Online cykel shop – Bikester
EASTER15: 15% ekstra1 på udvalgte produkter

PowerBar

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Smag sporten og livet med PowerBar

Træk den friske luft ind, mærk pulsen banke og sveden pible på huden. Nyd din sport endnu længere med fornyet energi fra PowerBar. De gør det legende let at nyde hvert et sekund, selv når du er lige før målstregen. PowerBar REAL5Hos Bikester forstår vi godt, hvorfor de kalder deres produkter for "The Taste of Sport", for den ekstra energi kan mærkes, og det store udvalg af forskellige smagsvarianter er lige så unik som dig og dine præferencer. I mere end 30 år har de produceret produkter af atleter til atleter.

Ingredienser i høj kvalitet for det boost, du fortjener

Ved at bruge ingredienser, som møder PowerBars høje standarder formår de at give kroppen præcist det, den har brug for. Det betyder ikke noget, hvilken sport du elsker, eller om du er professionel, alle får her muligheden for at optimere deres performance. Med deres store udval, er det også muligt at få ekstra energi, selvom du har allergier eller specifikke madpræferencer. Deres store udvalg byder på laktose, sukker- og glutenfri varianter samt veganske og vegetariske proteinbarer og shakes.

Løft tungere. Løb hurtigere. Mærk livet året rundt

Afhængigt af din sport, har din krop brug for forskellige næringsstoffer. PowerBar har tænkt på alle, og deres produkter er specialdesignede til alt fra endurance til vægtøgning, styrkeløft og daglig energi. Vælg mellem lækre proteinbarer, der er smækfyldt med gode råvarer, til hurtigtoptagelige gels og shakes fyldt med saft og kraft. Hos Bikester brænder vi i særdeleshed for udendørslivet og cykelsporten. Når vi skal ligge mange kilometer i benene, så er vi altid glade for at have et bredt udvalg af drikke med ekstra elektrolyttter og lækre proteinbarer i tasken. Så er vi altid sikre på, at vi har ekstra backup, når bakkerne bliver stejle, og energien er ved at slippe op.