Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

PUMA 1 Produkt

Kategorier
Pris i kr.
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Når der skal ydes ekstra til træning og i kamp

Sport er godt for både helbred og humør, så hvem kan dy sig fra at være aktiv i fritiden, i hverdagen og på ferierne? Det er der ikke mange der kan. Der er nemlig gået sundhed i den hos både børn, unge og voksne. Tyske PUMA er en af de førende motivatorer, når der skal holdes gang i formen, for mærket byder på alt, hvad man skal bruge for at få den bedste og mest optimale sportsoplevelse hver gang!

Kom op på et nyt niveau

Uanset hvor professionel en sportsudøver man er, så har man brug for at være på dupperne, når der skal dyrkes sport. Det er man måske ikke lige altid, men med den rette beklædning går det hele alligevel som planlagt og forventet. Derfor kan det godt svare sig at ofre lidt ekstra, fordi man netop får tilsvarende på kvalitets- og holdbarhedskontoen. Hos PUMA er tillid og kvalitet en af de helt afgørende faktorer, når der designes tøj, sko og tilbehør. Mærket dækker nemlig hele det globale marked. Og sportsfolk på alle niveauer bliver ved med at vende tilbage til de populære og velsiddende produkter, som for alvor gør en mærkbar forskel, hvad enten man er aktiv eller slapper af. Alt det lækre og innovative sportstøj er nemlig ligeså anvendeligt og velsiddende til sportsbrug som til hverdagsbrug, hvor den står på afslapning. PUMA Faas 350 SDe luksuriøse tekstiler og materialer, produkternes pasform samt tekniske kunnen og moderigtige designs er lige til at trække i. Og så er det ellers afsted mod nye sportslige resultater.

Gå aldrig ned på udstyr

Man skal ikke være tilbageholdende, når det kommer til træningstøj og –udstyr. Det at dyrke sport og have en sund livsstil er nemlig guld være lige nu og her, men også på den lange bane. Derfor er der ingen grund til at gå på kompromis med kvaliteten. Og det slipper du for med produkterne fra PUMA, der stråler på alle parametre. Kroppen fortjener det bedste, når man er aktiv. Det får den med dette tyske mærke, som i langt over 60 år har forbedret, udviklet og fornyet deres omfattende sortiment, så det altid lever op til nutidens træningsformer og –intensiteter. Så uanset om man har brug for noget isolerende, vindtæt, vandtæt, svedabsorberende, ventilerende, fugtafvisende eller noget af det hele, så er PUMA altid på pletten med de fedeste produkter.

Mærket, der dækker alle sportsgrene

Her på Bikester byder vi naturligvis på alt, hvad du har brug for til dig selv og din cykel. Det indebærer mange specifikke produkter, der er møntet på netop cykling, men også løbesko, sportstøj og andre ting, som kan bruges til cykelture, løbeture og til alle de dage, hvor du restituerer. Ingen formår at forene mode og funktion på samme måde som PUMA, og derfor er det en udsøgt fornøjelse at træne i alle produkterne. Samtidig er både tøj og fodtøj trendy og sporty, så det også kan bruges udenfor træningslokalerne. Fede sneakers, urbant og streetsmart tøj samt masser af uundværligt udstyr – det er blot et lille udpluk af produkterne fra verdensberømte og attraktive PUMA.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!