Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Bikester Ultimate Adventure

Tag med os når vi cykler og sejler langs Norges fjorde.

Trængen til at forlade det vante og forsvinde ud i det ukendte er noget som tiltaler de fleste af os. Alle cykelentusiaster kan blive tillokket af ødemarken, og her hos Bikester, er vi ikke anderledes. Vi har i samarbejde med Pinkbike skabt ”Ultimate Adventure”, hvor vi over fire dage indtager Norges betagende fjorde, og tackler de mest unikke ruter gennem nogle af de højeste bjerge og dybeste dale.

Vi udlodder to billetter med alt inkluderet til dig og en ven! For at være med i konkurrencen skal du bare bevise at du er en ægte Ultimate Adventurer – nemt ikke? Send os en billedserie eller video, der demonstrerer dette for vores jury, der sammen med Pinkbike vil finde en vinder.

Kursen er sat. Hvordan kommer du ombord?

En smule kreativitet og fantasi er alt hvad der kræves for at sikre en plads i Ulitmate Adventure. Sammen med vores samarbejdspartner Pinkbike, en af verdens største cykelplatforme, beder vi dig demonstrere, hvor sulten du er for at komme med på et storartet eventyr! Gør det underholdende og action-fyldt – lav en billedeserie eller optag en kort video, som overbeviser os om din kærlighed til spændende oplevelser.


Hvad kan du forvente dig i Norge?

Vi lover et unikt cykeleventyr. Vi vil forsdybe os i Norges betagende fjordlandskab og udforske landets legendariske cykelruter. Bikester’s Ultimate Adventure er alt hvad dette indebærer – alt er inkluderet! Vinderen modtager:

  • En tur til Norge for dig og din cykel.
  • En bustur til Ultimate Adventure’s startsted.
  • 4 dage ombord på M/S Gåssten sammen med en besætning på 10 mand.
  • Måltider tilberedt af en kok ombord.
  • Adgang til viden fra professionelle guider, som vil gøre deres bedste for at vise jer de bedste ruter i området. Et filmhold vi også være tilstede.

For at få en smagspøve på Bikester’s Ultimate Challenge kan du tag et kig på følgende klip:


Vores partnere

H+I Adventures: Mountainbike-ture til de bedste områder i verden

Vi ser frem til at drage nytte af det store lokalkendskab som cykelguiderne fra H+I Adventures har opbygget gennem mange år. De erfarne mountainbike-turarrangørere er på hjemmebane i hele verden når det kommer til de bedste MTB-destinationer. Guiderne og rejsearrangørerne kender ikke blot de bedste cykelruter og barer fra Whistler til Rotoura – også det norske fjordlandskab . H+I Adventures er ved vores side på den fire dage lange Ulitmate Adventure som cykelguider og ruteplanlæggere. Find mere information omkring de fantastiske ruter langs Norges kyster og mange andre spektakulære cykeldestinationer fra H+I Adventures portfolio her.

ION Bikewear – Vores anbefaling til mountainbike-eventyr

Vi kan stolte præsentere en stolt sponsor af Bikester Ultimate Adventure. Cykeltøj og udstyr af højeste kvalitet fra ION anvendes af de bedste. Bag ION står passionerede mennesker med en god forståelse af hvad et et rigtigt outdoor-eventyr kræver. Vi er ekstremt glade for at kunne samarbejde med en så perfekt partner når vi skal udforske Norge.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!