Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
Certificerede mountainbikekomponenter til de specifikke krav til E-MTB'er
Gennem årene har Reverse udviklet sine egne teststandarder for mountainbike- og e-mountainbike-komponenter med EFBE. E-mountainbikene har givet anledning til nye anvendelsesområder og andre belastninger, som Reverse har taget i betragtning. Dette resulterede i en sofistikeret testprocedure for komponenter til e-mountainbikes. "EFBE E-MTB TRI Test".
Produkter, der er tungt lastede og relevante for sikkerheden skal testes omhyggeligt. Alle Reverse-styr, -frempinde, -sadelpinde og -pedaler testes i henhold til den tiltænkte anvendelse. Separat for XC, All Mountain / Enduro og Gravity (FR/DH). Disse tests overstiger langt den ISO 4210-standard, der kræves i EU.

Med E-Series tilbydes alle e-mountainbikere og -producenter et produktsortiment, der kombinerer de mest moderne indsigter inden for sikkerhed og stabilitet. E-Series tilbyder mange muligheder for at finjustere en cykel optimalt og ergonomisk til det respektive anvendelsesområde! Målet var at tilbyde produkter til e-mountainbikes, der kan bruges uden nogen sikkerhedsmæssige bekymringer hos forhandlere eller slutbrugere til at eftermontere eller ergonomisk optimere cyklen. Denne stadig eksisterende usikkerhed eliminerer Reverse Components med E-Series! 

Reverse E-Series

7 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Reverse E-Seismic Ergo Cykelhåndtag til E-MTBs 150 mm Ø34 mm, sort
Reverse E-Seismic Ergo Cykelhåndtag til E-MTBs 150 mm Ø34 mm, sort sort
Reverse
E-Seismic Ergo Cykelhåndtag til E-MTBs 150 mm Ø34 mm, sort
Vejl. udsalgspris 299 DKK 179 DKK
Hurtig levering
- 40 %
Reverse E-Force Sadelpind Ø30,9mm, sort
Reverse E-Force Sadelpind Ø30,9mm, sort sort
Reverse
E-Force Sadelpind Ø30,9mm, sort
Vejl. udsalgspris 429 DKK 199 DKK
  • Versioner: 350mm
Hurtig levering
- 53 %
Reverse E-Element Ergo Cykelstyr Ø25,4mm 740mm, sort
Reverse E-Element Ergo Cykelstyr Ø25,4mm 740mm, sort sort
Reverse
E-Element Ergo Cykelstyr Ø25,4mm 740mm, sort
Vejl. udsalgspris 629 DKK 349 DKK
  • Versioner: 40mm
- 44 %
Reverse E-Element Cykelstyr Ø31,8mm 740mm, sort
Reverse E-Element Cykelstyr Ø31,8mm 740mm, sort sort
Reverse
E-Element Cykelstyr Ø31,8mm 740mm, sort
Vejl. udsalgspris 699 DKK 249 DKK
  • Versioner: 25mm
Hurtig levering
- 64 %
Reverse Disc E-Organic Bremseklodser til Magura MT2 / 4/6/8
Reverse Disc E-Organic Bremseklodser til Magura MT2 / 4/6/8
Reverse
Disc E-Organic Bremseklodser til Magura MT2 / 4/6/8
Vejl. udsalgspris 169 DKK 109 DKK
- 35 %
Reverse Disc E-Organic Bremseklodser til Shimano Deore
Reverse Disc E-Organic Bremseklodser til Shimano Deore
Reverse
Disc E-Organic Bremseklodser til Shimano Deore
Vejl. udsalgspris 169 DKK 159 DKK
Hurtig levering
Reverse Disc E-Organic Bremseklodser til Shimano XTR
Reverse Disc E-Organic Bremseklodser til Shimano XTR
Reverse
Disc E-Organic Bremseklodser til Shimano XTR
Vejl. udsalgspris 169 DKK 89 DKK
Hurtig levering
- 47 %

Din el-MTB med fuld duelighed

I starten tænkte mange cyklister, at det var snyd med motor på. Men i dag er e-bikes – eller elcykler – fast inventar i rigtig mange hjem. Det er blevet udbredt at få et ekstra skub bagi, især når vejret bliver for udfordrende. Selv på diverse trails ses e-MTB vidt og bredt.Reverse E-Element Offroad-kørsel bliver blot endnu sjovere med ekstra fart og muligheden for at udvikle teknikkerne på et nyt plan. Når noget på din cykel skal skiftes eller opgraderes, finder du det her hos Bikester.dk, hvor tyske Reverse også er en del af sortimentet i kraft af produkternes høje kvalitet. Siden 2004 har det succesfulde mærke gjort sit indtog internationalt. Det er skabt direkte på cykelbanerne. Lige derude, hvor tingene sker helt autentisk. Reverse E-Series er også bygget op omkring input fra professionelle racere, der om nogen om, hvad komponenterne skal kunne modstå undervejs igen og igen. Man har på praktisk vis inddelt produkterne i kategorier, så Reverse E-Series også er nem at overskue i forhold til dine behov. Produkterne i kategori 3 egner sig til de lidt kortere cykelture med hop og nedfald på ca. maks. 60 cm. Kategori 4 er til hårdført terræn, højere fart og mere ujævne underlag samt nedkørsler fra højder på ca. maks. 122 cm. Kategori 5 egner sig til meget udfordrende og krævende terræner med masser af fart som eksempelvis ved Downhill-disciplinen.

Tysk funktionalitet er holdbarhedens mester

Stå godt fast på fødderne, når det går over stok og sten med motor. Pedaler fra Reverse E-Series har et godt tag i dine cykelsko. Praktiske stifter holder fødderne på plads – også i våde og smattede elementer. Din holdning på cyklen er afgørende for teknisk succes. Med dele fra det tyske mærke kan du sammensætte de komponenter, som gavner dig rent ergonomisk. Hold styringen med masser af stabilitet. Seriens styr i aluminium er udviklet med fokus på ekstra stabilitet og kontrol, og samtidig er det lykkedes at skære ned på vægten. Dermed kan du navigere hurtigt og mere sikkert undervejs. Dine hænder skal naturligvis have noget lækkert at holde om samtidig. Reverse E-Series håndtag er uundværlige på trails. Unikke silikonematerialer sikrer et godt greb. Samtidig absorberer materialerne stød fra underlagene, så dine ridt bliver mere komfortable. Din sikkerhed er vigtig. Derfor er Reverse også aktive inden for udvikling af bremser, så du kan få friske, nye bremseklodser monteret på din MTB. Se mere til den populære specialserie her på Bikester.dk.