Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Op til 20% rabat - Klassiske Citybikes fra Creme
Cube
Hybrid Pro 400 E-bike
"Denne elcykel imponerede mig enormt. Det er en fantastisk model, både elegant og komfortabel at køre på."
Thomas, Driftsleder
TIL PRODUKTE-Bike

MÅNEDENS PRODUKT

Cube Reaction Hybrid Pro 400 E-Bike

TIL PRODUKT

Cube Reaction Hybrid Pro Allroad 400 E-hardtail

For første gang nogensinde har vi en elcykel som månedens produkt, og det er perfekt timing - elcykler bliver nemlig mere og mere populære, teknologierne forbedres og bliver fortsat mere og mere sofistikerede og kraftfulde. Vores kollega Thomas, der arbejder som driftsleder i vores logistikafdeling, testede for nylig Reaction Hybrid Pro Allroad 400 E-Hardtail fra Cube. Thomas leder selv efter en ny elcykel, så han var perfekt til at teste denne model. Her kan du læse mere om, hvad Thomas syntes om cyklen.

MERE FRA CUBE

Første indtryk

Jeg glædede mig til at teste cyklen og blev virkelig glad da jeg så, hvad der ventede på mig på vores lager i Esslingen. Da jeg gerne vil cykle til arbejde mere regelmæssigt og overvejer at købe en elcykel, kom muligheden for at teste denne topmodel på det perfekte tidspunkt. Jeg blev med det samme imponeret af designet og den føltes solid og robust, uden at virke tung og uhåndterlig. De store 2,6" Schwalbe-dæk gav indtryk af, at denne elcykel også var i stand til at klare mere udfordrende terræn. Cyklen var super enkel at indstille, og jeg skulle blot montere batteriet og rette styret til, før den var klar til sin første tur.

TIL PRODUKT

Testen

Min første tur på elcyklen var en ren fornøjelse og gav mig bare lyst til at fortsætte med at cykle. Selvfølgelig valgte jeg øjeblikkeligt turbo-funktion på motordisplayet, og det tog derfra ikke lang tid at få cyklen op i fart. Motoren reagerede straks og jeg opnåede en anstændig hastighed med blot et par tråd i pedalerne. Det var meget interessant at opleve elcyklen i aktion, og de efterfølgende dage tog jeg cyklen til og fra arbejde, samt på flere weekendudflugter. Pendling i vintermånederne er altid barske, så jeg var glad for at have lidt pedalhjælp til at hjælpe mig til og fra arbejde. Det er for det meste mørkt om morgenen og aftenen når jeg cykler, men Hybrid Pro 400s belysningssystem sørgede for at jeg altid var synlig for andre i trafikken.

Da jeg testede cyklen, var jeg særlig opmærksom på de fire forskellige hastighedsniveauer, som motoren tilbyder. Det tog heller ikke lang tid før jeg var bekendt med elcyklens computerdisplay. Det viser tydeligt alle vigtige informationer - herunder den aktuelle hastighed, rækkevidde og batteristatus. På trods af at man bruger meget energi, er turbo-funktionen ekstremt sjov at bruge. Cyklen løb dog ikke på noget tidspunkt tør for strøm. En anden positiv funktion ved denne model er dens kraftfulde hydrauliske skivebremser fra Shimano. Både for- og bagbremserne er udstyret med 180 mm bremseskiver, som sikrer stor stopkraft under alle vejrforhold. Jeg var særligt imponeret over lygterne, og det faktum, at de drives af cyklens batteri.


Konklusion:

Cubes Allroad E-bike har virkelig imponeret mig. Den ser ikke kun godt ud, den kører også rigtig godt. Den fungerer godt, uanset hvilket underlag man kører på, og de forskellige assistanceniveauer fungerer som de skal. Batteriets rækkevidde afhænger af brugerens behov. Kører man på det lave assistanceniveau holder batteriet langt. Takket være en kvalitetssikker fjedergaffel, effektive skivebremser, 10 gear, lygter og skærme, er Hybrid Pro 400 forberedt til al slags vejr. Testen har overbevist mig om fordelene ved en elcykel, og jeg planlægger at udskifte min mountainbike med en elektrisk version i den nærmeste fremtid.

Vurdering:

Funktion / ydeevne:

Værdi for pengene:

Konstruktion / holdbarhed:        

Design / udseende:

Innovationsniveau:

 

8/10 ★

9/10 ★

8/10 ★

7/10 ★

7/10 ★


CUBE – Premium Quality Bikes

Fremragende cykler til usædvanligt gode priser finder man hos den bayeriske cykelproducent Cube. De stærke komponenter afstemmer cyklen i alle ender, kroge og kanter og gør Cube utrolig populær hos mountainbikere. Også trekking-entusiaster vil hos Cube kunne finde en perfekt tilpasset cykel. Kvalitet, lange garantier og sikkerhed er de tre nøglebegreber, der hos Cube går igen gennem alle produktkategorier. Siden begyndelsen i 1993 har virksomheden udviklet sig og skabt en alsidig og kvalitetsbetonet palette af cykelrelevante produkter.

TIL BRAND

Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!