Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


PEARL iZUMi

(312 Produkter)

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Cykeltøj fra Pearl iZUMi
PEARL iZUMi

PEARL iZUMi

Pearl Izumi blev grundlaget for 60 år siden og er den dag i dag et af de mest kendte mærker på verdensplan, når det kommer til funktionelt cykeltøj. Ved siden af tøj til cykelister laver Pearl Izumi også tøj til løbere.

SORTER EFTER
Side1af
6
 
SORTER EFTER
Side1af
6

Køb produkter fra Pearl Izumi på Bikester.dk

PEARL iZUMi er et japansk foretagende grundlagt i Tokyo for mere end 50 år siden af en far til en lovende cykelrytter. Da der på det tidspunkt ikke var nogen virksomhed i Japan, som havde specialiseret sig i cykeltøj, besluttede han at begynde at udvikle tøj, der passede kroppens bevægelser bedre og kunne hjælpe cyklisten til at køre hurtigere og mere bekvemt. Virksomheden begyndte at drive forretninger i USA i 1981 og sponsorerede tre år senere det amerikanske cykelhold ved OL, som dengangvandt hele ni medaljer. Dette var det reelle startskud for det, som i dag er en af verdens førende virksomheder indenfor cykling og andre udendørs sportsgrene.

1:1 Det anatomiskeFit-koncept

PEARL iZUMi har gennem flere år udviklet og finpudset sit 1:1 Anatomic Fit-koncept, som går ud på at skabe den perfekte brugerflade mellem cyklist og udstyr. Brugeren skal føle, at tøjet bliver en del af kroppen, og at udstyret er i total harmoni med cyklisten, både i starten af et løb, og efter flere kilometers cykling. PEARL iZUMi Selected LTDGennem videnskabelige tests under de mest krævende forhold og med en ægte interesse for udviklingen af cykling som sport, stræber de efter, at hver detalje skal udfylde en funktion og forbedre cykeloplevelsen, uden at cyklisten skal tilpasse sig til tøjet. 1:1 betyder perfekt anatomisk udformning, hvor produktet har evnen til at tilpasse sig cyklistens bevægelser og optimere cykling, så den bliver så behagelig som muligt og lader kroppen ånde gennem tøjet. 1:1 betyder total symbiose og en personlig brugerflade for at tage cykling til nye niveauer, hvor udstyret vil hjælpe dig med at nå store højder og dybe dale.

PEARL iZUMi og Inrcool-teknologien

PEARL iZUMi tilbyder en række cykeltøj med såkaldt Inrcool-teknologi. Inrcool går ud på, at tøjet indeholder en belægning, der bortreflekterer UV-stråler, samtidig med at det reagerer på forhøjet kropstemperatur og derefter hjælper med at afkøle kroppen. Den grundlæggende funktion af Inrcool fungerer, enkelt udtrykt, på samme måde som hvideklæder gør, når de udsættes for solskin, nemlig at det reflekterer sollyset væk i stedet for at absorbere varme. Med Inrcool kan også tøj i andre farver tilbyde samme funktion, hvilket hjælper med at holde kroppen kølig, selv i skarpt sollys og høje temperaturer. I deres sortiment kan du blandt andet finde:
  • Infinity Løbeskjorte Herre
  • Infinity Hovedbeskyttelse Herre
  • InfinityHovedbeskyttelse Dame
  • Elite InrcoolCykelshorts Herre
  • Elite Tri Triatlon Herre
  • Fly Løbeskjorte Dame
PEARL iZUMi er også verdens førende inden for aerodynamisk beklædningsgenstande og har udviklet sin PRO Transfer Aero-teknologi for at hjælpe cyklisten gennem blæsevejr på den bedste måde. Kombinationen af disse teknologier har gjort den nyeste kollektion til en af de mest avancerede, som nogensinde er præsenteret. Tests ved høje temperaturer har vist, at cykeltøjet kan reducere kropsvarme med 5%, og da den varmereducerende evne først aktiveres, når du begynder at svede, så risikerer du ikke at miste varme, hvis du ikke har brug for det. I det brede sortiment af cykelshorts udmærker produkter Transfer cykelshorts damer og Elite Amfib cykelshorts herre sig blandt de mange muligheder.

Softshell jakker fra PEARL iZUMi lader kroppen ånde

Jakker med såkaldt softshell-teknik blev skabt som en videreudvikling af hardshell - teknikken, som kom med for eksempelGoreTex for et par årtier siden. PEARL iZUMi MTB LTDHardshell jakkerne var effektive mod væde, men da tøjet ikke åndede godt nok, kunne det give en klam fornemmelse, som ikke gav tilstrækkelig komfort for aktiviteter, der kræver, at kroppens bevægelser fungerer så smidigt og friktionsfrit som muligt. Softshell teknikken gjorde, at tøjet kunne gøres tyndere og blødere uden at gå på kompromis med temperaturholdning og vandafvisning. Gennem et stretch-materiale med en tæt vævning kan kroppen ånde lettere gennem tøjet, hvilket gør, at selv den mest svedige aktivitet holder kroppen frisk og smidig. PEARL iZUMi Elite Softshell regnjakker er et eksempel på en tæt og let regnjakke, der er perfekt til cykling.

Hold kroppen varm og tør uden at miste smidighed

Der arbejdes konstant på at indarbejde en række teknikker i deres tøj for at gøre det så fleksibelt som muligt og optimere træning og cykling under flere forskellige forhold. Tøjet i virksomhedens termiske serie er et eksempel på, når resultatet kan blive rigtig vellykket. Ved på samme tid at indkapsle den varme, der produceres af kroppen, og holde huden tør ved at absorbere og frastøde sved og fugt, kan man få den ultimative cykeloplevelse, hvor kroppen får lov til at arbejde frit i symbiose med tøjet. Eksempel på en jakke, der effektivt holder kroppen tør under selv de vådeste vejrforhold, samtidig med at den har en kompromisløs vindbeskyttelse, er Select Barrier WXB. Barrier-serien fra PEARL iZUMi indeholder nemlig produkter med tre forskellige lag, hvor det yderste lag giver en effektiv vind- og vandbeskyttelse, det andet sikrer vandtætheden, og det inderste lag er lavet af termolaminering for varme. Elite Thermal-serien, som blandt andet indeholder cykelbukser til både herrer og damer, er også et godt valg til køligere forhold.

Sko fra PEARL iZUMi

Udover jakker, trøjer, bukser og handsker tilbydes også et bredtsortiment af cykel- og løbesko her på Bikester.dk. Indenfor kategorien konkurrencecyklingfindes blandt andet deres populære Select Orad Racercykelsko, og når det kommer til sko, specielt designet til mountainbike, er X-Alp Seek III MTB for damer og X-Alp IV WRX for herrer holdbare og smukke produkter af højeste kvalitet. Udover de produkter, der er designet specielt til cykling, tilbydes flere produkter til for eksempel løb. PEARL iZUMi Tri N2 løbesko er gode til løb på asfalt og løbebånd, mens produkter som Infinity løbejakke til dame og Sommet løbejakke til herre er strålende eksempler på vandtætte microfiber jakker.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling