Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nu er det jul igen! - De bedste julegaver til cykelfans

Profile Design

102 Produkter
Dele fra Profile design
Profile Design

Profile Design: Ryk grænsen for fart

Profile Design har siden 1988 udviklet cykeldele, der alle har haft som fokus at optimere til en højere fart. Hos Profile Design har man rykket grænser inden for både handling, aerodynamik og tilpasningsdygtighed. Det er derfor ikke mærkeligt, at mange også professionelle ryttere tyr til Profile Design, når de vil forbedre deres resultater.

Sorter efter
 
Side 1 af
2

Profile Design er på forkant med behovene i cykelbranchen

Der skal udstyr til, når der står cykling på programmet – i hvert fald, hvis man vil frem over stepperne på optimal vis. Heldigvis er det her på Bikester muligt at købe alverdens ting fra A til Å, så man til hver en tid kan bestille det tilbehør samt det udstyr, man lige står og mangler. Mange cyklister vælger også at optimere og opgradere ved at investere i kvalitets-items fra Profile Design, der er med til at sætte dagsordenen inden for cykelverdenen. Det har de været siden 1988, hvor firmaets første produkt blev lanceret – nemlig et topfunktionelt aero-styr. Siden da er der sket meget, og sortimentet er udvidet betragteligt. I dag kan man nemlig også købe sadler, drikkedunke, frempinde, tøj og flere andre ting. Så Profile Design sørger for, at alle kan få glæde af kvaliteten på en eller anden måde. Mærkets helt store fokus består i at designe cykeludstyr i aerodynamiske former. Profile Design Aeria T4Dermed er man nemlig med til at optimere dine performances, så der kommer endnu mere fart over feltet. Og fart er netop nøglen i mange sammenhænge, hvis man vil være med helt fremme samt øverst på medaljeskamlen. Uanset niveau og ambitioner, så kan alle typer af cyklister naturligvis få gavn og glæde af mærket, som er med i de faste sortimenter her på Bikester.

Nye mål og succesoplevelser med Profile Design

Hos dette amerikanske mærke med base i Californien er man især vilde med triatlonkonkurrencer, hvor cykeldisciplinen er den klare favorit. Det ses også på produktudvalget, hvor rytterstyr, triatlonstyr med forlængere og albuestøtter samt toptunede drikkeløsninger er nogle af de helt obligatoriske produkter. Alt er designet i dynamiske og sporty former – netop med aerodynamik in mente – der bidrager til et organisk look. Dermed er man sikret en perfekt stilling og position på cyklen, hvor vinden ledes rundt om kroppen og cykeldelene, så man derved opnår højere fart og mindre modstand. Profile Design kommer naturligvis ikke sovende til tingene, for der samarbejdes med de bedste produktudviklere på markedet og professionelle ryttere, der tilsammen sikrer kvalitetskomponenter, som man ganske enkelt ikke kommer udenom. Firmaet tænker både i stort og små, så der er mulighed for at sammensætte en personlig cykel, der matcher dine specifikke behov. Vælg mellem mindre ting som styrbånd, drikkedunke, sugerør og lignende eller større dele som hjul, styr og andre uundværlige items. Så tag et kig på Profile Design, når der skal kvalitet, fart og aerodynamik over tingene.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes