Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Covid-19: Vi fortsætter med at levere! - Til vores FAQ

San Marco BIOAKTIVE

2 Produkter
Kategorier
SAN MARCO BIOAKTIVE fra A-Z
  1. Racercykel sadler
  2. Sadler
  3. Sadler MTB
Pris i kr.
San Marco BIOAKTIVE

San Marco BIOAKTIVE – Innovativ komfort

Cykling er ikke blot en form for transport, men en livsstil. Med mange årtiers erfaring inden for produktion af sporty cykelsadler, ser det italienske mærke i stigende grad på hverdagsrytterens behov og tilbyder en ny generation af sadler til sports-, trekking- og bycykling under San Marco BIOAKTIVE-mærket. Under hensyntagen til forskellige behov og siddepositioner på cyklen, samt brug af de nyeste materialer, skabes innovative og komfortable sadler til alle typer cykler, der øger nydelsen af cykling.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Komforten på en cykel sidder i sadlen

Det skal være komfortabelt og lige til at cykle, for ellers vælger mange folk at tage bilen. Motion er både bedre for miljøet og for helbredet, så det er bare med at komme op i sadlen og få rørt kroppen. Det er noget, som San Marco BIOAKTIVE er helt enig i, for de hjælper cyklister med at sidde godt i sadlen. Mærket er nemlig eminent til at designe og fremstille cykelsadler, så vi alle kan placere bagdelen i sædet og give den gas i pedalerne. Det helt store højdepunkt er, at sadlerne er håndlavede siden 1935 i Italien. San Marco BIOAKTIVE S Reflective GelI dag kombineres dette praktiske fag med teknologi og design, så det hele går op i en højere enhed. Udover det rene håndarbejde arbejder man også med hvert eneste lag i sadlen, så det bliver en fornøjelse at sidde på den. Som udgangspunkt ser det ikke ud som om, at der er meget at gå i gang med, men det ændres der på, når San Marco BIOAKTIVE får åbnet op ind til de næste lag. Her analyseres og sammensættes forskellige materialer, indtil det endelige gennemtestede produkt er færdig. Først og fremmest går man op i vægten, der helst skal være så lav som mulig. Derudover er sadlen bygget op omkring biodynamiske strukturer, der følger bækkenets bevægelser. Dette er med til at sikre en bedre komfort, længere udholdenhed samt mere støtte til hele torso. Der arbejdes også med en lukket cellestruktur i overfladerne, så regnvand blot preller af sadlen.

Så er der kvalitetssadler til cykelfolket!

Hos italienske San Marco BIOAKTIVE opdeler man sine populære sadler i tre forskellige kategorier, der består af henholdsvis sportive, trekking og city. Fællesnævneren er de til dels håndlavede designs samt den i stor grad samme indmad. Derefter justeres der på formerne og overfladerne. City-sadlerne er til folk, der cykler i fritiden, og som har brug for brede sadler, der er bedst til kortere ture. Trekking er til ture med lidt mere knald på, og sportive er til direkte sportsbrug i form af race på MTB eller ryttercykel. På mange af de brede sofamodeller består overfladerne af to forskellige slags materialer, hvoraf det ene er lidt mere nubret, så man bevarer en fast position på sadlen og dermed ikke glider rundt med bagdelen. Følelsen af at sidde i en sadel fra San Marco BIOAKTIVE er unik og lækker, så mærket er et rigtig godt valg, hvis man går meget op i siddekomforten på to hjul.


Brug for hjælp?
Lukket telefonlinje
Flere informationer
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes