Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

VINTERUDSALG 2019! Op til 70% rabat

RAM

1 Produkt
Pris i kr.
Sorter efter
 
Side 1 af
1

På Bikester byder vi på mere end bare cykler

Fordi cykler er et af vores varemærker og største passioner her på Bikester, byder vi naturligvis på mange forskellige designs og mærker, men vi tilbyder naturligvis også på alt det tilbehør og udstyr, der nu engang skal til. Derudover elsker vi faktisk alt med hjul på, da det nu engang er sjovere med kriller i maven, når der er fart over feltet. Derfor kunne vi naturligvis heller ikke dy os for at tage RAM med i vores omfattende sortiment af produkter med hjul.

Få mere ud af din fritid

Det er ikke småting, du finder i vores alsidige udvalg af kategorier her på Bikester.dk: ethjulede cykler, løbehjul, el-cykler, MTB, racercykler samt meget andet. Mulighederne for at røre sig på hjul i dag er eksploderet, og derfor er det også en glæde at kunne præsentere produkterne fra RAM, der først og fremmest er berømt for deres longboards, som i bund og grund er et forlænget skateboard med store hjul. RAM GaboDer afholdes i dag rigtig mange konkurrencer på disse cool boards, hvor man kan deltage i discipliner som downhill, slalom, cruising, sliding og meget andet. Man kan selvfølgelig også bruge disse stabile bræt med fire hjul som transportmiddel, så man kommer hurtigere omkring i byen. Selvom boardet er langt, kan man stadig udføre tricks på det. Så det er bare med at komme i gang med at øve sig og søge inspiration på nettet, så du kan få endnu mere ud af dit nye board.

Dyrk kreativ sport

‘Surf the streets – explore the world’. Sådan lyder sloganet fra tyske RAM. Det kan ikke siges meget bedre, for på et longboard kan du skate-surfe i mange forskellige tempi. Det er blot at finde de helt rette baner eller områder, hvor du bedst kan øve. Både brættets tykkelse og træsort samt hjulenes størrelse og hårdhed er nogle af de faktorer, der skiller de forskellige boards ud fra hinanden. Mindre hjul kan accelerere hurtigere på kortere afstande, mens det med store hjul gælder, at du opnå stor fart i længere tid, men med langsommere acceleration. De store hjul tager desuden bedre fra i forbindelse med stød fra hårde eller ru underlag, mens de små hjul er nemmere at dreje med. I forhold til hårdhed, så opnår man længere holdbarhed med hårde hjul, mens bløde hjul giver et bedre vejgreb. Disse forskellige parametre kan til dels sammenlignes med dækkene på cykler eller endda Formel 1-biler. Uanset om du går op i tekniske detaljer og finesser eller ej, så sørger RAM for, at du får en masser fede timer på bane eller vej med dit nye longboard, som kan bestilles lige her på Bikester.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!