Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler fra top brands - De første 2021 modeller er landet

Platypus

24 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Platypus sørger for, at du får rigeligt væske

Nu er det slut med at bekymre dig om dehydrering, når du dyrker motion eller bruger tiden på hårde fysiske aktiviteter. De mange væskebeholdere fra Platypus er lige til at komme i tasken, når du planlægger den næste løbe-, cykel- eller vandretur.

En respekteret producent med mange års erfaring

Siden 1972 har de to amerikanske ingeniører Jim Lea og Neil Anderson i samarbejde med ejer John Burroughs arbejdet dedikeret for at skabe udstyr, der er sportsudøveres bedste ven. Det har ført til mærket Platypus, der dækker over en lang række produkter, der alle er kendetegnet af deres høje kvalitet og unikke funktionalitet. I dag er den mellemstore familiedrevne virksomhed en af de mest respekterede, når du kommer til udstyr til udendørsbrug. På Bikester er vi stolte af at kunne tilbyde dig et stort udvalg af smarte væskebeholdere fra producenten.

Undgå dehydrering, når du dyrker motion

Enhver motionsform eller fysisk aktivitet er forbundet med en form for forbrænding og opbygning. Platypus HoserDet er selvfølgelig positivt, når vi taler forbrænding af fedt og opbyggelse af muskler. Mindre godt er det, når vi taler forbrændingen af væske. Dehydrering er en sportsudøver værste fjende og kan føre til et væld af unødige komplikationer, såsom hovedpine, træthed og koncentrationsbesvær. Alt det kan du undgå, hvis du sørger for at indtage en væskemængde, der stemmer overens med den mængde sved, du forbrænder i løbet af den fysiske aktivitet. Med de mange smarte og funktionelle væskebeholdere fra Platypus er det blevet let at sikre sig, at kroppen får rigeligt med væske, når du er aktiv. På den måde skal du aldrig bekymre dig om dehydrering.

Funktionelle væskebeholdere, der kan bruges af alle

De mange modeller er lavet i lækre, minimalistiske designs, der er lige til at fylde med væske og komme i tasken, inden en forestående aktivitet eller sportsudøvelse. Væskebeholderne passer til langt de fleste rygsække og veste, og alle er lavet med en lang slange og et praktisk mundstykke, der gør det let at indtage væsken under aktiviteten. Samtidig er der udelukkende brugt holdbare og slidstærke materialer i konstruktionen af beholderen, hvilket betyder, at du får et produkt, som du kan tage frem og bruge år efter år. De mange væskebeholdere fås i et bredt udvalg af modeller, der kan indeholde alt fra 1 til 2 liter. På den vis er du sikker på altid at finde en model, der stemmer overens med dine væskebehov som sportsudøver.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes