med fordel kunne have et udvalg af dæk at have med ud, for så at afgøre på stedet hvilke som passer bedst til de nuværende vej- og vejrforhold så du dermed kan få en optimal opsætning på din cykel. Intet dæk er optimalt til alle situationer, så det er med at træffe det rette valg, Bikester giver dig muligheden for selv at vælge hvad der passer dig og dit løb.