Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.


Platzangst

(1 Produkt)
Valgt:
  KATEGORIER

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend
SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Platzangst – Designer cykeltøj

For os danskere er der ikke langt fra det tyske ord ”platzangst” til det danske ord ”pladsangst”, som egenlig betyder, at man har en sygelig angst for åbne pladser. Som sportsfanatiker er det en direkte modsætning til, hvad man forbinder med frihed ved sin sport. Da man ofte søger væk fra byens jag, og ud i det fri. Det er dog brand’et i en nøddeskal. Platzangst er et kontroversielt mærke, som gerne vil være sin egen modsætning. De vil gerne stå for frihed, men navnet indikerer, at de har en fobi for den åbne plads. De vil gerne være moderigtige, men følger ikke moden. De er i bund og grund ikke som nogen andre, og det gør dem unikke, hvilket vist ikke er noget de bekæmper. Målgruppen er en hip og ung person, som godt kan lide at dyrke ekstremsport. Designet betyder derfor en hel del, og udover at være funktionelt og holdbart, så har cykeltøjet et meget kunsterisk udtryk. Tag f.eks. et kig på disse cykeltrøjer, de er gode til mountainbiking og trailriding, da de kan modstå de hårde omgivelser, og samtidig giver beskyttelse til din krop. Prikken over i’et kommer ved at gøre designet råt og sejt. Hvis du er eller gerne vil se ud som den sejeste mand/kvinde på banen, så kan du blive din helt egen Chuck Norris ved at trække i cykeltøj fra Platzangst. Du kommer til at se ud, og føle dig som den bedste med disse bukser, og så er det bare at forsætte træningen for at blive endnu bedre.

Den anden betydning af pladsangst

Dog har ordet pladsangst også en anden betydning for grundlæggerne, nemlig frihed. Det handler om mobilitet og frihed både i omgivelserne og i tøjet. Platzangst StewardCykelrytterne skal have en fornemmelse af at intet omringer dem, når de ræser derud af. Tøjet er tilpassende løst, så man ikke bliver begrænset af det. Du kan ånde i det, og du holder varmen. Der er moderne med en klar forbindelse til skatermiljøet og hip hop undergrunden. Det er klart tankegangen, at tøjet skal bære dig frem, og yderligere styrke dine evner. Platzangst beklædning skal få dig til at føle bedre, stærkere og som en daredevil. Du skal ikke være bange for det åbne rum, og for at prøve nogle nye ting, – det er den anden betydning af pladsangst.

Bevægelsesfrihed

Vi er rigtig gode til at tale om vores sortiment, men vi vil også gerne vise dig det! Tag et kig på nogle af følgende produkter, som er indbegrebet af bevægelsesfriheden i deres produkter;
  • Platzangst Streetwear t-shirts
  • Platzangst cykelbukser

Ekstra godter

Platzangst har nogle attributer, som definitivt er et plus ude på træningsbanen. Dette brand har op til flere funktions muligheder:
  • Ekstra luft ved hjælp af en åbning, der konstant ilter. Det lille pusterum er placeret på bagsiden af tøjet aller nederst.
  • Luft via lynlås, der kan åbnes i få sekunder. Helst ikke længere for at undgå træk eller nøjes med at åbne en ud af de to.
  • Åndbart materiale, der giver effektic beskyttelse mod vind og fugt. Desuden er materialet let og kompakt.
  • Multi luftkanaler i form af i alt 6 lynlåse, 4 på forsiden og to bagpå.
  • Aftagelig bukseben med lynlås, så du kan skifte på et splitsekund.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling