Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nu er det jul igen! - De bedste julegaver til cykelfans
Pirelli Velo - Dæk til perfekt ydeevne
Uanset om du kører på landevejscykel, motorcykel, grus, touring, by- eller cykelcykel - Pirelli har det rigtige dæk til dig. Der er endda en række revolutionerende nye e-mtb-dæk hos Pirelli. Årtiers erfaring og overlegen teknologi betyder, at Pirelli cykeldæk hæver baren, når det gælder design, kvalitet, materialer, ydeevne og holdbarhed. Få mest muligt ud af din cykel med Pirelli-dæk.

Topkategorier

Se de nye highlights Pirelli

Pirelli

96 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
2

Pirelli – cykeldæk i enestående kvalitet

Produktion og design af cykeldæk kan måske lyde lidt støvet og nørdet for de fleste, men netop denne dedikation gør italienske Pirelli til et af de førende mærker i branchen. Som en af verdens største dækproducenter kender man alt til de enorme krav, der stilles, når der skal leveres dæk til blandt andet Formel 1. Firmaet leverer dæk til både biler, motorcykler og cykler – og sidstnævnte finder du naturligvis her på Bikester. Når dine dæk trænger til at blive skiftet, så overvej altid Pirelli, for kvaliteten og holdbarheden kan både ses og mærkes. Op gennem årene har man samarbejdet med professionelle cyklister, der er vant til at køre internationale konkurrencer og derfor har brug for cykeldæk fra øverste hylde. Dette italienske mærke har mange års erfaring med at udvikle de bedste dæk, og de kan endda nydes til overkommelige priser. Der er fart over feltet og temperament over dette verdenskendte mærke, som har hestekræfter i blodet. Pirelli P ZERO Velo TTDerfor finder du også racerdæk af forskellig slags, så du kan komme ud og træne kørsel på tid og ligge godt i svinget på de asfalterede veje, i både Danmark og udlandet.

Cykeldæk der glider derudad

I en længere periode har Pirelli fokuseret på bilindustrien, men er nu tilbage med en række nyere og endnu mere veludviklede cykeldæk. Det gælder blandt andet den populære og roste serie P ZERO, som naturligvis også er tilgængelig her på Bikester. Serien består af tre forskellige linjer, der har rigtig meget tilfælles, men som samtidig også har hver deres særlige kendetegn. Velo er et super godt allround dæk, som er stabilt og balanceret på alle parametre i form af vægt, rullemodstand, greb og flere andre ting. Modellen Velo TT er derimod designet med mere fokus på fremdrift samt vægt, hvilket vil sige mindre rullemodstand og lavere materialevægt, hvilket også betyder mere fart. Kører du meget i vådt og udfordrende terræn, så vælg modellen Velo 4S, som er designet med fokus på vejgreb i vådt føre, samt anti-punkterbare materialer. Herfra er det blot at vælge, så du kan cykle afsted med den dæktype, der passer til dine behov, og dermed også til sæsonen samt træningsintensiteten. Det er netop kendetegnende for alle cykeldæk fra Pirelli, at innovation og valgmuligheder står i spidsen. Alt er nemlig skræddersyet til dine behov, så du får det optimale ud af dine anstrengelser på to hjul.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes