Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler fra top brands - De første 2021 modeller er landet

RONDO

6 Produkter
Kategorier
Pris i kr.
RONDO

RONDO – Stop Fcking Around

Det polske mærke RONDO har ikke mange år på bagen. Alligevel gjorde de sig i 2017 bemærkede i cykelverden med deres innovative gravelbikes. Cyklerne fra RONDO er yderst innovative, teknisk enestående og funktionelt gennemtænkte. Med FlipChip ved gaffelenden kan man tilpasse sin cykel til langdistance eller sporty kørestil. ”Stop fking around” lyder RONDOs motto: ingen undskyldninger, intet nonsens – kun højkvalitetscykler, der holder hvad de lover.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Fleksibiliteten lever i bedste velgående hos RONDO

Det er meget oppe i tiden at investere i flere forskellige cykler, for mange ryttere elsker både udfordringerne på en MTB, men også de hurtige ridt på en racercykel. Hos RONDO har man været så snedige at designe en form for hybrid. Man holder sig til et begrænset sortiment, hvor man så til gengæld går all-in på alle parametre. Det betyder få, men top-lækre modeller, som netop kan anvendes til flere forskellige discipliner. Cyklerne går under navnet Ruut, og minder mest af alt om racercykler – især grundet det klassiske gedebukkestyr. Stel og dæk er til gengæld anderledes kraftfulde i form af brede designs, som gør cyklerne brugbare til kørsel på mere hårdføre underlag. Dermed behøver man ikke at holde sig til polerede asfaltbaner, men kan i stedet nyde fleksibiliteten og begive sig ud på grus og andre lignende underlag. Selvom RONDO kun har været på markedet i ganske få år, så har det allerede vundet mange cykelrytteres hjerter. RONDO Ruut ST Gravel PlusMærket har nemlig til dels revolutioneret markedet ved endelig at komme med en fleksibel og alsidig model, som åbner op for nye muligheder inden for de forskellige cykeldiscipliner.

En cykeloplevelse med RONDO er særlig hver gang

Innovative gravel-cykler eller alsidige modeller til cyclocross. Det er den bedste beskrivelse til sortimentet med cykler fra RONDO. En af mærkets helt store innovationer er de fleksible forgafler, som kan justeres, så de passer til særlige kørestilarter. Skal der fart over feltet med tidsløb på lige strækninger, så sænk gaflen og kom ned i en aerodynamisk position. Eller står den på langdistanceture, så hæv det og find præcis den kørestilling, som passer til din krop. Dækkene har tilpas med mønster, så der er sikret et godt greb på ujævne underlag, og samtidig er de også slanke uden alt for grove indhak. Dermed er der også grobund for mindre rullemodstand, så man kan få godt med fart på. Det er ikke kun forgaffel og dæk, der får opmærksomhed hos RONDO. Hver en detalje er der kælet for, da der er anvendt luksusmaterialer hele vejen rundt. Det er lige fra Velo styrbånd, Sram gear og bremser, Panaracer dæk, karbon-materialer og mange andre lækkerier. Det er kort sagt en fed cykel, og man får i dén grad noget for pengene. Designstilen er samtidig forfriskende rå og rebelsk på en fed og nutidig måde, som skaber energi til endnu flere cykelture med udfordringer og fart over feltet. Det er ærlighed ned til mindste detalje, hvilket også understreges af mærkets slogan – Stop Fcking Around!


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes