Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Fremtiden er nu - Morgendagens cykler er her!
KlickFix

KlickFix Uni Cykelkurv med lampe holder, black (2019)

ID: 253940
179 kr.
159 kr.
- 11%
Inkl. moms ekskl. levering
Flyt til ønskeliste
  • 100 dages Gratis retur
  • Gratis levering fra 599 kr.,
    cykler fra 3.995 kr.6
  • 40.000 produkter 600 mærker
Produktbeskrivelse

Fin cykelkurv med et klassisk design og med plastbelag materiale og med et komfortabelt håndtag. Adapterpladen er justerbar i højden i fire niveauer. Cylindrisk lygteholder gør det muligt, at montere cykellygten på forsiden af kurven. Lygten kan klikkes på, på den forreste kant af kurven. På denne måde blokeres lyset ikke, selv når kurven er helt fyldt op.

Bemærk: KLICKfix styradapter medfølger ikke!

Den passende styradapter skal købes seperat.
Specifikationer
Detaljer
med plastbelagt overflade
Type
Forhjulskurv  
Materiale
stålwire  
Størrelse
Mål (L x B x H): 35 x 26 x 25  mm
Leveringsomfang
1x KlickFix Uni Kurv med adapterplade  
Køn
Unisex
Modelår
2019
Varenummer
253940
Bedømmelse
4.7
10 bedømmelser
5 stjerner
7
4 stjerner
3
3 stjerner
0
2 stjerner
0
1 stjerne
0
13.12.2018
Maria
Cykel kurv
Cykelkorg
Automatisk oversat fra svensk Tilbage til originalen

Godt, hvis du ellers ikke har en kurv på tavlen. Fungerer godt med elektriske cykler. Den eneste ulempe er, at hvis du kører på ujævne overflader, er kurven ikke fikseret uden at hoppe op og ned på håndtaget på grund af fikseren

Bra om man inte på annat sätt kan ha korg på styret. Funkar bra med elcykel. Enda nackdelen är att om man kör på ojämnt underlag så är inte korgen fixerad utan hoppar upp och ner på styret pga fästannordningen

09.02.2018
Patrick
meget tilfreds
Très satisfait
Automatisk oversat fra fransk Tilbage til originalen

Det er smukt er solid. Fastgørelsessystemet er robust. Jeg er meget tilfreds med mit køb. Jeg fjernede en stjerne, fordi den håndbog, der forklarer samlingen i stedet for fiksering er lidt skrevet og ledsaget af billeder, hvor du ser ingenting. Så får du der alligevel, fordi det er ikke svært, men du mister lidt tid til at finde, hvordan det fungerer. Når på plads, heldigvis, den besidder, og det var mere redone.

Il est beau est solide. Le système de fixation est robuste. Je suis très content de mon achat. J'ai retiré une étoile parce que le mode d'emploi expliquant le montage de la place de fixation est écrit tout petit et accompagné d'images où on ne voit rien. Alors on y arrive quand même parce que c'est pas difficile, mais on perd un peu de temps à trouve comment ça fonctionne. Une fois en place, heureusement, ça tient et on a plus à refaire.

19.01.2018
Eric B
vogn KLICKfix
Panier klickfix
Automatisk oversat fra fransk Tilbage til originalen

Perfekt og top kvalitet! Jeg var bange for at skulle placere kurven i den høje position på styret for at undgå lampen (cykel med affjedring forgaffel) og slet ikke ... der er 1 skridt tættere på den laveste position. Jeg købte en lille pose (findes på en anden lokalitet) synlige på billederne. Alt er meget praktisk. Jeg råder.

Parfait et top qualité ! Je craignais de devoir positionner le panier en position haute sur le guidon pour éviter la lampe (vélo avec fourche télescopique) et en fait pas du tout... il est à 1 cran près à la position la plus basse. J'ai acheté la petite sacoche (trouvée sur un autre site) visible sur les photos. Le tout est hyper pratique. Je conseille.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes