Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

VINTERUDSALG 2019! Op til 70% rabat
CROOZER
Kid plus for 2
"PERFEKT LØSNING FOR FAMILIEN OG DEN DAGLIGE TRANSPORT"
Kasia, Editor
TIL PRODUKTProdukt des Monats

Månedens produkt

CROOZER Kid plus for 2

TIL PRODUKT

CROOZER KID PLUS FOR 2: PERFEKT LØSNING FOR FAMILIEN

Dagens forældre er heldige. At tage hånd om et lille menneske kan være en udfordring, men producenter verden over gør alt, hvad de kan for at hjælpe med teknisk avanceret, funktionelt udstyr, der gør livet lettere for forældre. Vores polske redaktør, Kasia, er mor til 4-årige Maria og 5 årige Zofia. At jonglere et fuldtidsjob i en storby og samtidigt tage sig af sin familie er bestemt ikke det nemmeste, så derfor sætter hun naturligvis stor pris på tidsbesparende og problemløsende produkter, der kan hjælpe i hverdagen. Kasia var hurtig til at melde sig som tester af Croozers seneste 3-i-1 vogn, og vi var sikre på at hun (og hendes små piger) for alvor ville sætte den på prøve.

Jeg flyttede til Berlin med min mand og vores to små børn for 8 måneder siden. Vi flyttede fra en lille by i Polen til den tyske hovedstad og oplevede straks udfordringerne ved at arbejde og bo i en metropol. Mine døtre er stadig små, så det er svært for dem at bevæge sig lange afstande til fods. Til gengæld er de store nok til at lave ting sammen med os, som f.eks. at tage på sightseeing, picnic i parken, spise på restaurant osv. Derfor så jeg virkelig frem til at afprøve denne lovende anhænger fra Croozer.

TIL PRODUKT

FØRSTE INDTRYK

Jeg kunne slet ikke vente til at komme i gang med at afprøve Croozer-anhængeren. Da jeg pakkede den ud blev jeg med det samme overrasket over kvaliteten af komponenterne og den simple organisering af de enkelte dele (pakket separat til hvert anvendelsesområde: løbevogn, cykelanhænger og vogn).

LET AT SAMLE

Den var superlet at samle, og krævede ikke værktøj. Rammen skal blot foldes ud, hvorefter hjulene kan klikkes på. Så enkelt er det! Man behøver dog værktøj til at montere anhængeren til cyklen når den skal bruges som cykelanhænger. Jeg kan virkelig godt lide det ultrasikre fastgørelsessystem: først tilkoblingen, derefter remmen, og til sidst låsen. Da den var færdigmonteret kunne vi endeligt beundre hele konstruktionen: den så meget robust ud, men samtidigt, let og fleksibel. Den brede kofanger foran, det innovative affjedringssystem og sensorlygten på håndtaget garanterer en sikker færd. Vores små piger hoppede ind i vognen for at få et nærmere kig og så hvor rummelig og bekvem den er, selv for to piger i børnehavealderen.


TESTEN

En af de bedste egenskaber ved dette produkt er dens alsidighed. Den kan bruges som cykelanhænger, cykelvogn og løbevogn! Da løbeture i vores familie er ”egentid” for mig og min mand, testede vi ikke sidstnævnte.

SOM CYKELANHÆNGER

Vi brugte Kid Plus for 2 som cykelanhænger flere gange, blandt andet til en kort picnictur i en park uden for byen. På trods af anhængerens robuste udsseende er den ekstremt let og nem at trække efter cyklen. Det er enkelt at manøvrere cyklen med anhængeren bagpå, og takket være det innovative Croozer AirPad-affjedringssystem, ruller den blødt og komfortabelt. Ikke engang kantstene eller høje hastigheder kunne slå den ud af kurs. Denne innovative teknologi er ekstremt funktionel og sikrer stor kørefornøjelse ved automatisk at tilpasse sig vognens belastning, så man ikke behøver at gøre det selv.

Ud over den brede kofanger og supersikre nøglelås har vognen adskillige andre sikkerhedsfunktioner som: En sikkerhedsline, et orange Croozer-flag og sensorlygter på siderne. At vide, at mine børn ikke kun sad komfortabelt men også sikkert inde i vognen, gjorde at jeg kunne fokusere på (og nyde) at cykle. Derudover havde børnene det supersjovt og nød virkeligt turen i vognen, og på et tidspunkt følte jeg mig faktisk lidt som deres travhest, da de skreg "hurtigere, hurtigere!"

Et andet plus, som jeg tror de fleste forældre sætter pris på, er det store rum på bagsiden, som rummer alt hvad du behøver til en vidunderlig dag i naturen - et picnicbord, en fodbold, snacks, drikkevarer, bøger og legetøj. Det egner sig endda til at transportere indkøbsposer hjem fra supermarkedet!SOM VOGN

Vi brugte også Kid Plus for 2 som almindelig barnevogn et par gange. For det meste når vi gik ud på sightseeing i byen med venner. Den var perfekt når vi skulle skynde os lidt, og når børnene blev trætte. Med vognen kunne vi nyde en hel dag og være forberedt på nødsituationer som: "Jeg er sulten ...", "Jeg er tørstig ...", "Jeg fryser ...", "hvor er min legetøjshest?" osv.
Desværre var Croozers forhjul i denne konstellation lidt svær at manøvrere og låste sig til tider. Så det er noget, som Croozer kan forsøge at forbedre. Det er også vigtigt at huske, at Kids Plus for 2-modellen er meget bred, så den passer måske ikke ind i lidt snævrere elevatorer mv., Det var lidt af et problem i metroen.


KONKLUSION:

Det overordnede indtryk af Croozers Kid Plus for 2 er meget possitivt. Superfunktionel og sikker løsning til forældre, der ønsker at lette deres daglige transport eller blot vil bruge aktiv kvalitetstid sammen med deres børn. Pålidelighed, sikkerhed og fleksibilitet er vognens bedste egenskaber. Hvis dit barn er lidt for stort til en almindelig vogn, men stadig lidt for lille til at klare hektiske og lange ture, er dette løsningen for dig. Bare sørg for at du har nok plads, da den er temmelig stor. Alt i alt havde jeg og min familiestor fornøjelse med at teste vognen (især børnene selvfølgelig) og jeg ser allerede frem til vores næste tur med Croozer kids plus for 2.


CROOZER: Kvalitet helt ned i mindste detalje

I vores sortiment finder du kvalitets cykeltrailere og kvalitets tilbehør til din cykel. Hvad enten vi taler om cykelanhængere til transport af børn, last eller hunde, så er Croozer et gennemtænkt og kvalitetsbevidst mærke til en overkommelig pris. Med mere end 10 års erfaring, sikrer Croozer cykeltrailere helt ned i mindste detalje. De tyskdesignede trailer er enkle og praktiske og findes i forskellige farver for at øge synligheden samt sikkerheden.

TIL BRAND

Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!