Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Trendy innovation – Cykler fra førende brands

Salt

1 Produkt
Kategorier
SALT fra A-Z
  1. BMX hjul
  2. Hjul & Nav
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
Side 1 af
1

Cykeldele i topkvalitet

Enhver cykelejer har indimellem brug for en opgradering eller en udskiftning af de forskellige dele på cyklen, så man bliver godt kørende igen. Amerikanske SALT byder på komponenter i premium kvalitet, så du ikke behøver at udskifte delene igen lige med det samme. Det kan nemlig godt betale sig at ofre lidt ekstra på et velrenommeret mærke, der har styr på tingene ned til mindste detalje.

Saml din cykel med robuste dele

Vil du være sikker på at have en cykel, der ikke skraldrer og larmer, så er det blot at sørge for at holde den ved lige. Alt efter dit niveau og dine ambitioner på to hjul, så kræver det ikke specielt meget at vedligeholde en funktionsdygtig cykel. Salt Rookie 3-delEn fem minutters tid indimellem og lidt efterspænding en gang om ugen er oftest nok. Og det er netop ved disse rutinemæssige tjek, at du finder ud af, om der er behov for at udskifte nogle dele. Hos SALT går man også meget op i designet, så du får nogle komponenter, der samtidig pynter på din cykel. Ergonomiske former, højkvalitetsmaterialer, dynamik og masser af sportiness er blot nogle af nøgleordene i designprocesserne. Er kæden blevet rusten, er håndtagene slidte, trænger du til nye bremser, en ny sadel, en ny slange eller alt muligt andet, som på et eller tidspunkt skal udskiftes? Så forkæl dig selv og din cykel med noget tilbehør fra dette cool amerikanske mærke.

Mærket med ambitioner og udstråling

Hos SALT kører man ikke bare et helt læs skruer, bolte, kabler, pedaler eller andre ting ind i et produktionsanlæg og stamper derudaf. Det ses også på alle produkterne, at der virkelig er kælet for detaljerne, hvilket munder ud i et smukt og æstetisk udtryk, som klæder enhver cykel. Mærket er specialister indenfor BMX, og komponenterne og tilbehøret er så unikt og holdbart, at professionelle ryttere har sagt ja til at repræsentere det. Det betyder naturligvis, at tingene kan holde til det høje konkurrenceniveau, samtidig med at de har den professionelle udstråling, der skal til, for at holde sig kørende på internationalt niveau. Cykling er efterhånden blevet en betydningsfuld hobby for rigtig mange mennesker, da man kan dyrke den på så mange forskellige måder. Uanset om man er motionist, professionel eller et sted midt imellem, så sikrer SALT, at du altid kan få fingrene i præcis de dele og det tilbehør, som du lige står og mangler, for at nyde en komplet cykel, der kører, som den skal.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes