Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


RockShox

(106 Produkter)

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
RockShox dæmper
RockShox

Rock Shox: Markedsleder inden for cykelgafler

For mange ryttere er RockShox fjedergafler og dæmpere førstevalget, når det kommer til mountainbiking, enduro, eller downhill. RockShox blev stiftet i 1989 af Paul Turner og Steve Simons, to herrer, der lod sig begjestre af motorcross og senere ville revolutionere verden af suspensiondele. Med deres viden inden for motorcross udviklede de den første fjedergaffel for at kunne underlægge sig mere modstandsdygtigt terræn. I 2002 blev RockShox en del af SRAM-familien.

SORTER EFTER
Side1af
2
 
SORTER EFTER
Side1af
2

Rockshox - Kvalitet til din cykel

Hvis du er til fede bikes, er RockShox et mærke du skal stifte bekendtskab med. Deres evne til at skabe cykeldele der kan holde til de vilde stunts, har gjort dem til et mærke som sætter standarden for, hvad gode reservedele skal være og kunne. Hos Bikester.dk lægger vi stor vægt på kvaliteten af de produkter vi forhandler, og vores samarbejde med dette firma, er et samarbejde, der viser vejen frem, igennem høj kvalitet til en pris der er til at betale. Vi er klar over, at det er kvaliteten der bedst kan betale sig i længden, og derfor er RockShox et mærke, vi er stolte over at forhandle. Deres evne til at levere produkter der er mere end blot i orden, til en pris der kører konkurrenterne af banen, har gjort dem til et mærke, vi ofte anbefaler vores kunder. Den høje kvalitet er det, der kendetegner dette mærke, og med vores fordelagtige aftale med dem, får du markedets bedste produkter, til branchens bedste priser, når du handler med os.

Mere end blot i orden

Produkterne fra RockShox er mere end blot i orden. RockShox Pike RCT3Det er specialister der står bag mærket, og det er fordi de selv elsker den aktive livsstil, at de er i stand til at levere produkter, der er mere end blot i orden, helt ned til den mindste detalje. Med evnen til hele tiden at være på forkant med udviklingen er det et mærke, der viser vejen frem for cykelreservedele. Det er en ære, at kunne tilbyde disse produkter, og det giver os sindsro, at forhandle dette mærke, for med dette mærke er du sikret produkter, der holder til det meste, og de kommer i et kvalitetsniveau, der betyder, at de holder i mange, mange, år. Det er vores opgave at finde frem til de bedste produkter på markedet, og med dette firma har vi fundet en samarbejdspartner, der er til at regne med.

Produkter der holder

RockShox er i stand til at levere produkter, der holder til de vilde stunts, og tilmed til en pris der er til at betale. De fordelagtige priser vi kan tilbyde på RockShox produkter, betyder, at du ikke behøver at vælge andet end det bedste. Vi ser gerne, at du betragter os som en sparringspartner på din aktive livsstil, der kan hjælpe dig til, at du får mest muligt ud af din investering. Det er vores erfaring hos Bikester.dk at det langt bedre kan betale sig at købe kvalitet fra starten, og dermed få produkter der holder i længden, i stedet for at købe noget bras, der hurtigt skal skiftes ud igen. Da det samtidig er med til at gøre de vilde stunts så sikre som overhovedet muligt, mener vi ikke der er mere at diskutere. RockShox er et mærke, som er i stand til at levere løsninger der betaler sig for alle parter. Vores produkt udvalg er stort:
  • Fjederforgafler
  • Støddæmpere
  • Sadelpinde

Sikkerheden er helt i top

Er du vild og modig, er det vigtigt, at du bruger reservedele, som ikke skaber uheld. RockShox ReverbDet er derfor vi er stolte over at forhandle dette mærke. Sikkerheden er helt i top med RockShox, og da vi er i stand til at tilbyde markedets højeste kvalitet til branchens mest fordelagtige priser, er det et mærke vi med glæde, anbefaler til vores kunder. Vores gode personlige kontakter til dette firma betyder, at vi kan tilbyde den høje kvalitet til priser, der giver vores konkurrenter baghjul. Vores store erfaring på området betyder, at vi kan vejlede dig på en måde, der sikrer, at du får mest muligt ud af din investering.

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar med gode råd og vejledning, der sikrer, at du tager dine beslutninger på det rette grundlag. Det er fordi, vi selv elsker den aktive livsstil, at vi er i stand til at levere løsninger, der mere end blot i orden. Igennem en god service og kommunikation sikrer vi, at det er en fornøjelse at handle med os, og med viljen til at yde det ekstra der skal til for at tilbyde den høje kvalitet til branchens mest fordelagtige priser, er vi den forhandler du har ledt efter. Hos Bikester.dk ser vi det at handle som et samarbejde, og vi ser gerne, at du betragter os som en samarbejdspartner på din aktive livsstil, der kan sikre dig, at du får mest muligt kvalitet for dine penge.

Se mere fra RockShox på vores hjemmeside

Igennem årene har vi opbygget en erfaring, der betyder, at vi er i stand til at samle de mange tråde i cykelbranchen på en og samme hjemmeside. Vi er stolte over, at kunne præsentere en hjemmeside, der gør det nemt og enkelt at sætte sig ind i de mange muligheder, der er på markedet. På vores hjemmeside kan du nemt danne dig et overblik, hjemme fra din egen stue, men er du alligevel i tvivl, om hvilket produkt du skal vælge, er du meget velkommen til at kontakte os for råd og vejledning, der sikrer, at du tager dine beslutninger på det rette grundlag. Igennem en god kommunikation gør vi det til en fornøjelse at samarbejde med os, og med viljen til at yde det ekstra der skal til, for at tilbyde markedets mest fordelagtige priser, er vi en forhandler, du ikke kommer udenom, hvis du ønsker at få mest muligt for dine penge. Vi ser frem til at høre fra dig og levere et produkt, som både du og vi kan være stolte af, og som holder mange år frem i tiden!


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling