Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

UDSALG på cykeljakker – Stå imod al slags vejr | Op til 50%

REICH

6 Produkter
Kategorier
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
Side 1 af
1

REICH – kvalitetsringeklokker til din cykel

En ringeklokke er både en flot accessory til din cykel samtidig med, at det er en nødvendig del, der øger din sikkerhed som cyklist. Med de mange REICH ringeklokker fra Bikester får du klokker, der spiller på alle tangenter.

Kvalitetsklokker siden 1930

Tyske REICH har en længere historie, der går tilbage til omkring 1930, hvor Karl REICH tog de første spæde stik til at skabe de ringeklokker, som virksomheden sidenhen er blevet kendt for. I dag har den tyske virksomhed med hovedsæde i byen Schwäbisch Gmünd vokset sig til et større internationalt foretagende, og deres produkter sælges i store dele af Europa. Gennem årene har kollektionen af ringeklokker stødt udviklet sig, og på Bikester har vi samlet et bredt udvalg af de kvalitetsbevidste ringeklokker fra den erfarne producent, så du til enhver tid kan finde en model, der falder i din smag.

Klare og tydelige klokker, der lever op til lovkravene

Ringeklokker er af afgørende betydning, når vi taler din sikkerhed som cyklist. Med ringeklokken har du mulighed for at gøre dine medtrafikanter og omgivelser opmærksomme på din tilstedeværelse og færden. REICH Mini-DrejeklokkeDet er især vigtigt, når du vil overhale andre cyklister, køre uden om fodgængere på din vej eller skal gøre en højresvingende bilist opmærksom på din tilstedeværelse. Faktisk er ringeklokken så vigtig, at den er gjort lovpligtig i Danmark. Det betyder, at din cykel skal være forsynet med en klokke, som skal have en klar og tydelig lyd. Klokken skal være placeret på cyklens styr, så du let og bekvemt kan betjene den, når du er på farten, og så må du ikke erstatte den af et horn eller lignende. Når du investerer i en ringeklokke fra REICH får du en model, der lever op til samtlige krav på området. Det betyder en klokke, der let kan monteres på cyklens styr og altid giver en klar og tydelig lyd, så andre kan høre dig, når du ringer med klokken.

Flotte designs til din cykel

Ud over den praktiske del får du samtidig ringeklokker i et klassisk og stilrent designs, når du køber produkter fra REICH. Den erfarne producent har værnet om de små detaljer for at give dig en række produkter, der følger tidens tand, og det gælder uanset, om du er til mat sort eller sølv. Klokkerne vil uden tvivl sætte prikken over i’et på din cykels udseende, mens producentens valg af gode og holdbare materialer vil sørge for, at du får en ringeklokke, du har glæde af i mange år. Her er der tale om klokker, der kan modstå vejrets luner og gøre sig godt til langt de fleste cykler.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes