Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Op til 20% rabat - Klassiske Citybikes fra Creme

Race Face

176 Produkter
Race Face

Race Face: Inspired by Riders

Race Face med hovedsæde i Vancouver er specialist i cykelkomponenter, beklædning og protektorer, og dette har de været i mere end 20 år. Race Face komponenter fremstilles på baggrund af en stræben efter at udvikle de mest stabile, lette og førende cykelkomponenter i verden.

Race Face dele
Sorter efter
 
Side 1 af
4

Udstyr og beklædning til din cykeltur fra Race Face

Man kunne også sige “hold styret med Race Face”. For Race Face er netop udstyr til cyklen, som skiller sig lidt ud fra mængden. Blandt andet håndgreb til cyklens styr, og flotte håndgreb i stærke farver, har en kraftig signalværdi. Men én ting er styrgrebenes signalværdi, noget andet er deres praktiske brugsværdi. Det er vigtigt at have godt fat i cykelstyret, for det er med det, man kan styre uden om huller i vejen og andre forhindringer, som man ikke lige havde forudset. Kører man for eksempel mountainbike i lidt vildere terræn, så kan der bag det næste sving på skovstien gemme sig en rod, som kan forårsage et voldsomt styrt, hvis man har god fart på. Men til denne type cykling kan det også være godt med et par benbeskyttere – både hvis man vælter og når man kører gennem for eksempel et tæt tjørnekrat med masser af torne. Race Face EvolveBenbeskyttere finder man også fra mærket. Og så kan man med fordel købe det hele på internetbutikken Bikester.dk, som kan levere stort set alle produkter til såvel professionel cykling som mere dagligdags cykling. Lige fra cyklen selv til alle de reservedele og ekstraudstyr man hurtigt kan få brug for. Vel at mærke ikke kun til cyklen, men også til racerkøreren eller motionscyklisten selv som for eksempel cykeltøj, cykelsko, hjelme, rygsække og meget mere.

Cykelstyr med stil

Men det er ikke kun styrgrebene, der er iøjnefaldende. Selve styrene fra mærket er det så sandelig også. Man kan relativt enkelt selv skifte styret på sin cykel ud. Det kræver som regel kun en umbraconøgle i den rette størrelse og en svensknøgle. De fleste cykelstyr, som følger med en ny cykel, er som regel forkromede, og forkromningen har det med at krakelere og falde af i flager efter nogle år. Det er ikke særligt pænt, men så kan man hurtigt skifte til et af de mange flotte styr. Hvis man helt vil undgå rustpletter på et forkromet styr, så kan man vælge et styr i det superstærke og lette materiale carbon. Udvalget af styrgreb og styr fra Race Face, som man kan finde på Bikester.dk, omfatter blandt andet:
  • Chester cykelgreb, rød
  • Atlas MTB styr, orange
  • Sniper cykelgreb Lock-on i grøn
  • Next Riser MTB styr i carbon, blå
På Bikester.dk finder man mange andre cykelprodukter fra Race Face som armbeskyttere, sadelpinde, frempinde, cykeltrøjer og shorts, kropsbeskyttelse, kranksæt og meget mere. Brandet levere altid produkter til den ypperste kvalitet


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78