Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

PowerBar 50 Produkter

Pris i kr.
Kundeanmeldelser
PowerBar

PowerBar: For den maksimale ydelse under sport

PowerBar er et canadisk grundlagt brand og det første brand, der har specialiseret sig til sportsernæring til enduroatleter og cyklister under konkurrence. Det er således et brand, der formår at fremstille nogle særdeles effektive produkter, og netop derfor fik den kendte virksomhed Nestlé da også øjnene op for dem og købte dem tilbage i år 2000.

PowerBar snack
Sorter efter
 
Side 1 af
1

PowerBar hjælper kroppen på vej før, under og efter træning

PowerBar er et amerikansk firma grundlagt af den canadiske langdistanceløber Malcolm og hans kone i midten af 80'erne. Malcolm havde mistet føringen i et maraton nogle kilometer før målstregen, da han pludselig drænedes for energi. Sammen med sin kone, der var en diætist, udviklede de et koncept, som betød, at man hurtigt kunne indtage kulhydrater, protein, fibre, vitaminer og mineraler, der effektivt gav næring, energi og øget evne til at optage vand. Man lod sportsvenner afprøve konceptet, og det var så vellykket, at virksomheden hurtigt øgede sin omsætning og blev verdens første producent af såkaldte energibarer.

Øg energien før, under og efter træning med barer fra PowerBar

Her på Bikester.dk er der et bredt udvalg af produkter fra PowerBar. Når det gælder deres barer, er der flere varianter, fyldt med alle de næringsstoffer, der er nødvendige for at klare træningen og samtidig få mest muligt ud af den. Powerbar Energize er en af dens mest populære energibarer, der er tilpasset til brug før og under træning. Den indeholder kulhydratblandingen C2MAX med kulhydrater af fruktose og glukose samt tilsatte elektrolytter for at kompensere for sved afsondring. Den har ifølge tests øget udholdenheden med op til 8%, og er en fremragende start på hård træning eller konkurrence. Den findes også som en variant med müsli og med flere forskellige smage. For de, der måske motionerer længere end planlagt, er det godt at have en PowerBar Ride ved hånden. Det er en energibar, som giver et hurtig tilskud af kulhydrater og proteiner, med ekstra magnesium for at lette fordøjelsen. Efter træningen anbefales PowerBar Protein Plus 30 %, som en god kilde til tre forskellige typer af proteiner for at støtte opbygningen af muskler.

Sportsdrikke og Powergels fra PowerBar

PowerBar tilbyder et stort sortiment af sportsdrikke her på Bikester.dk, herunder deres Isoactive Mineraldrik, som er et ideelt supplement før træning for at holde væskebalancen i skak. Drikken indeholder fem forskellige elektrolytter til at udligne væsketab, når man sveder, og indeholder også PowerBars C2MAX kulhydratblanding. Fordi drikken er koncentreret, bør man blande omkring tre teskefulde i en halv liter vand og derefter drikke før og under træningen for at holde sig frisk og øge kroppens optagelse af vand. Under træningen kan man også bruge de såkaldte Powergels, en flydende kulhydratblanding, der kommer i små flasker, der er lette at bære med sig. Dette produkt er en af klassikerne i PowerBar-sortimentet og er blevet brugt af professionelle sportsfolk siden 90'erne, da man hurtigt kan indtage kulhydrater og natrium, der er de vigtigste elektrolytter, som kroppen mister, når den sveder. Powergels bør altid indtages med mindst 150 ml vand. Som et alternativ til Powergels findes også PowerGel shots, som udfylder en lignende funktion, men i en anden form. Fem shots modsvarer en PowerGel og indeholder desuden 75 mg koffein for at øge den mentale kapacitet under intens træning og give det ekstra boost, man kan have brug for til at klare den sidste halve time. Ligesom alle produkter fra PowerBar, har de også den fordel, at de smager godt og er nemme at spise. PowerBar Online Shop

Produkter fra PowerBar er en del af en sund livsstil

Gennem regelmæssig brug af produkter fra PowerBar før, under og efter træning får man alle de næringsstoffer, som kroppen har akut behov for, når den udsættes for ekstreme belastninger. Man bør imidlertid huske på, at produkterne fra PowerBar på ingen måde er beregnet til at dække alle kroppens ernæringsmæssige behov i løbet af en dag, men skal fungere som en hurtig og effektiv energiforsyning i tilknytning til træning. For at få mest muligt ud af sin træning kræves det, at man skaffer sig et helhedsbillede af sit kostbehov, hvor alle måltider og energitilskud indgår. En fejl, mange mennesker begår, er for eksempel at spise et stort måltid for tæt på træningen. Dette gør, at blodsukkeret falder, fordi kroppen er optaget af at bearbejde det, man har spist, samtidig med at blodet samles omkring maven, i stedet for at blive ført til musklerne, hvor det skal være, for at man kan klare en hård træning. At spise 2-4 timer før træning, og derefter tilføre energi lige før og under træningen ved hjælp af barer og geler fra PowerBar giver en god balance, der vil få dig til at klare mere og længere. Af særlig betydning er også ikke at glemme at drikke under træningen. For de, der sveder meget, er det godt at få de vigtige elektrolytter, som forbedrer kroppens evne til at optage vand, der er blevet tabt gennem svedafsondring.

Vigtigt at indtage protein efter træningen

Umiddelbart efter en træningsomgang, er det vigtigt, at man hjælper musklerne på vej ved at tilføje ekstra proteiner. Med proteindrikken PowerBar Protein Plus får kroppen hurtigt tilført proteiner og vitamin B6. Ved at drikke for eksempel halvdelen af flasken umiddelbart efter træningen og resten efter et par timer, sikrer man sig, at musklerne vedligeholdes og genopbygge på en god måde. At spise et solidt måltid et par timer efter træning anbefales også, gerne med ekstra salt eller tilsatte elektrolytter, da kroppen har mistet natrium i forbindelse med træningen. Bikester.dk har flere produkter fra PowerBar i sit sortiment, som hjælper dig med at indtage alt, hvad du behøver for at optimere din krops ydeevne under alle træningens faser. PowerBar er blevet brugt af professionelle sportsfolk og atleter siden 80'erne og er bevist effektive til at få mest muligt ud af træningen.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!