Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler fra top brands - De første 2021 modeller er landet

Praxis Works

30 Produkter
Praxis Works

PRAXIS WORKS – Cykelkomponenter til ryttere som dig

Den kendte cykelindustri-veteran David Earle tog roret i 2007 og grundlagde PRAXIS WORKS. Han bringer sin erfaring som medlem af de mest anerkendte udviklingsteams i cykelindustrien til produktionen af unikke drevdele, udviklet i Californien og fremstillet i Taiwan.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Cykelkomponenter fra en ægte veteran

Hvem drømmer ikke om at kunne føre egne designs ud i verden? Det gjorde David Earle i mange år mens han var ansat som udvikler og designer hos forskellige cykelkomponentmærker. 2007 blev startskuddet, hvor han for alvor tog springet som entreprenør. Siden har han ikke set sig tilbage, men opbygget et meget populært mærke, som vækker begejstring hos cykelryttere på alle niveauer. PRAXIS WORKS er selvfølgelig også tilgængeligt hos Bikester, så du kan cykle afsted med et af de innovative produkter monteret på cyklen. Det er især området drivetrain, frimaet har specialiseret sig i, hvilket vil sige alt, hvad der har med gearing og rotation at gøre. Earle har speciale i klinger, hvilket også ses på udvalget, hvor klingerne er fremtrædende. Den konstante udvikling af nye finesser er interessant, og medfører en løbende optimering. Firmaet er med helt fremme på cykelscenen, hvor det går stærkt og vildt for sig. Derfor sponsorerer mærket også forskellige cykelhold inden for især MTB-genrerne. PRAXIS WORKS er naturligvis også med på landevejene, hvor tid er den afgørende faktor. PRAXIS WORKS Time TrialDet afspejles på de forskellige typer af klinger, såvel til racercykler med fokus på aerodynamik, som til mountainbikes, som især kræver ekstra styrke på terrængående ruter.

PRAXIS WORKS – de nyeste klingesæt på markedet!

Spændende nye idéer, innovation og sublimt håndværk går hånd i hånd hos PRAXIS WORKS. Der udvikles løbende nye teknologier, som giver de forskellige klinger og kranksæt deres egne styrker. Først og fremmest anvendes kold smedning, når der skabes nye klinger. Det oser af solidt håndværk samtidig med, at der opnås en særlig fleksibilitet. Man kan nemlig arbejde meget mere detaljeret med klingerne, så mellemrum, tandspidser og andre ting kan bøjes og justeres. Dermed er man ikke bundet af en bestemt for-presset skabelon. Smedning medvirker også til mere hårdføre og stærke tænder, hvilket er afgørende til bl.a. MTB-kørsel. LevaTime er blot en af de banebrydende klinger, som PRAXIS WORKS har skabt efter mange års research. Det er fine og hurtigskiftende ringe, som gør gearing meget blød og komfortabel. Takket være specialformede tænder og ringe forbedres skiftehastigheden, hvilket giver mindre ventetid og færre forstyrrelser i ridtet. Selvom dette californiske mærke er mest kendt for sine klinger og kranksæt, bydes der også på andre produkter – naturligvis i forlængelse af drivetrain-temaet. Kædefører og krankbokse er nogle af tingene. Især krankboksene vækker opsigt med deres tætsluttende pasform takket være en orange gummipakning, samt pressede lejerskaller, der holder tingene perfekt på plads.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes