Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nu er det jul igen! - De bedste julegaver til cykelfans
UVEX
City Light Commuter
"En byvenlig hjelm, der øger sikkerheden med overlegen synlighed"
Rosie, Content Editor UK
TIL PRODUKTMÅNEDENS PRODUKT

MÅNEDENS PRODUKT

UVEX City Light Commuter

TIL PRODUKT

Uvex City Light Commuter

Mange af os pendler til og fra arbejde hver dag – gennem travl bytrafik i dagslys og mørke. I det til tider kaotiske bymiljø er en cykelhjelm et stykke udstyr, du ikke har råd til at undvære. Denne måneds produkt er en urban cykelhjelm, der tilbyder optimal beskyttelse, og det tog os ikke lang til at finde en entusiastisk tester til at afprøve den i praksis. Vores engelske redaktør Rosie arbejder på vores kontor i Berlin og har længe overvejet at starte med at pendle til og fra arbejde, men uden hjelm var hun en smule forbeholden. Hvem er så bedre til at teste Uvex’s nye City Light-model? Læs videre for at se, om den levede op til hendes forventninger.

Jeg har cyklet til og fra arbejde i mange byer i løbet af de seneste 10 år, men efter en række dårlige oplevelser med hensynsløse bilister i London, er jeg blev lidt påpasselig med at cykle i byen. Da jeg flyttede til Berlin besluttede jeg at lægge denne frygt på hylden. Pendling er den bedste måde at presse en smule motion ind i min daglige rutine, og nu er det på tide at jeg kommer tilbage i sadlen. Jeg fik styr på min rute og følte mig klar til at starte - men der var kun ét problem. At cykle gennem morgentrafikken uden noget på hovedet føltes som at invitere til uheld. Så da jeg blev tilbudt at prøve Uvex’s nye City Light-hjelm, slog jeg til - timingen kunne ikke være bedre!


FØRSTE INDTRYK

Jeg var overraskende begejstret fra det øjeblik pakken fra Uvex landede på mit skrivebord. Jeg har aldrig ejet andet end de billigste, mest klodsede hjelme, så bare ved at holde hjelmen i kassen kunne jeg mærke, at der var tale om noget helt anden . Kassen var så let, at den føltes som om, de havde glemt at pakke hjelmen med. Jeg kunne ikke vente længere og åbnede den.
Jeg blev ikke skuffet. Den var superlet i forhold til de hjelme, jeg er vant til. Denne model vejer 320g, hvilket er en smule tungere end min kollega Jürgens Garneau-hjelm (ifølge sin etiket), men føltes ikke anderledes i hænderne. Jeg kunne godt lide hvad jeg så også. Dens mørke design er meget elegant og skarpt. Visiret passer godt ind i hjelmens look og ser ikke akavet eller klodset ud. Delene føltes velfremstillede og overraskende solide. Hagestroppen var let at spænde og justere. Hjelmen sidder godt på hovedet. Jeg havde valgt en størrelse S (med min hovedomkreds på 55 cm) og den sad rigtig behageligt. Det var overraskende, at der ikke var behov for ekstra justering, men hjelmen er udstyret med et justeringssystem med et justeringshjul, som er nemt at bruge, hvis størrelsesjustering er nødvendig.


TESTEN

Min daglige tur til arbejde varer mellem 30-45 minutter afhængigt af hvilken rute jeg tager, og hvor hurtigt jeg kan skubbe benene efter min morgenmad. Når jeg tog hjelmen på om morgenen følte jeg mig straks mere sikker på rejsen til arbejde. Da den første dag var omme havde jeg båret den om morgenen, på en tur til vores nye butik på Kurfürstendamm om eftermiddagen, til et lokalt bryggeri efter arbejde og derefter på turen hjem fra arbejde - alt sammen i temperaturer på over 30 grader.
Til min overraskelse (og lykke) forblev hjelmen komfortabel hele tiden – på trods af den blændende sol. Visiret skyggede delvist mine øjne fra solens stråler, og resten blev dækket af mine solbriller - som uden problemer fik plads under hjelmen.
Efter endnu en uge var jeg endeligt overbevist om, at denne hjelm kunne klare solrige dage og stort set alt, hvad min normale rutine udsatte den for. Men der var en funktion, jeg ikke havde haft chancen for at prøve – nemlig de integrerede LED-lygter.

TIL PRODUKT

Uvex City Light er opkaldt efter den iøjnefaldende strimmel af blåt lys, der løber langs hjelmens sider, og de røde lys bagpå. Disse strimler har tre tilstande (konstant, blinkende og skiftende), som vælges ved at trykke på en knap bag på hjelmen. De genoplades hurtigt og nemt via USB. Det innovative belysningssystem og reflekterende stropper er designet til at sikre optimal synlighed for alle andre trafikanter under dårlige sigtforhold - herunder tåge, kraftig regn eller lavt lys. For virkelig at sætte det på prøve, var jeg nødt til at tage på en tur i nattens mørke. Jeg kan ikke bevise, at de blinkende lys faktisk gjorde mig mere sikker blandt bilisterne (bortset fra ikke at blive ramt ...). Eftersom jeg ikke har styrtet, kan jeg heller ikke definitivt bekræfte sikkerheden af dens slagbeskyttelse, men efter at have undersøgt Uvex's dobbelte inmould-konstruktion lyder det meget beroligende: En ydre skal af polycarbonat og EPS-inderside giver fantastisk slagfasthed.


KONKLUSION:

Alt i alt er jeg glad for Uvex City Light. Denne urbane cykelhjem giver overlegen synlighed og føles behagelig, let og nem at bruge. Det er stort set den perfekte pendlerhjelm for mig – selvom det ikke er den billigste model derude. Jeg har virkelig nydt at teste den og ved, at jeg får endnu mere brug for det innovative lygtesystem, når vejret forværres, og sommer bliver til efterår.


UVEX: Passer på mennesker

Igennem mere end 80 år har UVEX, der har base i Fürth, overbevist med deres egne produkter. Deres moderigtige sportsbriller overbeviser igennem deres pålidelighed, kvalitet og generelt sporty design, og deres hjelme bæres ofte af dem, der sværger til den mest sikre beskyttelse og komfortable pasform. UVEX’ mål er at høje sikkerheden i menneskers liv. For at opnå dette gennemprøves produkterne intensivt og udvikles til stadighed. Denne producent har til hensigt at overbevise potentielle kunder med fremadskuende kvalitetsprodukter og førsteklasses service. Det er lykkes over hele linjen.

TIL BRAND

Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes