Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Reverse

(351 Produkter)

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Reverse dele
Reverse

Reverse: Kvalitetsbevidst ned til den mindste detalje

Hos reverse er kun den højeste kvalitet god nok. Her producerer man pålidelige cykelkomponenter, der følger de højeste sikkerhedsstandarder, så du kan kaste dig ud i selv de vildeste eventyr. Også hos Reverse er cykling nemlig ren passion og lidenskab.

SORTER EFTER
Side1af
7
 
SORTER EFTER
Side1af
7

Med cykeldele fra Reverse får du den bedste stil og ydeevne

Reverse Components er en virksomhed, der med sin oprindelse i USA, fremstiller cykeldele primært til BMX og mountainbikes. Virksomheden tilbyder alt fra styr og pedaler til håndtag og kædeholdere. Målet har altid været at fremstille cykeldele af højeste kvalitet, der vil give cyklister rundt omkring i verden produkter, der hjælper dem til at maksimere deres potentiale, hvad enten det er en konkurrence i verdensklasse eller et mindre ambitiøst træningsløb. Virksomhedens produkter er udviklet i tæt samarbejde med deres sponsorerede ryttere og deres teams. I Reverses sortiment er der også lagt meget stor vægt på design, som ikke kun gør dem optimale, men også gørat de ser elegante ud.

Produkter fra Reverse

Reverses sigter altid efter at være tæt på brugerne og med dem, der udvikler deres produkter. Reverse Fort Will CrMoDet er klart, at denne strategi har givet pote, da både produkternes funktion og design er velegnede til alle grene af mountainbiking. Det skal her tilføjes, at selskabet ikke sælger nogen færdigmonterede cykler, men alle deres produkter er komponenter, som du derefter er nødt til at samle til en komplet cykel selv. Delene kan findes i følgende kategorier:
  • Styr
  • Sadelstænger
  • Håndtag
  • Tandhjul
  • Pedaler
Som tidligere nævnt, er alle produkter omhyggeligt designet og konstrueret til at se lige så elegante ud, som de er funktionelle. Et af de måske mest karakteristiske produkter,er deres styr. Disse er blevet udviklet i videst muligt omfang til de behov, mountainbikeracere har. Et eksempel på et cykelstyr, der bruges af mange, er Triple X. Det er et ekstremtstyr med en længde på 820 mm. Denne længde kan justeres, men er fremstillet på denne måde, for at få den optimale kontrollængde, som sædvanligvis defineres som afstanden mellem der, hvor akslernes begynder. Denne længde gør det muligt at bruge minimal kraft, når du betjener din cykel. Et andet styr, der er populært, er den model, der hedder Style 76, der giver en ideel vinkel for at kunne opnå en maksimal kontrol. Dette styr vejer kun 295 gram. Men vægten af Style 76 er dog intet ved siden af den vægt, som styret Reverse XC Carbon tilbyder. Med en vægt på kun 176 gram lavet i kulfiber, er dette styr perfekt til alle, der ønsker at reducere vægten af deres cykel så meget som overhovedet muligt. Virksomhedens sadelstænger er almindeligt kendt og anvendt af mountainbikeryttere på alle niveauer i hele verden. Et eksempel på en stang fra Reverse er Style Lite, som har en længde på 400 mm og en vægt på kun 263 gram. Reverse AirConDet er et produkt, der er egnet til mountainbikeryttere, der ønsker en let cykel, og stangen findes, som næsten alle produkter fra Reverses, i forskellige farver. Men enhver der virkelig ønsker at gå til ekstremiteter med en let sadelpind, vil dog vælge XC Carbon Alloy som udelukkende er fremstillet af kulfiber, på nær den øverste top som er lavet af aluminium. Sadelpinden vejer kun 218 gram. Selv deres cykelhåndtag fås i et bredt udvalg. Producenten har fokuseret på at levere håndtagene i forskellige farver og former for på denne måde at vise,deres evne til at pynte cyklen og give den en specifik personlighed. Et eksempel er modellen Reverse Stamp, hvor grebsfladen består af virksomhedens navn i mikroskopisk relief, som ikke kun giver et godt greb, men også er ultimativ til at sprede sved, og dermed gøre grebet mere behagelig. Men Reverses er nok stadig bedst kendt for deres pedaler, der giver dig enorme muligheder og fleksibilitet. Deres Escape Pedals er et godt eksempel. Disse pedaler er designet til at give et perfekt greb, mens de også er designet til at opretholde positionen, og samtidig lade dine fødder lave tricks. Dette er en vigtig egenskab for mountainbikekørere, der ellers ikke ville være i stand til at genetablere den korrekte position på pedalen, når de lander. Denne pedal findes i en række farver, og den vejer kun 406 gram, hvilket gør den til en eftertragtet pedal for mountainbikeryttere i alle kategorier.

Team og filosofi

Som tidligere nævnt, har dette mærke altid valgt at være så tæt på deres brugere som overhovedet muligt. En stor del af responsen på deres produkter får de af deres sponsorerede ryttere, når et nyt produkt bliver udviklet og lanceret. Blandt disse sponsorerede ryttere findes f.eks. Aaron Huff, Robert Jensen og Joey Garcia. Med cykeldele fra Reverses går du aldrig helt galt i byen.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling