Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

BRIGHT FRIDAY | Lys tilværelsen op med vores tilbud!

Ridley Bikes

1 Produkt
Kategorier
RIDLEY BIKES fra A-Z
  1. Racercykler
  2. Racercykler
Pris i kr.
Ridley Bikes

Ridley Bikes: Belgiens nummer et

Cykelmærket Ridley Bikes har på få år opnået topstatus på det belgiske marked inden for racercykler, og dette er ingen tilfældighed. Hos Ridley Bikes arbejder man tæt sammen med professionelle cykelryttere- og teams, og ikke blot sponsorerer de disse. Ridley Bikes lader sig også inspirere af rytterne og søger feedback på deres produkter, således udvikling og innovation altid finder sted.

Ridley cykel
Sorter efter
 
Side 1 af
1

En ny cykel fra Ridley Bikes gør livet lettere!

En drøm om at blive selvstændig. Egen virksomhed var hvad, Jochim Aerts i mange år ønskede. I 1997 tog han skridtet og startede Ridley Bikes. Efter at have været ansat som stelbygger og -maler i mange år, fik han endelig mulighed for at sætte sit helt eget præg på designdelen. Med base i Belgien er firmaet placeret i et land med stolte cykeltraditioner. Det er noget, som også afspejles på de mange sponsorater, og dermed en optimal støtte til landets talenter og professionelle hold. Takken er til gengæld reklame på de største scener samt sparring med eliten, der stiller de højeste krav til cyklerne. På trods af de høje og indfriede ambitioner er der naturligvis plads til alle typer af cykelryttere hos det belgiske foretagende. Derfor byder firmaet også på mange forskellige cykeltyper. Der holdes fokus på at sprede modellerne ud på flere prisklasser, så der er med sikkerhed også en model, der matcher dine præferencer. Ridley Bikes Kanzo C ADV Force1 HDHos Bikester er vi ligeledes begejstrede for belgisk topkvalitet, og cyklerne er tilmed designet og samlet i hjemlandet, så her er en unik chance for at opleve et europæisk foretagende med fingeren på pulsen.

De nyeste teknologier på din cykel

I de senere år er der især kommet fokus på de såkaldte gravel bikes. Ridley Bikes har været med længe inden den slags cykeltype blev populær. I sin tid kaldte mærket dem blot all road bikes. Hos Bikester finder du forskellige modeller af cykler til brug på alle slags underlag. Modellen Kanzo A er eksempelvis designet med fokus på et mere budget-fokuseret segment. Kanzo Speed er til gengæld en premium-model, da det er en linje med masser af ekstra udstyr samt de mest attraktive materialer på markedet. Gravel bikes er super fleksible, da de kan bruges til sprint, hurtige strækninger på landeveje samt på grus og til klatring i mudret terræn. Uanset hvilken model, du vælger, er der garanti for de nyeste teknologier, som gør det komfortabelt at cykle. Mærkets brug af karbon vidner om, at de er med på noderne inden for fart og lethed. Det stærke og lette materiale erhverves bl.a. fra nogle af de bedste udviklere inden for rumfart. Foldbare dæk, skivebremser og intern kabelføring er yderligere detaljer fra det populære mærke, så du får en cykel, der også er æstetisk veludført. Alt går op i en højere enhed med design, højkvalitetsmaterialer og holdbarhed, hvilket gør Ridley til en afgørende spiller på markedet.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes