Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Trendy innovation – Cykler fra førende brands

Salomon

259 Produkter
Salomon

Salomon – Future Since 1947

Den kendte producent Salomon har siden 1947 sørget for, at mennesker har kunne have det sjovt i naturen. Mærket leverer højkvalitets udstyr af højteknologiske materialer i friske designs. Salomons passion for natur og dedikation til sport kan tydeligt ses i deres produkter. Løbesko fra Salomon er præget af lette, robuste teksturer samt velformede sålkonstruktioner. Det matchende løbetøj er yderst funktionelt takket være innovative materialer.

Sorter efter
 
Side 1 af
5

Fra vintersport til sommersport

Det startede som et lille familieforetagende i Frankrig tilbage i 1947. Salomon-familien fremstillede metalskinner og remme, så man kunne binde sit fodtøj fast til skiene. Senere har teknologiske vidundere taget over takket være innovation og design. Efter at have været et snesportsmærke i rigtig mange årtier valgte Salomon i sin tid at efterkomme kundernes ønsker, om at blive et helårsmærke. Det er i den grad blevet opfyldt, efter at mærket har været en tur forbi adidas, og sidenhen er det landet i Finland, hvor det nu er en del af Amer Sports. Det er en rejse, som i den grad har modnet mærket positivt, så man i dag kan få fingrene i rigtig mange forskellige produkter fra Salomon. Det har nemlig udviklet sig til at være et multifunktionelt mærke, der opfylder alt det, man har brug for i det danske klima. Som et internationalt mærke med franske rødder kan man kun beundre produktpaletten fra dette komplette foretagende, der er født og opvokset i de barske franske alper, hvor minusgrader og snemængder i massevis er en fast del af årstiderne. Salomon Speedcross 4 CSDerfor er Salomon bedre end noget andet mærke rustet til at forsyne dig med alle de items, du har brug for, når du er aktiv både ude og inde.

Ønsker går i opfyldelse med Salomon

Uanset temperatur, årstid, underlag og terræn så er Salomon altid klar med tøj, sko og tilbehør til dig. Designerne arbejder ud fra en klassisk tre-lags-teknik, som så kan justeres og korrigeres, alt efter vind og vejr. Det er først de inderste lag i form af undertøj, dernæst et åndbart mellemlag samt et yderste lag i form af overtøj. Indenfor disse tre lag finder man mange forskellige tekstiler, der er designet i forskellige tykkelser og med flere typer af tekniske finesser. Hovedformålet er komfort, kvalitet og beskyttelse, så du undgår at fryse i kulden og at svede for meget om sommeren. Dertil skal man naturligvis lægge alle kollektionerne med fodtøj og tilbehør. Derfor klæder Salomon dig også på til alt fra trekking og vandring til cykelture, løbeture, klatring, skisport og alt det andet, du nu kan finde på at lave. Det er også tøj og sko til hverdag, når du har brug for et funktionelt look, der både er smart og effektivt i byen og naturen. Designstilen er nemlig urban og outdoor-agtig på samme tid. Så der er lagt op til masser af timer med dette verdenskendte mærke på kroppen lige her på Bikester. Så slå til og mærk den positive forskel med det samme!


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes