Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Ritchey

(286 Produkter)

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Ritchey tilbehør
Ritchey

Ritchey

Tom Ritchey, grundlægger og navnegiver til mærket Ritchey, er en passioneret cykelrytter, der sammen med Gary Fisher udviklede de første mountainbikes. For at klare bjergene bedre anvendte begge dele lånt fra motocross eller udviklede dem selv. Senere grundlagde de firmaet: Mountainbikes.rnI 1983 besluttede Tom Ritchey sig for at forlade virksomheden, og derfor grundlagde han sit eget firma, Ritchey Designs. I dag er dette mærke et af de mest innovative og kvalitetsstærke brands på markedet for cykeltilbehør.

SORTER EFTER
Side1af
6
 
SORTER EFTER
Side1af
6

Ritchey - Når din cykel fortjener det bedste

En god cykel er intet uden dens tilbehør. Og med de rigtige gadgets bliver træningen også god. At vælge godt udstyr kan være afgørende for at maksimere trænings- og konkurrenceoplevelsen, og i samtlige produkter, vi sælger online, er der kvalitet helt ud til fingerspidserne.Uanset om du leder efter et stabilt greb, styrbånd, sadler, tristyr eller blot et cykeldæk, er Ritchey en god mulighed. Mærket har eksisteret i 40 år og har udviklet sig til en af de førende på markedet. Nøgleordet for designet er logik, og alt tilbehør er skræddersyet til at gøre det lettere for rytteren. Der er mange cykler, der har et cool design, men som ikke kan konkurrere på vejene. Her har man tænkt modsat uden at gå på kompromis med det æstetiske. På Bikester.dk vi har et bredt sortiment af cykeldele og tilbehør fra det populære mærke, der er inspireret af verdens bedste cykelryttere, og som konstant videreudvikles. Deres produkter er hovedsageligt koncentreret omkring mountainbikes og racercykler.

Greb og håndtag fra Ritchey

I ujævnt terræn eller i dårligt vejr er cykelhåndtag, som sikrer et godt greb, mere vigtigt end nogensinde for ikke at falde og miste balancen. Ritchey WCS Ergo True GripDet rigtige greb kan gøre forskellen mellem en udbytterig træningsoplevelse og en ikke så god oplevelse, så hvorfor ikke udstyre din cykel med et greb, der holder i længden? Der findes mange gode modeller at vælge imellem, som er specielt konstruerede til mountainbikes, og priserne på håndtagene er meget fordelagtige. Prisintervallet ligger ca. i mellem 50-200 kr. pr. par. Tre af vores bedst sælgende håndtag er WCS Lock-On, Pro Grid Lock-On og Comp True, som alle viser præcist, hvad mærket står for. WCS Lock-On Cykelhåndtag – et rent og klassisk håndtag med låseskruer, der let fæstnes på styret. Håndtaget er en del af Ritchey WCS, som står for World Championship Series. Med andre ord et reelt prestigehåndtag, som er fremstillet af 100 % neopren, der er 130mm langt og vejer 116 gram. Selv om det er lidt dyrere end almindelige modeller, er det de ekstra kroner værd. Dette er kvalitetshåndtaget, man måske ikke nødvendigvis behøver, men som man alligevel bare skal have. Pro Grid Lock-On Cykelhåndtag – et utrolig prisdygtigt håndtag, hvor det "ujævne" design gør grebet endnu bedre. Som lillebror til WCS Lock-On giver det en følelse af sikkerhed i de hårdeste terræner og er meget populær blandt cykelentusiaster verden over. Ritchey Pro Grid er flotte, stabile og produceres i en række forskellige farver. Med dette håndtag bliver man på vejen, selv om den er fuld af sten, buskads og mudder. Comp True Cykelhåndtag – en mere enkel model på kun 100 gram med en utrolig kvalitet til en særdeles god pris. For dem der ser cykling som motionstræning og ikke søger det "ypperste", er dette et super valg, selv om håndtaget selvfølgelig også kan klare skrappere udfordringer. En betydelig forskel mellem Comp True og mange andre håndtag er, at dette med sine 122 mm er lidt kortere. Cykelhåndtag i sortimentet:
  • WCS Lock-On
  • Pro Grid Lock-On
  • WCS True Grip
  • Comp True
  • Pro TGV 96 mm
  • Pro TGV 129 mm
  • Pro Speedmax
Udover de bedst sælgende standardgreb, har vi også ergonomiske greb og styrbånd. Ritchey Pro VS ParadigmStyrbånd anvendes hovedsageligt på racercykler og giver et behageligt greb, der varer ved. Styrbånd kommer i rød og gul, og er tilpasset til vejunderlaget. WCS Ergo håndtag er et højkvalitets ergonomisk greb designet til mountainbike og turcykling. Grebet er 128 mm i længden men vejer kun 72 gram.

WCS og øvrigt tilbehør

Vi tilbyder en bred vifte af produkter fra kvalitetsserien Ritchey WCS. Sadlen er en af de vigtigste komponenter på cyklen, og selvfølgelig er der et stort udbud af sadler at vælge imellem på Bikester.dk. WCS Streem MTB og WCS Biomax MTB – som er lavet af mikrofiber – er blandt vores bedste sadler og bruges af mange konkurrenceryttere. Selvfølgelig sælger vi også sadelpinde af høj kvalitet. Bikester.dk har også et bredt udvalg af cykelstyr, herunder WCS EVO Curve – et racerstyr i aluminium, som fås i rød og hvid lakering. Styret fås i flere modeller, der adskiller sig en smule i længden. Bikester.dk har også pedaler, frempinde og slanger i sortimentet – alt for at sikre at din cykel er af højeste standard i alle detaljer. En cykel udstyret med tilbehør fra Ritchey sikrer en komfortabel og sikker kørsel, og dem, der virkelig gerne udnytter udstyrets maksimale kapacitet, vil ikke blive skuffede. Der er en grund til, at de hold, der er sponsorerede af cykelmærket, fortsætter med at opnå succes år efter år. Intet kan sammenlignes med et hårdt træningspas på to hjul, og hvis udstyret er i topkvalitet, bliver udbyttet dobbelt så godt. Vores produkter sælges til superpriser, og der er noget for både begyndere og den erfarne cyklist med høje krav til sit udstyr. Ritchey har etableret sig som et af de mest pålidelige kvalitetsmærker på markedet og er et glimrende valg, når man ønsker at få det bedste ud af sin cykel.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling