Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
P.A.C.
P.A.C.
Den nu klassiske ”P.A.C. Original” begav tekstilvirksomheden P.A.C sig ud på et usandsynligt men succesfuldt eventyr. Rimelige arbejdsforhold og den velkendte frase ”Made in Germany” er for P.A.C. ikke tomme ord men vigtige principper, som dagligt efterleves. Sokkerne, halstørklæderne og det øvrige sortiment fremstilles uden undtagelse i den tyske by Schweinfurt. Man satser på faglig styrke og kvalitet, og i valget af leverandører opprioriteres bæredygtige virksomheder med anstændige produktionsforhold. Særligt vigtigt er det for folkene hos P.A.C. at bevise, at god kvalitet og moderne design kan fremstilles i Tyskland uden at være dyrt. Om det er Coolmax, Primaloft, merinould eller Schoeller Ecorepel – i hovedbeklædningerne anvendes de mest moderne materialer i en proces, der drives af lidenskab og stolthed. Det kan man mærke. Direkte på huden.

P.A.C.

3 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • blå
  • hvid
  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
P.A.C. Bike 5.2 Extreme Strømper Damer, hvid
P.A.C. Bike 5.2 Extreme Strømper Damer, hvid hvid
P.A.C.
Bike 5.2 Extreme Strømper Damer, hvid
Vejl. udsalgspris 104 DKK 49 DKK
  • Versioner: EU 35
- 52 %
P.A.C. Bike 1.2 Footie Zip Strømper Damer, sort
P.A.C. Bike 1.2 Footie Zip Strømper Damer, sort sort
P.A.C.
Bike 1.2 Footie Zip Strømper Damer, sort
Vejl. udsalgspris 67 DKK 29 DKK
  • Versioner: EU 35
- 56 %
P.A.C. Bike 1.2 Footie Zip Strømper Damer, blå
P.A.C. Bike 1.2 Footie Zip Strømper Damer, blå blå
P.A.C.
Bike 1.2 Footie Zip Strømper Damer, blå
Vejl. udsalgspris 67 DKK 29 DKK
  • Versioner: EU 35
- 56 %

P.A.C. Original er den perfekte kombination af kvalitet og metode

Gode beklædningsdele betyder, at du kan nyde din sport langt mere. Med de mange kvalitetsdele fra P.A.C. Original er du i gode, trygge hænder, når det kommer til dit velbefindende som sportsudøver. Her er der udelukkende brugt de bedste metoder og materialer i konstruktionen af de mange hoved- og halsstykker fra mærket. Det betyder, at du udelukkende skal koncentrere dig om din sport.

Beklædningsdele til sportsudøvere af højeste kvalitet

Tyske P.A.C. Original er en succesrig og familiedrevet virksomhed, der har skabt beklædningsdele til sportsudøvere på alle niveauer gennem adskillige år. Bag virksomhedens store succes gemmer der sig en opskrift, der bygger på en skarp kombination af innovation, højteknologiske metoder og konsekvent brug af materialer af højeste kvalitet – og alt det til en pris, der er til at betale. Virksomheden sætter dig som sportsudøver i centrum og skaber produkter, der stemmer overens med dine behov.

Oplev forskellen med mikrofiber

På Bikester finder du et stort sortiment af funktionelle og kvalitetsbevidste beklædningsdele fra P.A.C. Original. Blandt andet tilbyder vi et stort udvalg af dele til hals, hoved og ben. De mange beklædningsdele er alle lavet af 100% mikrofiber. Brugen af mikrofibre har en række mærkbare fordele på huden. P.A.C. HeadbandVed hjælp af dette materiale undgår du nemlig alle former for gener og irritation, og det gælder også, når du intensiverer tempoet i din sport og begynder at svede. Der er altså tale om et banebrydende kvalitetsmateriale, der ikke har samme ulemper som unaturlige materialer som for eksempel polyester og elasten. Det gode og kvalitetsbevidste materialevalg er primært vigtigt, når det drejer sig om beklædningsdele til dit hoved. Her er det vigtigt, at du ikke udsætter hovedbund, nakke og hals for unødige gener, men i stedet forkæler din krop med et blødt materiale som mikrofiber.

Slut med generende syninger

De mange beklædningsdele fra P.A.C. Original til hals, hoved og ben er alle lavet uden brug af indvendige søm. Metoden medvirker til at øge dit velvære, når du dyrker motion. Den anvendte metode gør det blandt andet muligt at bære mærkets mange hovedstykker under en hjelm, da der ikke efterlades trykpunkter. Samtidig er sømmene lavet så de ikke slides hurtigt, hvilket betyder, at du får et produkt du kan anvende igen og igen, år efter år. På Bikester har vi udelukkende samlet de bedste produkter fra mærket, der alle fås i moderigtige mønstre og farvekombinationer. På den vis skulle der være rig mulighed for altid at finde en model, der stemmer overens med din personlige smag og stil.