Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Trendy innovation – Cykler fra førende brands

prologo

1 Produkt
Kategorier
Pris i kr.
Sorter efter
Side 1 af
1

Sadler fra Prologo for optimal komfort og ydeevne

Prologo er en producent af sadler til ryttere, der er på udkig efter det allerbedste. Dette selskab overlader nemlig ikke noget til tilfældighederne, når deres produkter bliver designet. Fordi de lægger betydelige ressourcer i at forske og udvikle det rigtige design til cyklister i alle grene, betragtesfirmaets sadler i dag af mange som de allerbedste på markedet. Prologo fremstiller sadler til alle typer af cyklister, uanset om det er til brug på almindelige veje, i bjergene eller ned ad bakke. Ved at vælge et produkt fra denne producent, er du garanteret høj kvalitet.

Tekniske løsninger fra Prologo

Det der adskiller deres sadler fra andre producenters, er deres evige fokus på innovation og tilpasning af deres produkter til de udfordringer, someliteryttere har erfaring med fra trænings- og konkurrencesituationer. Virksomheden er ofte repræsenteret ved store konkurrencer for at kunne udstille og fremme deres produkter. Prologo Nago Evo Tri40I deres sortiment kan du finde følgende:
  • Active density
  • Active Shape
  • Multisizes
  • Slide control
  • Side protector
  • ESD
  • Base teck
  • Rails
  • Pas
Active Density er et system udviklet af firmaet, med henblik på at skabe en så optimal og komfortabel sadel som muligt. Ved at opdele sadlen i tre forskellige zoner, som alle er udstyret med forskellige funktioner, kan sadlen være så behagelig og effektiv for cyklisten, som muligt er. Generelt betyder det, at den bagerste og den forreste del af sadlen har en høj hårdhedsgrad, mens midten er blødere. Fyldetsdensiteter tilpasset således, at den er højest bagerst og lavest ved fronten. Active Shape er en teknologi, der er udviklet til at tilpasse sadlen til den enkelte cyklist, der bruger den. Men udover at tilpasse sig til rytterens bagdel, er den også designet til at udøve et minimalt tryk på følsomme dele. Løsningen er en speciel skumfyldning. Multisizes er et system, der er skræddersyet til at du nemt kan indstille sædets bredde og således gøre, atdet passer til de fleste bagdele. En af de mest vigtige ting at undgå, når du skal gøre alt for at komme i mål så hurtigt som muligt, er at glide på sadlen. For at mindske risikoen for dette har Prologo udviklet Slide Control, der er en effektiv måde at kontrollere fremadgående glidninger, der opstår, når du er i en downhillsituation eller tramper i pedalerne for fuld kraft. Prologo Nago Evo X10Når du parkerer cyklen og eventuelt læner den mod en væg, har sadlen systemet Side Protector, som gør, at sadlen ikke bliver beskadiget ved kanterne. Deres system ESD tilbyder et design af sadlen, der maksimerer benplads og dermed evnen til at gå så effektivt til densom overhovedet muligt. Dette giveret overblik over den teknologi, virksomheden bruger, og som definerer deres produkter.

Udvalg af produkter fra Prologo

Som nævnt tidligere er Prologos produkter til mere eller mindre alle typer af cyklister. Her er en gennemgang af nogle modeller, som mere detaljeret illustrerer virksomhedens produkter. En klassisk model er designet til vejcykling er NagoEvo. Denfindes i alt fra en flad til en rund form eller en model derimellem. Den er designet til at være ekstremt let, og til at kunne monteres på cyklen samtidigt med være udstyret med deres ESD teknologi, hvilket betyder, at det har et ergonomisk design. Coveret er lavet af mikrofiber, der tillader en ventilation af materialet. Scratch Pro X14 er en generisk bjergsadel. Det betyder, at den kan bruges i de fleste situationer, hvor en mountainbike er egnet. Sadlen har en fyldning bestående af specielt injiceret kulfiber, der efterfølgende dækkes med et specielt skum. Coveret er derefter lavet af mikrofiber, hvorved der tilvejebringes et materiale, der gør at man undgår det ubehag, der ellers kunne opstå, når man sveder. Sadlen er derudover monteret med deres teknologi Slide Control, og du kan montere sadlen på en forbløffende enkel måde. Deres sadel KappaEvoPass er en sadel, der er lavet til fritidscyklisten. Det betyder, at sadlen giver så meget komfort, som det er muligt. Den er velegnet til både mænd og kvinder og er udstyret med deres PAS-teknologi, hvilket betyder, at sadlen giver minimalt pres på de følsomme dele, der ellers kan blive temmelig sårbare, når en almindelig sadel bruges. Sadlens fundament består af injiceret nylonfiber belagt med et specielt skum, som giver en behagelig komfort. Sidst men ikke mindst, er alt dette udstyret med en mikrofiberdækning, der bidrage til at fjerneden ubehagelige friktion, der skabes af fugt og sved.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes