Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

BRIGHT FRIDAY | Lys tilværelsen op med vores tilbud!

Radio Bikes

20 Produkter
Radio Bikes

Radio Bikes blev grundlagt i Tyskland i 2010 og tilbyder et fuldt sortiment af BMX cykler og 26" dirt jump bikes, med modeller til dem som er nye i sporten og til dem som er på professionelt niveau. Blandt virksomhedens BMX cykler, kan du finde modeller til racing, street- og freestyle-brug. Radio Bikes er designet af BMX-ryttere til BMX-ryttere - virksomheden blev grundlagt af folkene bag mærket Wethepeople.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Fuld fart frem med amerikansk smag for cykler

Selvom Radio Bikes kun har få år på bagen, lukrerer ejerne på deres mangeårige erfaring inden for konkurrencecykling. Sammenlagt mere end 160 års viden fra de mest udfordrende baner danner rammen om de mange fede cykler, der produceres. Hos Bikester byder vi også på et varieret udvalg med sportscykler fra mærket. Det er ikke blot ejernes egen erfaring, der ligger til grund for processerne. De sponsorerer også en lang række professionelle BMX-ryttere fra alle verdenshjørner. Dermed får de spritnye input direkte fra alverdens turneringer, hvilket betyder de mest opdaterede cykler i sortimentet. Fart, stunts, tricks og masser af udfordringer – det er, hvad Radio Bikes især står for. Det ses også på udvalget med cykler, der bugner med BMX og MTB. Det sidste nye skud på stammen er urbane bikes, som er designet til allround-kørsel. Uanset hvilke slags cykler firmaet designer, er alle modeller altid dybt forankret i BMX-verdenen. Det er kernen i foretagendet, hvor show-cykling er lig med den dybereliggende DNA. Det ses også på stilen, som er rå, cool og drenget. Radio Bikes Xenon Pro XL CruiserDer er dømt street-agtige interesser med alt, hvad det indebærer af sammenhold med gutterne, musik, caps, kunst og en høj puls.

Indfri dine cykeldrømme!

Motion kan foregå på mange måder. Når det skal ske på cykel giver Radio Bikes dig mange muligheder. Vælger du en af mærkets BMX-cykler, får du en klassisk racercykel med små fikse hjul på 20 tommer. Det er enkelhed i fineste forstand, så du ikke bliver hæmmet af forstyrrende grej, men i stedet kan køre på bane i flyvende fart. Du kan i den grad udfordre dig selv på de lette cykler med friløb og håndbremse, der aktiverer en V-bremse på baghjulets fælg. I samme forbindelse skal man huske diverse sikkerhedsudstyr. Dirt bikes og urban bikes er også tilgængelige. Her får du cykler, hvor der kan komme endnu mere fart under hjulene. Det er nemlig cykler med hjul på 26 tommer. De større cykler er netop skabt med fokus på mere fart, men de er stadig adrætte og dermed nemme at manøvrere rundt med. Specialdesignede stel i innovative geometriske former sikrer dig en komfortabel position på cyklen, hvad enten du sprinter eller øver hop og stunts. Hurtigt reagerende skivebremser sørger desuden for, at du kan afstemme dine nedbremsninger på forhånd. Hardtails er også en del af porteføljen, så du kan give den gas på ujævne underlag takket være affjedring på forgaflen.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes