Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Profile Design

(117 Produkter)

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Dele fra Profile design
Profile Design

Profile Design: Ryk grænsen for fart

Profile Design har siden 1988 udviklet cykeldele, der alle har haft som fokus at optimere til en højere fart. Hos Profile Design har man rykket grænser inden for både handling, aerodynamik og tilpasningsdygtighed. Det er derfor ikke mærkeligt, at mange også professionelle ryttere tyr til Profile Design, når de vil forbedre deres resultater.

SORTER EFTER
Side1af
3
 
SORTER EFTER
Side1af
3

Bliv en vinder med de rigtige cykeldele fra Profile Design

Profile Design er et amerikansk firma, der kom frem med sit revolutionerende aerobar-styr i 1988. Det var dette cykelstyr, der skulle blive et af de mest anvendte i hele verden, når det gælder cykelløb på forskellige niveauer og i forskellige grene. Da virksomheden lancerede dette styr, spredtes rygtet hurtigt om, hvilke fordele det havde, og det var dette, der blev startskuddet for den fremtidige ekspansion i produktsortimentet. I dag har de flere forskellige typer af cykelstyr, og ikke kun det, de kan nu også tilbyde cykelhjul, våddragter og flaskeholdersystemer, som passer både cykler og mennesker. Med andre ord har virksomheden alle de væsentlige komponenter, der virkelig gør en forskel, når det kommer til triathlon. Både ansatte i virksomheden og de professionelle konkurrencemennesker, der gør brug af produkterne, er involverede i udviklingen af de produkter, virksomheden fremstiller. Profile Design Aqua RackDet er vigtigt for virksomheden at kunne tilbyde det allerbedste, hvilket betyder, at alle, der arbejder for dette mærke, lægger hele deres sjæl i arbejdet. Dette giver dig som kunde sikkerhed for at få et produkt, der holder, hvad det lover, og lidt til.

Meget at vælge imellem

Da Profile Design har arbejdet intensivt på at bringe det allerbedste frem i form af centrale dele som styr og hjul, er udbuddet steget gradvist over årene. I dag kan man finde mange forskellige typer af cykelstyr til forskellige typer af cykler. Men de fleste er designet til konkurrencecykler af forskellig art. Da triatlon er noget, der ligger virksomheden på sinde, producerer de mange forskellige styr til netop dette formål. Når der er konkurrence, er det vigtigt at holde så god hastighed som muligt, hvilket styrene gør lettere end andre cykelstyr. At styret er så vigtigt, kan måske virke utroligt, men faktum er, at dets design kan ændre både luftmodstanden og påvirke vægten af cyklen en hel del. Afhængigt af, hvordan man læner sig på styret, kan man aflaste kroppen mere eller mindre, og så også være i stand til at trampe mere i pedalerne. Hvordan kroppen ligger i linje, er også vigtigt, når man ønsker at opnå så lidt vindmodstand som muligt. De produkter, som det kan være godt at tjekke ud fra Profile Design, omfatter blandt andet:
  • Cykelstyr
  • Sadler
  • Flaskeholdersystemer
  • Cykelhjul
Når det gælder cykelstyr, deles disse ind i tre hovedgrupper: Aerobars, Base Bars og Dropbars. Disse forskellige styr udmærker sig ved deres design og det materiale, de er lavet af. Afhængigt af hvilken type af cykling man er engageret i, passer de forskellige styr til forskellige formål. Fælles for styrene, virksomheden fremstiller, er, at de alle er beregnet til længere distancer og måske bedst egnet til konkurrencecykler, hvor det også skal gå hurtigt. Denne type styr er ikke optimale til for eksempel en citybike eller mountainbike, hvor man helst skal bruge en anden type. På mere traditionelle cykler ligger tyngdepunktet et andet sted, end det gør på racercykler. Disse faktorer spiller større rolle, end man tror, når det gælder om at finde den rigtige type styr til den rigtige slags cykel. At matche disse to er ikke altid den nemmeste. Skal man cykle langt og længe, er det godt at have en sadel, der er behagelig på længere ture.Profile Design Aeria T2 Selv om en sadel fra Profile Design kan se lille og hård ud, er den ikke desto mindre udformet til at holde optimal komfort og stabilitet for cyklisten. Virksomheden fremstiller sadler til både mænd og kvinder, hvilket er vigtigt, da vores anatomi er forskellig. Et triatlon-løb kræver en masse af deltagerne, og frem for alt er det vigtigt at sikre, at man har væske nok med sig. For at kunne tilfredsstille et væskebehov så nemt som muligt, har de designet smarte flaskeholdersystemer, der kan fæstnes på både mennesker og cykler. Der findes altså forskellige mekanismer til cykler og mennesker, hvor enten små flasker sidder tæt til kroppen, eller større er fastgjort til stellet. Ved et triatlon kan det være godt at være udstyret med begge disse systemer, når man både løber, svømmer og cykler - og væske skal man altid have med sig. I dag kan man også finde cykelhjul i deres sortiment. Hjulene, som tilbydes, er designet til konkurrencecykler, som skal køre hurtigt og sikkert. Da virksomheden løbende samarbejder med professionelle sportsfolk, kan de fremstille hjul, der er af højeste klasse, og derfor kan være den afgørende faktor, det bliver sejr eller et tab.

Profile Design er på forkant

Fordi virksomheden samarbejder med erfarne atleter, og fordi de selv brænder for især cykelsporten, så har Profile Design været i stand til at vokse og levere produkter af allerhøjeste kvalitet. Når berømte sportsfolk udelukkende bruger produkterne, siger det en del om den kvalitet, de holder. Det er ikke underligt, at denne virksomhed er blevet en af de allerbedste, når det kommer til denne type produkter, da den sørger for at tilbyde innovative og kvalitative sådanne.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling