Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

BRIGHT FRIDAY | Lys tilværelsen op med vores tilbud!

Topmærker

0-9

Cykelmærker fra A til Z - Vores favoritter

På Bikester.dk finder du et af Danmarks største udvalg inden for cykler, cykeltøj og udstyr. Står du og mangler en mountainbike, BMX cykel, en cykelhjelm til dit barn, eller har du bare brug for noget nyt løbetøj, så kan du med sikkederhed finde det hos os. I samarbejde med over 400 forskellige brands kan du med sikkerhed finde lige det, du står og mangler. Er du ikke helt sikker på, hvordan man vælger den rigtige cykel, og hvordan den skal monteres eller plejes, så tag et kig på nogle af vores guides. Står du og har brug for en cykel inden for få dage, så bestil inden kl. 16 man-fre, og vi sender den samme dag. Skulle den dog ikke helt falde i din smag, så frygt ej, du har 100 dages returret og gratis returnering.

Vi er ikke bange for at sige, at vi er vilde med cykler – og det er ALLE cykler! Er du typen, der godt kan lide at hyggecykle, så gå på udgik i vores sortiment af Ortler citybikes, urban cykler eller de ægte cruisere. Ønsker du derimod fart og mudderbad, så kan du gå efter en VOTEC fullsuspension MTB til downhill, men du kan selvfølgelig også bruge en klassisk mountainbike. Skal du derimod ud på ramperne, og er du ikke en ørn til skateboarding, så er en BMX cykel lige det, du har brug for. I vores sortiment kan du sågar finde Puky løbecykler til de mindste! Skal det dog gå lidt hurtigere med at få dem i børnehaven, så invester i en cykelanhænger – så er der også plads til taskerne. Er du derimod ude efter en cykel, der bringer dig fra a til b på ingen tid, er det helt sikkert en racercykel du skal gå efter!

Det er efterhånden vigtigt at have udstyret i orden til alt hvad man laver, dette gælder også cykling. Hos Bikester.dk kan du finde alt fra det nyeste Polar pulsur, til en smart MET børnehjelm. Er du til ryttercykler, så sørg for at du har det helt rigtige cykeltøj – det nytter ikke noget, at have en normal jakke, som sænker farten. Gå i stedet efter en Endura eller Gonso langærmet cykeltrøje. Ønsker du derimod at gejle din cykel, så har du mulighed for at finde seperate hjul, fælge, bremser og meget mere.

Hvad er en af de vigtigste ting, når du cykler? SIKKERHED! En cykelhjelm er ikke længere en kedelig sort klods, men findes nu med forskellige farver, mønstre og former. Til de små kan du finde en lilla KED hjelm med stjerner eller en "politihjelm". Til de voksne er en BMX hjelm derimod blevet in at bruge på vejene. Du kan også altid investere i en klassisk hjelm fra Giro. Husk også at investere i et par gode cykellygter, så både du og bilisterne kan se i mørke. Blandt vores mærker vil du med sikkerhed finde din favorit eller måske få en helt ny. Vi glæder os til at se dig på Bikester.dk


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes