Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler fra top brands - De første 2021 modeller er landet

Point

29 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
1

We love bicycles

Det er mottoet og sloganet for tyske Point, der afspejler de værdier, som også kendetegner vores filosofi her på Bikester. Vi har nemlig cykler på hjernen, og som bekendt: ingen cykel uden tilbehør. Derfor bliver alle dine cykeldrømme til virkelighed, når du vælger nogle produkter fra dette omfattende sortiment.

Her kan du det hele

En cykel holder naturligvis ikke evigt, men man kan gøre meget for at holde den ved lige.Point Friktion 3-speed Hos Point sørger de for, at du kan udskifte alt fra hele cyklen til få dele, så det er helt op til dig, hvad du hælder mest til. Dette tyske mærke har mange års erfaring på bagen indenfor design og fremstilling af cykler - plus alt hvad der hører til - og man har brugt tiden effektiv til hele tiden at forbedre produkterne. Tysk ingeniørkunst og fagligt håndværk har alle respekt for, og at grundighed og kvalitet hænger sammen med vores naboer mod syd er Point et sandt bevis på. Mærket klæder nemlig både dig og din cykel sikkert på, så begge overholder loven. Med alt fra hjelme til bremseklodser og meget andet kan du tune din cykel, så den altid fremstår knivskarp. Husk altid at efterspænde og holde øje med de forskellige deles tilstand, hvilket man kan gøre i forbindelse med rengøring af cyklen. Point Point-StopHer på Bikester.dk gør vi alt for, at du kan holde din cykel ved lige, og derfor samarbejder vi også med Point, for hvem vil ikke gerne have fingrene i noget holdbart kvalitetsudstyr?

Pift cyklen op

Ikke nok med at Point giver dig alle grundprodukterne indenfor den tekniske og mekaniske genre, hvor alt fra tandhjul, forgaffel, krank og gearskifter samt meget andet hører under, du finder også uundværligt tilbehør som låse, drikkedunke og pumper. Derudover er mærket naturligvis kendt for sine ‘byggedele’, der hjælper dig med at style din cykel. De giver dig nemlig mulighed for at skifte saddel, pedaler, bagagebærer samt meget andet. Med udvalget fra Point kan du skifte gammelt ud med nyt, og du kan bygge videre på din cykel, indtil den er udstyret med det udstyr, som matcher med dine behov. Nogle er til minimalistiske designs, mens andre elsker at gejle cyklen op. Det hele afhænger af smag og behov. Så der er frit slag på alle hylder her på Bikester.dk. En ting er sikkert – med Point er sikkerheden i orden, så du kan begive dig ud i trafikken med visheden om, at du i hvert fald er klædt godt på og har taget dine forbehold.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes