Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Polar

1 Produkt
Pris i kr.
Pulsur fra Polar
Polar

Polar: Få styr på din træning

Når det handler om sport er det vigtigt at vide, hvordan kroppen reagerer på belastning. Polars pulsure er skabt, for at du kan afstamme din træning med din kropsrytme. Med deres dybdegående ekspertise inden for sport, fysiologi og elektronik og sammenholdt med en forståelse for, hvad der driver sportsfolk producerer og udvikler Polar fremragende apparater til fitnessanalyse. De små ydelsesstærke cykelcomputere fra Polar støtter dig bestemt i at nå dine personlige mål. Der er mange funktioner. Fra en eksakt analyse af din puls til en måling af den strækning, som du har tilbagelagt og højde.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Hold styr på hvad din krop fortæller dig

Man får altid at vide, at man skal lytte til sin krop. Men det gælder i ligeså høj grad også om at forstå, hvad den fortæller os. Svaret ligger hos finske Polar, der siden 1977 har skabt masser af innovative sportsgadgets, der hjælper amatører og professionelle frem mod nye mål.

Gør det sjovere at dyrke sport

Man snakker ofte om, hvor hurtigt teknologien ændrer vores hverdag. Men allerede i 1982 fik Polar patent på en trådløs pulsmåler, hvilket dengang var en kæmpe begivenhed. Det betyder også, at det er et mærke, som andre mærker altid holder skarpt øje med. Det samme gør kunderne, for de er vilde med disse cool gadgets, der for alvor gør en forskel på træningsbanen eller i kamp. Polar A360 MUdvalget er i dag så omfattende, at enhver kan få glæde af de mange effektive opfindelser, som hjælper nybegyndere og motionister i gang med motivationen, og som holder professionelle atleter kørende på højeste niveau. Med Polar på kroppen får du tilbagemeldinger fra kroppen, så du kan aflæse og måle de signaler, den udsender. Ved hjælp af højeste teknologi og innovative medarbejdere fra øverste skuffe får du fingrene i noget top-lækkert udstyr, som gør dine fremskridt målbare. Designstilen er samtidig super skarp og dynamisk, hvor bløde former og afrundede kurver sikrer et sporty look, der også komplimenterer dit outfit som en cool accessory.

Før din træningsdagbog online

Før i tiden var det nødvendigt at skrive sine træningstider ned på papir, for at kunne holde styr på fremskridt og nye mål. Men med Polar på banen er denne gammeldags noteringsform blevet udskiftet med de nyeste apps og synkroniseringssoftware, så du kan følge teknologiens udvikling fra første række. Tingene går hurtigt, og vi bliver heldigvis klogere dag for dag, og dermed er det ren nydelse at kunne have alle trænings- og kampresultater liggende på computeren, smartphonen eller på sin tablet. De forskellige pulsmålere og træningsapparater fra Polar fortæller dig, hvordan du kan performe bedre og mere effektivt. Hjerterytme, kalorieforbrænding, stopur samt mange andre tekniske finesser hjælper dig frem mod nye mål og endnu bedre resultater. Det hjælper nemlig ikke at træne tungt og hårdt, da det slider på kroppen, men med Polar finder du en perfekt balance, der matcher med dine præferencer, din form og dine realistiske mål. Hvad enten du søger et ur, en GPS, en cykelcomputer eller andre uundværlige gadgets, så finder du det hele lige her på Bikester.dk.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!