Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
Rie:sel Design – Colour your Ride
Bag rie:sel design står et hold af specialister, som brænder for ekslusive designs. Med en symbiose af film, lak og overfladeforsegling af høj kvalitet omdannes dele, tilbehør og hele rammesæt til farverige kunstværker med deres eget tryk. Ud over eget udvalg af praktisk tilbehør, der består af minimalistiske mudguards og drikkeflasker i et slående design, arbejder rie:sel design sammen med topproducenter som Tune og Lightweight om forfining af efterspurgte High Performance-komponenter.

Riesel Design

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Riesel Design bang:er Jersey med lange ærmer, sort
Riesel Design bang:er Jersey med lange ærmer, sort sort
Riesel Design
bang:er Jersey med lange ærmer, sort
Vejl. udsalgspris 439 DKK 209 DKK
  • Versioner: S
- 52 %

Flotte og farverige produkter fra rie:sel design

Tysk kvalitet er altid i høj kurs i Danmark, for alle ved, at vores dygtige naboer mod syd kan deres kram til perfektion. rie:sel design er absolut ingen undtagelse, for mærket har opnået stor popularitet i mange lande siden starten i 2001 i Dresden. Farver og passion for cykling er de to grundelementer og drivkraften bag mærket. Derfor er mottoer som ”happy riding” og ”colour your ride” også forbundet med rie:sel design. Det tyske mærke byder på tilbehør og udstyr til cykler – og der er farver og mønstre på det hele! Formålet er at vise nye idéer inden for cykelbranchen, så det hele ikke bliver et klassisk valg med sort og hvidt. Hvis du elsker at skabe et individuelt look med din cykel, så er muligheden her nu, takket være et farverigt udvalg af cykeltilbehør på Bikester. Mærket henter især inspiration inden for streetart, hvilket også ses på de mange graffiti-lignende mønstre og farver, der udstråler coolness, ungdommelighed og fart over feltet. De såkaldte mudguards var firmaets første produkt på markedet. rie:sel design criss:crossDet er skærme til overkommelige priser, som er nemme at montere og afmontere. De er heller ikke dyrere, end at man altid kan have flere sæt liggende – så der er flere designs at vælge imellem.

Sæt dit eget præg på din cykel

Mudguards er fleksible skærme, som kan erhverves i mange forskellige længder og bredder. Der medfølger kabelbindere i pakken sammen med skærmen, så du nemt kan montere den omkring forgaflen. Mangler du ekstra kabelbindere, kan du købe dem separate – og naturligvis i mange forskellige farver. Sæt kulør på din cykel! Det gælder hele vejen rundt i sortimentet fra rie:sel design. Drikkedunke er et andet produkt, som mærket ligeledes byder på. Udover at du finder en masse farverige væskebeholdere, så er materialerne naturligvis i topklasse. Fleksible gummimaterialer sørger for, at du nemt kan trykke væske ud af beholderen samtidig med, at flasken straks vender tilbage til sin oprindelige form. Samtidig er mundstykket monteret med klik-lukning, så du hurtigt og nemt kan lukke den, mens du sidder i sadlen. I udvalget fra rie:sel design finder du også forskellige former for beskyttelsesfolier. Dem kan du klistre på undersiden af stellet, på forgaflen og på steldelen under kæden. Dermed undgår du slag og ridser fra sten, grene og andre elementer, som du nu engang møder, når det går vildt for sig på to hjul. Du finder også reflekser til montering på stellet, top caps i farver, hjul og flere andre produkter fra det attraktive, tyske mærke.