Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR

Det polske mærke RONDO er et af de mest innovative mærker indenfor gravelbikes. Her mødes karakteristisk design med funktionalitet. De skabte en sensation i 2017 med deres TwinTip-gaffel, som kan bruges til at tilpasse cyklen fra race til langdistance via deres FlipChip. Derudover tilbyder Vario-geometrien rigeligt med plads til bredere dæk. RONDOs motto er ”no excuses, no nonsense” – i stedet tilbyder de cykler af høj kvalitet, der fungerer og er sjove at køre på.

TOPKATEGORIER

Opdag topsellers fra RONDO

RONDO Ruut ST 2 Gravel Plus, grå
RONDO Ruut ST 2 Gravel Plus, grå grå
RONDO
Ruut ST 2 Gravel Plus, grå
Vejl. udsalgspris 17.839 DKK 15.999 DKK
- 10 %

LÆR MERE OM RONDO

RONDO TWINTIP 2.0 GAFFEL

Den patenterede TwinTip-gaffel muliggør to hjulpositioner og er blot én af de funktioner, der gør RONDOs cykler unikke. Bikepackers vil være glade for den reviderede 2.0-version, der giver monteringsmuligheder til mudderbeskyttelse, bagagebærere eller flaskebur. Gaffelens egentlige højdepunkt er dog muligheden for at ændre kørefølelsen fra langdistance ved LO-indstillingen til racer ved HI-indstillingen, blot ved at dreje på flipchippen. Din cykel kommer i LO-position, hvilket betyder, at frontenden sidder højere, og du har mere dækafstand. Hvis du ønsker en mere aggressiv position, kræver det blot et greb om et sæt sekskantnøgler, og du vil have en racercykel med lavere cockpit og stejlere styrevinkel.

Cykler med Twintip 2.0

RONDO

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • grå

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
RONDO Ruut ST 2 Gravel Plus, grå
RONDO Ruut ST 2 Gravel Plus, grå grå
RONDO
Ruut ST 2 Gravel Plus, grå
Vejl. udsalgspris 17.839 DKK 15.999 DKK
  • Versioner: XL | 59cm (28")
- 10 %

Fleksibiliteten lever i bedste velgående hos RONDO

Det er meget oppe i tiden at investere i flere forskellige cykler, for mange ryttere elsker både udfordringerne på en MTB, men også de hurtige ridt på en racercykel. Hos RONDO har man været så snedige at designe en form for hybrid. Man holder sig til et begrænset sortiment, hvor man så til gengæld går all-in på alle parametre. Det betyder få, men top-lækre modeller, som netop kan anvendes til flere forskellige discipliner. Cyklerne går under navnet Ruut, og minder mest af alt om racercykler – især grundet det klassiske gedebukkestyr. Stel og dæk er til gengæld anderledes kraftfulde i form af brede designs, som gør cyklerne brugbare til kørsel på mere hårdføre underlag. Dermed behøver man ikke at holde sig til polerede asfaltbaner, men kan i stedet nyde fleksibiliteten og begive sig ud på grus og andre lignende underlag. Selvom RONDO kun har været på markedet i ganske få år, så har det allerede vundet mange cykelrytteres hjerter. RONDO Ruut ST Gravel PlusMærket har nemlig til dels revolutioneret markedet ved endelig at komme med en fleksibel og alsidig model, som åbner op for nye muligheder inden for de forskellige cykeldiscipliner.

En cykeloplevelse med RONDO er særlig hver gang

Innovative gravel-cykler eller alsidige modeller til cyclocross. Det er den bedste beskrivelse til sortimentet med cykler fra RONDO. En af mærkets helt store innovationer er de fleksible forgafler, som kan justeres, så de passer til særlige kørestilarter. Skal der fart over feltet med tidsløb på lige strækninger, så sænk gaflen og kom ned i en aerodynamisk position. Eller står den på langdistanceture, så hæv det og find præcis den kørestilling, som passer til din krop. Dækkene har tilpas med mønster, så der er sikret et godt greb på ujævne underlag, og samtidig er de også slanke uden alt for grove indhak. Dermed er der også grobund for mindre rullemodstand, så man kan få godt med fart på. Det er ikke kun forgaffel og dæk, der får opmærksomhed hos RONDO. Hver en detalje er der kælet for, da der er anvendt luksusmaterialer hele vejen rundt. Det er lige fra Velo styrbånd, Sram gear og bremser, Panaracer dæk, karbon-materialer og mange andre lækkerier. Det er kort sagt en fed cykel, og man får i dén grad noget for pengene. Designstilen er samtidig forfriskende rå og rebelsk på en fed og nutidig måde, som skaber energi til endnu flere cykelture med udfordringer og fart over feltet. Det er ærlighed ned til mindste detalje, hvilket også understreges af mærkets slogan – Stop Fcking Around!